החזרת תחושת האהבה לאחר פרידה

תאריך פנייה: 29.12.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גבר מאוהב
אהבה שברחה לי..
29.12.2010 • 17:12

אני בן 18.. הייתי עם בחורה 7 חודשים הכל היה טוב ויפה.. והיא נפרדה ממני לפני שבועיים בטענה שהיא כבר לא אוהבת אותי והיא לא מרגישה כמו פעם, היא אמרה לי שהיא באמת חושבת שאני מושלם אבל היא אוהבת אותי בתור בנאדם ולא בתור בן זוג... והיא רוצה שנישאר ידידים..אני חושב שאחת הטעויות שלי הייתה שבחיים לא העמדתי אותה במקום ותמיד פחדתי לאבד אותה והיא ידעה את זה...אז מה אני יכול לעשות כדיי להחזיר אותה..? =\

ד"ר אורן חסון
תחושת האהבה מתחדשת. זה מה שחשוב.
29.12.2010 • 21:02

גבר יקר,
אתה נמצא איתה זמן רב, מכיר אותה היטב, ובודאי הרבה יותר טוב ממני. לצערי אין לי כלים לתת לך, פרט לעצה שאם כך, תישארו ידידים, אם אתה יכול בכלל, ולראות עם הזמן מה יקרה. אלא שאם היא באמת לא אוהבת אותך, אם היא התאהבה במישהו אחר או הגיעה למסקנה שאתה הוא לא הגבר שלה, בהחלט יכול להיות שאין הרבה מה לעשות יותר. חלק מאהבה, ואולי החלק הקשה של האהבה, הוא להעריך ולכבד את מה שהצד השני רוצה גם כאשר הוא רוצה משהו מנוגד, והכי קשה – כאשר הוא מחליט שהוא (או היא) רוצה להיפרד.ואולי, במקום להחזיר אותה אליך, חשוב על כך שאפשר להחזיר לעצמך את תחושת האהבה, אותה תחושה נפלאה שהיתה לך איתה כשהייתם ביחד. אפשר, ורבים אינספור עשו זאת לפניך – להרגיש זאת מחדש עם מישהי אחרת. אז חפש את התחושה הזו מחדש, גם אם היא לא תהיה חלק ממנה. זה מסע לא פשוט, זה ייקח זמן. אבל זה יקרה. זה יהיה קל יותר אם תאמין בזה מוקדם יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083