את צודקת לגמרי

תאריך פנייה: 05.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
789456
רציתי להגיד לך שבגלל שהרגשתי
05.01.2011 • 16:35

רתיתי להגיד לך בגלל הכעסים שהיו בתוך ליבי ולא היה לי מצב רוח לגבי מצלמה בבית.אז כאשר הלכנו לישון ורצה שנקיים יחסי מין .לא היתי מוכנה לזה .אני מרגישה שאני מפחדת ממנו ככה כוונה איך נגיד לו יו מה נעשה לא בא לי .כאשר הלכתי באמצע הלילה לשירותים לא רציתי לחזור למיטה כי אין לי היכן לישון.כאשר אמרתי לו למה אני צריכה לפחד בקושי יצא לי לדבר ככה .כבר מרוב התיסכול שבי ממנו.האמת אני גם בערב אמרתי לו תיקח אוכל לבד ועל תדבר איתי.בקיצור לא היסכמתי לשכב איתו ודברתי איתו היה לי קשה להתחמק ממנו.בא ואומר לי רגע מה את רוצה שאני יעשה ץ.מה ילך לחפש בחוץ שתקתי.ושום דבר לא מעניין אותו ואני בלב שלי מרגישה הרגשה חרה כזאת תחושה כזו לא שלמה.וגם היה ממהר ללכת לעבודה ואני נשיארת לישון במיטה כי לא עובדת.אומר לי מה את עושה לי סוגרת לי את הרגליים סנקציות ולא מכינה לי אוכל.מה שלא יהיה תמיד יש לו סיבות ולי אין מה להגיד לו כי לא יודעת איך לדבר ולנמקכי אני לא מקבלת מה שהוא אומר .לי ניראה שאני צודקתוהוא אומר שנימאס לו מההתנהגות שלי נימאס לו נו אז תעשה משהו .לי לא נימאס מזמן כבר לא מסוגלתגם עם נלך לטיפול זוגי ואני ידבר יגיד לי שאני משקרת לא נכון.נו לך תוכיח ותתחיל להתוווכח .כי אז בזמנו לא הוצאנו ההכל על השולחן .יש בי מעצורים כי לא מסוגלת לדבר לידו .אני מרגישה שאני מתחילה לפחד ממנוהוא לא יגיד כך בכלל .השאלה שלי האם אני לא עושה טוב שככה אני מתיחסתהמ אני היתי צריכה להתנהג מה אפשר לעזור .מה לבוא לקראתו ולתת לו לסיים והעיקר שהוא יקבל את מה שרוצה.למה כשאני צריכה משהו לבקש כמו על מצלמהאומר לי למה את מפחדת מהמצלמה סימן שיש לך משהו להסתיראמרתי לו אתה יודע מהכי אני לא עובדת תתחיל להגיד לי הינה היא בבית ויש נכות רפואית .ולא עושה כלום .ואני קורע את התחת ועובד קשה. אבל אני מקבלת קיצבה מלאה מה הוא רוצה.מה כל הזמן הוא צריך לראות אותי רק עובדת ולא ישנה צהרים .מה זה לאן הגענו עם יש בלגן בבית מתחיל לעשות פרצופים חמוץ .טוב אשמח עם תענה על 2 השאלות החשובות לגבי מלצה מי צודק כאן .מה אפשר בלי כרגע טיפול זוגי .

ד"ר אורן חסון
את צודקת לגמרי
06.01.2011 • 00:49

789 יקרה,
נגיד שהתשובה שלי היא שאת צודקת. לגמרי. בכל מאת האחוזים. אז מה הלאה? האם בגלל שקיבלת תשובה זו, עכשיו תסתדרו? מכיוון שזה ממילא לא המצב, אני מחזיר אותך לתשובתי הקודמת אליך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083