חיפוש זוגיות: לא לבד במסע

תאריך פנייה: 04.01.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
נעמי
מציאת בן זוג
04.01.2011 • 22:24

שלום
ד"ר,אני בת 26 ולקראת סיום תואר. מסביבי כמעט כולם מתחתנים ואני אפילו לא זוכרת את הדייט האחרון שלי.... אני מאוד רוצה זוגיות רצינית (האחרונה שלי הייתה כבר מזמן) ותמיד היה לי קושי להכיר לבד.אני לא יודעת איך להתקדם הלאה כי בסביבתי הקרובה אין כל כך הזדמנויות להכיר בחורים (מקצוע שבחרתי הוא מאוד נשי ולכן רוב המפגשים שלי ביום יום הם עם נשים) ואני לא ממש מוצאת את עצמי באתרי הכרויות.לפעמים משדכים לי אבל עד כה לא יצא מזה כלום.איך אוכל לשפר את המצב? מה כדי לעשות?

ד"ר אורן חסון
למצוא בן זוג בעולם ללא גברים
06.01.2011 • 00:42

נעמי יקרה,
את מה שאת כותבת, שמעתי בניסוח זה או בניסוחים דומים מנשים רבות בגילך בעבר. מה שאומר שאת לא לבד. אבל כשאת מחפשת מכונית משומשת, את רואה פתאום הרבה מודעות על חלונות המכוניות, וכשאת חושבת על הריון, את מגלה שכמעט כולן בהריון. הקשב, ותשומת הלב שלך מופנים לשם, ובעזרת החששות שלך, פתאום "כמעט כולם" מתחתנים.לא ברור לי מדוע את לא מוצאת את עצמך באתרי הכרויות. אולי את צריכה סיוע והדרכה. את יכולה לעשות זאת דרך חברה שמכירה את הדברים האלה לפני ולפנים (ותמיד יש בסביבה מישהו כזה), וגם דיסקרטית מספיק כדי לסייע לך מבלי להוציא זאת החוצה, או בעזרת יעוץ פרטני מקצועי עם מי שמתמצא בזה, וגם יוכל לסייע לך להבין את הקשיים שלך ביצירת קשרים שמתחילים שם. כמובן שיש עם הדרך הזו גם בעיות, ואולי הן שגורמות לך לחששות ולהסתייגויות. וכאן אולי המקום לייעוץ ו/או לתמיכה, שיסייעו לך לנווט במבוך הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיקה
מציאת בן זוג
09.01.2011 • 09:57

אני חייבת לחלוק איתך משהו.כשקראתי את מה שכתבת, הדבר הראשון שרציתי "גם" זה להיות בת 26...אבל לצערי אני לא..., אני בת 30.גם אני בחיפושי זוגיות, כבר לא מעט זמן, פה ושם היו לי בני זוג לתקופות ארוכות אבל זה לא הוביל לשום מקום, כולם גם אומרים לי כל הזמן "לכי לאינטרנט", אבל אותי זה כל הזמן הפחיד, כי זה הרגיש לי מין" חתול בשק" , כל מיני סוטים למיניהם וכ', והמשכתי לחפש "בדרך ה"קונבנציונלית" אבל זה לא ממש הלך לי.אני ממש מיתביישת להגיד, אבל זה ככה, נפל לי האסימון כשראיתי את הפירסומת המצחיקה הזאת עם דביר ואישתו (אולי כי אני בחורה מלאה?) של הבנק הזה שהוא כל הזמן אומר "בשביל להתקדם צריך לזוז" וכל הזמן מדבר על לעזוב את העבר, לזוז מהמוכר, ובאחת הפעמים שראיתי את הפירסומת הזאת נירשמתי לאחד האתרים, ולהגיד לך שזה הלך "מהר" אני לא אגיד לך, אבל בסוף כן פגשתי בחור שאני איתו כבר כמה חודשים, טוב לנו, לא יודעת מה יהיה, אבל ללא ספק, זה משהו מיוחד. אולי זה יעזור לך. בהצלחה.