ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 120
-
בעיות בחיי המין - בחדירה
שלום רב לכולם,אני ובת זוגתי כמה זמן מה יחד, והגענו להחלטה לבטא את אהבתנו בצורה פיזית.הבעיה היא שאחרי כל המשחק המקדים והגירוייים המתאימים, אני פשוט לא מצליח ל...
-
החזרת אהבה ישנה
שלום ד"ר,אז הסיפור שלי הוא כזה לפני כשנתיים בערך הכרתי בחור מקסים שאהב אותי בטירוף למרות כל החסרונות שהיו לי באותה תקופה,בתקופה הראשונה זלזלתי באהבתו התנהגתי...
-
חיים תובעניים
שלום ד"ר,אני מוצאת עצמי בשנה האחרונה עם קריירה תובענית חדשה, שמבודדת אותי מהעולם, אני לא מצליחה להתפנות לשום דבר אחר ועובדת על השעון , אני גם לא מצליחה לישון...
-
חיים שכאלה ?
שלום אורן ,אני תלמידת תיכון בכיתה יא ,אני מרגישה שהחיים שלי לגמרי לא חיים נורמלים ,הייתי כל כך רוצה להיות אחרת ,אבל בבכל מובן המילה להיבלד מחדש הלוואי שיכולת...
-
הזוגיות שלי נעלמה לחלוטין !!!!
אנו נשואים כ5 שניםהכל היה ורוד ונעים וכייף עד שבאה הבת הראשונה ואז התחילה ההדרדרות ביחסים ביננו ובזוגיות בכלל .וברגע שאישתי נכנסה להריון ה2 ונולד הבן שלנו מא...
-
אהבה ?.
אני נשואה מס' שנים, בדר"כ יש לנו מערכת יחסים טובה ולעיתים מאוד תלותית.יש לי קשיים משמעותיים איתו כי שהדברים לא מסתדרים בדרכו הוא מתעצבן מקלל לעיתים מאיים ולע...
-
התאהבתי במורה הנהיגה שלי..
שלום רב. אני נשואה ואמא לשלושה ילדים באמצע שנות הארבעים לחיי. התחלתי ללמוד נהיגה לפני מס' חודשים לראשונה בחיי. המורה אדם המתקרב לגיל שישים נעים הליכות בעל עב...
-
כל המילים נאמרו כבר..
היי ד"ראני אשתדל לא לפרט יותר מידי,אני בת 24 ובן זוגי- לשעבר?!?! בן 27. לפני יומיים בערך הוא בא ואמר לי שיש לו הרגשה שהוא צריך להיות לבד, שהוא רוצה לעשות דבר...
-
אובד עצות כבר חצי שנה
אם אין אני לי אז מי לי????? מתפלל שזאת היא לי....שלום רב דוקטור!אני פרוד מזה חצי שנה מאהבה ראשונה שארכה כ-4 שניםלפני כחודש ה"אקסיט" כמה שאני לא אוהב את המונח...
-
שלום רב
אני לפני כמה ימים רשמתי לך על הזוגיות שלי לגבי הבחור שהוא נהג אמבולנס ושוטר שרב איתי כי לא הסכמתי להיות בבית ביום שישי עם ההוריםש לו ולנקות ושהוא הרים ידיים!...
-
פרק ב' והילדים שלנו
בוקר טובאנחנו זוג בשנות הארבעים. אני אלמנה + 4 בוגרים (2 בצבא ועוד 2 בהפרשי גיל קרובים מאד) כולם בנים.הוא גרוש + ילדה בת 12אנחנו יחד כשנתיים וחצי. לא מתגוררי...
-
הרבה סיפורים כמו שלי
שלום ד"ר חסון,אני מזדהה עם ההודעה של סיגל מכמה הודעות למטה ואני בת 23 ויצאתי שנים עם בחור בן 23, עד ממש לאחרונה.הוא גם התלבט מאוד ותמיד "רצה להיות עם אחרות",...
-
גירושין
לד"ר שלום רב,אני בת 28 נשואה מזה 5 שנים ויש ילד אחד משותף. יש לי בעיה רצינית שאני חושבת על גירושין ככל שקשה לי יותר כך המחשבות והתכנון יוצא .קשה לי עם המחשבו...
