מיניות גבר ואישה: נקודות מבט
ריטה
הוא נמשך אליי ?
⌄
דר שלוםאני חיה עם בן זוג כשנה בערך-בן גילי,הכל פחות או יותר בסדר חוץ מעיניין הסקס,אני בן אדם מאוד מיני והתשוקה נורא חשובה לי,במערכות יחסים קודמות הרגשתי שהייתה הרבה יותר תשוקה וזה מפריע לי מאוד,אנחנו צעירים בשנות ה20 לחיינו אך בכל זאת הוא מתקשה להגיע לזקפה מלאה 60 אחוז מהזמן או שהרבה מהפעמים אני פשוט מרגישה שהוא עושה את זה בצורה נורא מכנית,נעלבת ומפסיקה את העיניין באמצע בגלל זה.האם זה נובע מחוסר בטחון שלו או שאני זו שהורסת לו את הבטחון-למרות שהבעיה הייתה קיימת לפניי שבכלל פציתי פה.לעומת זאת יש פעמים שהסקס נהדר ונמשך יוותר מ5 דקות...הוא טוען שהוא נמשך אליי מאוד אבל למרות כל האהבה שהוא בדרך כלל מרעיף-ולמרות התלות הריגשית שלו בי כבת זוג ,אני מרגישה שמשהו חסר...הוא יכול לקיים יחסי מין פעם פעמיים בשבוע ולהיות מרוצה ואני אדם נורא מיני- מצידי כל יום ופעמיים ביום אם זה באמת נעשה בתשוקה אמיתית.הבעיה היא שבעקבות מה שקורה לו או בעקבות האופי הזה שלו-גם המשיכה המינית שלי אליו יורדת וכבר לא בא לי לשכב איתו,לא הייתי רוצה לאבד אותו או לעזוב אותו בגלל דברים שכאלה למרות שיחסי מין תמיד היו חלק חשוב מאוד במערכות יחסים אחרות בחיי.אני תוהה אם זה יכול להיות בגלל שאני אישה דומיננטית ומכתיבה לו רוב הזמן איך לנהל את עינייניו.נדמה שזה מה שהוא רוצה ממני-שאני אתפקד כסוג של מסגרת בשבילו על מנת שישאר יציב.תודה רבה-
ד"ר אורן חסון
מיניות גבר מיניות אישה
⌄
ריטה יקרה,
חבל מאד שלא ציינת את גילכם. אם אתם בשנות העשרים שלכם, המיניות הגברית היא בדרך כלל חזקה יותר (סטטיסטית, כמו שגברים גבוהים יותר מנשים), מה שיכול להשתנות בשנות החמישים שלכם.אם אתם צעירים יחסית (ובעצם גם אם אתם בשנות החמישים או השישים שלכם), קחי בחשבון שהוא יישאר מיני פחות ממך. זה כנראה לא קשור למשיכה שלו כלפייך ביחס למשיכה לנשים אחרות. וגם, שאת תמשיכי להיות דומיננטית כפי שאת. וכמו בכל בחירה – קחי את הדבר הזה כנתון, כמו גם דברים אחרים שטובים בו או רעים בו, כדי להחליט אם את מרוצה מזה או לא. וכפי שאת אומרת לעצמך שאת או לא מרוצה מהאף שלו, קחי גם את ההתנהגות המינית כנתון שאינו בר שינוי – או אך מעט, כי קל יותר להאשים כאשר מדובר בהתנהגות כאילו שהיא בחירה מוחלטת, למרות שהיכולת לשנות אותה היא לפעמים לא פשוטה.
אני
הוא נמשך אליי ?
⌄
גם לי יש אותו בעיה שנינו בגיל 30 כרגע עברתי לגור איתו באמריקה עם ההורים שלו...אנחנו זוג כבר שנה ו9 חודשים בערךאני בחורה מאוד חמה מאוד אוהבת ומאוד אוהבת לעשות אהבה במיטההבעיה היא שהוא לא ממש מתרגש מסקס מבחינתו נראה לי שאפשר לוותראפילו פעם בשבוע אנחנו בקושי עושים זה בחיים לא קרה לי עם אף בן זוג שהייתי איתו , הייתי רגילה לכל יום כמה פעמים ביום... ושהייתי במחזור שנינו היינו מבואסים שאי אפשר.הוא טוען שהוא חוזר עייף מהעבודה וזה גם לא קל שאנחנו עם ההורים, הוא בחור יפה אך סובל מחוסר ביטחון על הגוף שלו... הוא רזה ואולי החוסר ביטחון הורס לנו אני לא יודעתאני כ"כ אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אוהב אותי ונמשך אליאני לא מצליחה להבין איך הוא בתור גבר לא רוצה הרבה, אני מצידי כל היוםואני נראית מצוין יש לי גוף סקסי ווהוא יודע את זה ורואה את זה .. הכי מבאס שעד שאנחנו עושים משהו הוא גומר כל כך מהר שזה מבאסהוא אוהב לפנק אותי זה כן אבל סקס אני גם צריכה את זהאמרתי לו שברגע שנעשה את זה הרבה הוא יתרגל ולא יגמור כל כך הרבהבקיצור אני מבינה אותך ריטהכנראה אנחנו מודעות לעצמנו ולאיך שאנחנו נראות ונראות טובולנו יש את הביטחוןולהם לא ולי זה פווגע ממש בזוגיות כואב לי לחשוב שפעם בשבוע אני יעשה סקס וזה יגמר כזה מהרזה הורס הרבה ביחסים ביננו
אני
הוא נמשך אליי ?
⌄
מעודד לראות שאני לא היחידה... אני מאוד אוהבת לעשות סקס עם בעלי אנחנו נשואים שנה וחודשיים אני בת 27 הוא 30 ומבחינתו לעשות סקס פעם בשבועיים....