למה הוא לא יוצר קשר?

תאריך פנייה: 05.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
מבולבלת וזקוקה ליעוץ
05.01.2011 • 11:37

הכרתי איזה בחור דרך סדרת מפגשים (לא בעיר שלי) שמתקיימים אחת לחודש. עם הבחור דיברתי הרבה יחסית והוא מצא חן בעיני.יום אחרי המפגש האחרון הוא שלח לי הודעה בפייסבוק אם הסתדרתי להגיע הביתה (בגלל שהמפגש לא בעיר שלי). ניראה היה לי שהוא מתעניין עניתי לו עם אפשרות להמשך שיחה (שאלתי משהו) והוא ענה למחרת. יום אחרי זה גם שאלתי כמה שאלות (כדי להמשיך את ההתכתבות) והוא לא ענה עליהן. ראיתי שהוא גם נכנס לפייסבוק מאז. חשבתי אולי לתפוס יוזמה ולהציע לו לעשות משהו אז שלחתי הודעה אם הוא רוצה ללכת יחד להופעה. הוא ענה לי בקיצור שהוא ממש לא אוהב את הלהקה לא הוסיף "תודה על ההזמנה" או משהו.חשוב לי לציין שבמפגש האחרון הוא אמר לי (בנימוס) שאני בחורה מושכת ושיש לי מראה יחודי.מה לדעתכם הבחור רוצה? מה אני צריכה לחשוב? אני נורא מבולבלת וזקוקה לעזרתכם.תודה

ד"ר אורן חסון
יעוץ כשאי אפשר לדעת כלום...
06.01.2011 • 00:48

אלמונית יקרה,
מכיוון שאת לא יודעת עליו כלום כמעט, גם לא היית יכולה לספר לנו כלום כמעט, והאפשרויות הן רבות. אם נצא מתוך הנחה שלא קרה לו משהו קשה שמנע ממנו ליצור קשר מחודש, את יכולה להבין מזה את הדבר הפשוט, והוא שלפחות כרגע, במצב ההכרות הזה, ובזמן הנוכחי, הצורך להמשיך את הקשר איתך לא היה מספיק חשוב, או לא מספיק נכון לטעמו.אולי כי הוא רק רצה לדעת אם את מעוניינת, בשל האגו שלו (והוא לא היה עושה זאת לולא היית מוצלחת לפחות במידת מה בעיניו), אולי כי התפתח לו קשר אחר בדיוק עכשיו, אולי כי יש לו קשר אחר ואיתך הוא רק "בדק את הרקע", ואולי דווקא כי מצאת בעיניו עד כדי כך שהוא חושב שאת האחת, אלא שהזמן הנוכחי, מסיבה כלשהי, לא מתאים לו, והוא צריך להמתין כמה ימים או חודשים כדי שיהיה מוכן ליצור את הקשר באופן "נכון". מה שמחזיר אותנו למשפט הראשון, שהייתי יכול אולי להסתפק בו...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083