ויתור במערכת יחסים - מה עושים?
לא יודע מה לעשות יותר
היא לא מוכנה להתפשר
⌄
שלום
לכולם,אני במערכת יחסים מאוד ארוכה של 4 שנים והיתה לנו שיחה על לעבור לגור יחד ואמרתי לה שכל נושא הכשרות נורא חשוב לי כמו שלא יאכלו בשר על מזלג חלבים(זא שיהיה 2 מכל דבר בסכומ אחד לחלב ואחד לבשר) והיא לא מוכנה בשום אופן להתפשר. רק ללכת לפי מה שהיא הורגלה מהבית..והיא באה בטענה שהיא לא דתיה .וגם אני אינני דתי אך מאוד חשוב לי נושא הכשרות.נכון לעכשיו היא לא רוצה לדבר איתי בגלל שאני עמדתי על שלי ולא וויתרתי.מה לעשות? אני מאוד מתוסכל מזה:(
ד"ר אורן חסון
והרי גם אתה לא מוכן להתפשר...
⌄
לא יודע יקר,
כל עוד אתם לא מדברים, אין לך הרבה מה לעשות – אלא אם תוכל לשלוח לה מסרון שבו תגיד לה שאתה מוותר על זה. ואני לא בטוח שאתה רוצה.מה שלא ברור לי הוא מדוע דבר כזה משמעותי לשניכם עלה לראשונה רק לאחר 4 שנים. ואולי יותר לא ברור לי מדוע זה עלה באופן כה נחרץ, שבו לא הייתם מסוגלים להקשיב זה לזו. זה מרמז לי על קשיים אחרים שיש לכם בתקשורת, ואולי על חוסר ביטחון או באהבה שלכם או ביכולת של הצד השני לוותר על צרכים חשובים. אז זה התפוצץ על זה, אולי לפני שהיה מתפוצץ מאוחר יותר על משהו אחר.אני לא אומר שאתה אשם בהכרח, ואולי גם לא שהיא אשמה בהכרח. זה יכול להיות משהו בדינמיקה של שניכם, ויכול להיות משהו בפגיעות ובחוסר הבטחון שלה (ולכן צריכה לוודא שדברים ילכו בדיוק לפי דרכה), או באופן שאתה מבטא את דברים, שאולי פוגע בה.
לא יודע מה לעשות
והרי גם אתה לא מוכן להתפשר...
⌄
זה לא עלה עד עכשיו כי רק לא מזמן חשבנו לעבור לגור יחדוכשאמרתי לה בואי נתפשר היא לא מוכנה .
ד"ר אורן חסון
יצירתיות
⌄
לא יודע יקר,
אני לא יודע מהי הפשרה שהצעת, אבל אני מחזיר אותך למכתבי הקודם, ואם תרצה, אזי ללא הכותרת. זה כנראה מה שיש, ואלו כנראה האפשרויות בתנאים האלה. אבל אתה מכיר אותה ואותך טוב יותר, ואת התנאים, ויתכן שתוכל להיות יותר יצירתי, ולהשתמש ביצירתיות הזו כדי למצוא פתרון טוב יותר.