הוא מעוניין? סימנים והתמודדות

תאריך פנייה: 07.01.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
סתם
איך מזהים שמשהו מאוהב?
07.01.2011 • 00:40

שלום,
גבר שמדבר איתי (בחורה דתיה בת 24) איך אני יכולה לדעת מתי הוא צוחק על חשבוני ומתי הוא פשוט מנסה להתחיל?

ד"ר אורן חסון
מאוהב זה אולי לא, אבל "מעוניין"?
08.01.2011 • 20:36

סתם יקרה,
"מאוהב" אולי לא, כי זו מילה גדולה יותר. אם זו התחלה, השאלה היא אם הוא באמת מעוניין. אלא שאני הרי לא יכול לדעת מה עובר בראשו של אותו בחור עליו את מדברת. יכול להיות זה או זה ואולי שניהם. כלומר, יכול להיות גם שהוא בוחן את הגבולות שלך, או מנסה, דרך הקנטות, למשוך את תשומת ליבך. אבל מה שאני כן רואה הוא שחסר לך ביטחון. זה יכול לבוא מהשמרנות ואולי גם מחוסר הנסיון שלך. את רוצה להאמין, אבל לא בוטחת בעצמך, ואולי חוששת מאד בגלל נסיון מר קודם. את צריכה ללמוד לעבוד על זה. בין אם לקשר הזה (שאני לא יודע מה קורה בו), ובין אם לקשר עתידי אחר. דברי עם חברות, ואולי קחי את הנסיון הזה שלך איתו כ"כלי ניסויי", ונסי להמר ואולי להעז יותר, כדי ללמוד מה באמת קורה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
סתם
מאוהב זה אולי לא, אבל "מעוניין"?
09.01.2011 • 19:35

אולי לא הסברתי טוב.אני דתיה ולא יוצאת עם בחורים חילונים עקרונית (יותר דרך הכרויות שמכירים לי).די מלחיץ אותי היחס שלו כלפי, חשבתי שהוא סתם "יורד" עלי ונעלבתי, ואז הרגיעו אותי (הסבירו לי את המושג "למשוך בצמות"). אני לא יודעת אם אמרו לי את זה כדי להרגיע אותי (נעלבתי...) או לידע אותי.אם הוא סתם מקניט - שיהנה, אם הוא "מעוניין" אני צריכה להראות לו את הקו האדום מיד.אין שפת גוף, צורת דיבור, משהו שיכול לרמוז לי? זה ממש מלחיץ אותי!!! (אני די נלחצת מגברים שמעוניינים בי ודואגת על ההתחלה להראות להם מי אני).בכל מקרה תודה רבה על התגובה! (פשוט אין לי את מי לשאול, חילוניות יצחקו עלי ודתיות לא יבינו איך נמצאת באזור שלו בכלל- אם הוא באמת מעוניין אני אשתדל לא לראות אותו).

שירה
איך מזהים שמשהו מאוהב?שמפנה את הגוף
26.02.2014 • 19:49

לכיוונך או שהוא מסמיק עדיף לך להכיר בחורים בשידוכים ותראי לו שאת קשה להשגה או יותר יחזר אחריך

שירה
איך מזהים שמשהו מאוהב?הייה לי שגיאת
26.02.2014 • 19:50

כתיב *הוא