-
חוסר ודאות נוראי
שלום, אני כותבת כאן בפעם הראשונה מאחר ואני אובדת עצות לחלוטין.הגעתי למצב בו אינו יודעת בדיוק מה לחשוב ואיך..אני בת 21 ונמצאת בקשר בן 4 וחצי שנים עם בחור בן 2...
-
להישאר לא טוב לעזוב מפחיד מדי
אורן שלום,אני יכולה להתחיל מהרבה משפטים, אבל המשפט הבעייתי ביות רהוא שלא טוב לי בזוגיות שלי, אני לא באמת מקבלת את הבן זוג שלי כפי שהוא והחשיבה שלו לעיתים נרא...
-
אוהבים אבל גם רבים
ד"ר חסון שלום, אני ובן זוגי באמצע שנות העשרים לחיינו ונמצאים בקשר זוגי כ-9 חודשים.אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה ונהנים מחיי מין טובים מאוד ומספקים גם בתדהיר...
-
עזרה דחופה
שלום לך דר אורן חסוןיש לי בעיה מאוד מורכבת ואשמח לתשובתך המהירה.אני ובעלי נשואים כבר 10 שנים +2 ילדים מקסימים.ביני לבין בעלי יש חוסר תיקשורת מוחלט ,המון משקע...
-
פרידה אכזרית לאחר 3 שנים ללא נימוק
אני בת 39, כ 3 שנים בקשר זוגי ללא נישואין שהיה נהדר, הייתה בו אהבה ענקית מצידי לפחות וגם מצידו( הוא נהג להצהיר עליה הרבה)ותשוקה הדדית. היו לנו חיים נהדרים של...
-
פרידה כואבת עם רצון עז לחזור
שלום, הייתה לי חברה ויצאנו במשך שנה וחודשיים. לפני שבוע בערך היא החליטה להיפרד ממני בטענה שפגעתי בה רבות,מילולית ולא הערכתי אותה כמו שצריך ובגלל שזה קרה הרבה...
-
מיניות
שלום לדוקטור.אני והחבר שלי כבר 5 שנים ביחד. אני סובלת מנכות שמגבילה מאד את איכות חיי והחבר הכיר אותי ככה. יש תקופות בהם אני מוגבלת פחות אבל זה מצב נתון שגם ל...
-
פרידה
שלום, אני בן 18 וחצי ולפני יותר מחודש אני וחברה שלי נפרדנו.זה קרה מיוזמתה, ודרך הטלפון. למרות שידעתי שלהפגש בשביל זה,זה יהיה הרבה יותר קשה.זאת חברה ראשונה של...
-
בעל שישן בסלון
ד"ר חסון שלום, מה עושים עם גבר שישן בסלון? (אב לשתיים קטנות). הוא פשוט נרדם שם, עם הבגדים ללא מקלחת, ללא מצעים...שוחחתי איתו על כך אינספור פעמים, כולל ההסבר ...
-
משבר ביחסי מין
שלום רב, אני בת 33 נשואה כבר 11 שנים בעלי בן 48 יש לנו 4 ילדים.עד לפני 4 חודשים חיי המין שלנו היו מושלמים. מלאי אהבה ותשוקה וחלק משמעותי מאוד בזוגיות שלנו.לפ...
-
יחסים בשלט רחוק ובעיות עם המשפחה
שלום רב, הכרתי את חבר שלי לפני כשנה וחצי, בשהות קצרה שלו בארץ, ממש לפני שהוא חזר לארה"ב. התאהבנו, כמעט ממבט ראשון וכאשר הוא חזר לארה"ב המשכנו להיות בקשר. הוא...
-
כמה מכות עוד אפשר לקבל מבן אדם?
שלום, המקרה שלי הוא כזה:הייתי במערכת יחסים שבה הייתה אהבה גדולה שנגמרה בצורה לא כל כך נעימה הבן זוג לא סמך עליי,לא כיבד אותי מספיק ואני דרכתי עליו לא מספר קט...
-
זוגיות
אני וחברי בני 26 ואנחנו יחד כבר 5 שנים. אנחנו לא גרים יחד רק מבחינה כלכלית. שנינו לומדים ועובדים מעט. לצערי, אנחנו לא מרווחים מספיק כדי לכלכל את עצמו ובמקביל...
-
אישה צעירה גבר מאוד מבוגר
שלום ד"ר. אני בחורה בת 26 רווקה. מזה כשנה יש לי חבר הכפול מגילי ,בחור רווק ומצליח מאוד. אנו מסתדרים נפלא. למרות שהסביבה לא רואה את הקשר כנורמלי וכיוצלח אנחנו...
-
צריכה עזרה
שלום אני בת 34 ובן זוגי בן 40 (גרוש+)אנחנו נמצאים ביחד כמעט שנה וגרים ביחד 4 חודשים.יש לנו בעיה רצינית מאודהקשר שלנו התחיל מזה שהיינו חברים מאוד טובים, ולאט ...
-
לא יודעת להתמודד
שלום, אני כבר ממש מיואשת.מדובר בבחור שהיה חבר שלי שנתיים (אני בת 24 והוא 26). לפני חצי שנה נפרדנו ביוזמתו. הייתה בנינו אהבה ענקית אך לקראת הסוף התחילו ריבים ...
-
אהבה אסורה
אני באמת תוהה לעצמי איך פרידה של קשר שנמשך שנתיים וחצי כואבת לי כבר שנתיים וחצי לאחר הפרידה. זאת הייתה אהבה אסורה, בחור חילוני בחורה דתיה, אני באמת באמת רוצה...
-
עזרה
שלום, אני גבר בן 30 נמצא עם חברה מזה כשנה וכמה חודשים ומרגיש כאילו אני לא נמשך אליה יותר,בין השאר גם מינית זה לא שאני לא אוהב אותה, אני אוהב אותה מאוד והיא י...
-
בעיית דת בזוגיות
שלום ד"ר אורן, אני וחברתי יוצאים כבר שנתיים יחד, לשנינו יש חיבה ואהבה הדדיים, הבעיה היא שהיא "דתייה לייט" או מסורתית - שומרת שבת חגים וכשרות בעיקרון בעוד לי ...
-
דיכאון בעקבות בגידת אחי
זה סיפור ארוך,מורכב ומסובך, מעוניינת רק לדעת איך אצא מהדיכאון והאם אני מגזימה בתגובתי הבלתי נשלטת ומה על אחי לבחור???, אשתדל לקצר:יש לי אח תאום שמגיל קטן היי...
-
מבולבלת רגע ליפני פרידה
שלום לך!אני שרית בת 22 אמא לילד בן שנה וחצי הבעיות שלי עם חבר שלי (אב בני)הם ככה:אין אמון הוא חושד בכול הנשים מבחינתו כולן בוגדות כי הוא ניפגע כמה פעמים . מש...
-
סרט צרפתי- אך מה הסוף?
שלום דר' חסון,אני נשואה כ 6 שנים ואם לילדה מקסימה בת 3. לפני כחצי שנה התהאבתי בחבר שלי מהעבודה שלפני כן היינו חברים טובים כמה שנים. הוא גם נשוי עם ילדים קטני...
-
משבר
שלום, אני ובן זוגי יוצאים 4 שנים , התחתנו לפני כשבועיים. הסיפור מורכב מאוד אבל חשוב לי להדגיש שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני .שבוע לפני החתונה התנהגותו של בן...
-
לא יודעת כבר מה לעשות..
אני בת 20 וחבר שלי בן 19, אנחנו ביחד יותר משנתיים ועברנו המון בשנתיים האלה רוב הזמן גרתי איתו.חבר שלי משקר לי המון! ואני כל הזמן תופסת אותו והוא מכחיש למרות ...
-
שלום
שלום, שמי מיכל, ויש לי בעיה קטנה:החבר שלי ואני גרים ביחד שנתיים, בקשר טוב מאוד, אוהבים וכו', אך יש משהו שתמיד הפריע לי: יש לו חברה טובה שגם הייתה חברה שלו בע...
-
מחשבות על בגידה בעבודה
האם ניתן לעצור מחשבות על בגידה? שנינו נשואים באושר, עובדיםיחד מספר שנים- היינו חברים טובים ועכשו אני מרגישה רצון למשהו מעבר לחברות.איך ניתן לעבוד על עצמי להפ...
-
חיבה הגורמת לסבל נפשי
שלום רב, אני עם בן זוגי כבר 4 שנים, שנינו סטודנטים בני 27-28 , גרים ביחד מזה שנתיים. הקשר שלנו הוא טוב ואוהב, אך לפעמים הוא מראה חיבה בצורה קיצונית: למשל מגע...