פחד מלהישאר לבד לאחר פרידה
מפחדת
פרידה לא קלה
⌄
שלום
ד"ר חסון,לאחר ארבע שנות חברות עם בחור בן גילי (שנות 20) החלטתי לחתוך את הקשר בשל הרבה חיכוכים, ריבים, עניינים לא בריאים בינינו ובעיקר בשל הרגשתי שאני מובנת מאליה ושלא משנה מה הוא יעשה אני אשאר איתו (דבר שהיה נכון בארבע השנים שהיינו יחד).עברו מאז הפרידה כשלושה שבועות. ברגע הפרידה הרגשתי מאוד מאוד שלמה עם עצמי ושאני עושה את הדבר הנכון למען בריאותי הנפשית ולמרות שהוא דיבר אליי ממש מכוער והיה ממש עצבני בשיחת הפרידה הזו, עמדתי על שלי ולא חזרתי אליו כמו בעבר.הכל היה בסדר בשבוע הראשון לפרידה אבל בסוף אותו שבוע הלכתי לפגוש חברים (דבר שלא עשיתי הרבה בזמן הקשר איתו) וכולם הגיעו עם בני הזוג שלהם ואני הרגשתי עוף מוזר ולמרות שהם רצו לגרום לי להרגיש שייכת ושעשיתי החלטה נכונה, הנסיונות שלהם אולי היו אלה שעשו לי יותר רע באופן אירוני.במהלך השבועות האחרים עד לרגע זה אני מרגישה צורך לדבר איתו, אני נזכרת בעיקר בדברים הטובים שלנו יחד ובדמות שלו כפי שאני ראיתי ולא כפי שהוא היה באמת ונורא קשה לי שלא ליצור איתו קשר או "סתם" להיכנס ולחטט לו במייל מאחר ואני יודעת את הסיסמא.הדבר שהכי שבר אותי ובגללו אני כותבת הוא שפגשתי היום שני חברים משותפים שלנו בלימודים (הם איתי באוניברסיטה, הוא לא) והם סיפרו לי בעקיפין (נדמה שהם ממש לא רצו לדבר עליו וגם אני לא רציתי להיראות פתטית ולשאול ישירות) שהם יצאו לבלות יחד בסופ"ש אחד והשתכרו ועשו חיים. בגדול אני לא יכולה להסיק מזה שיש לו אחרת אבל אני מיד מתחילה לחשוב שאולי כן, במיוחד כשזה סילבסטר ומוצאים כל אחד כדי להתנשק איתו..אני לא יודעת אפילו מה אני רוצה לשמוע ממך, ד"ר חסון, אבל הרגשתי צורך לפרוק את מה שאני מרגישה.. בראש המחשבות הנ"ל עומדת גם ההרגשה החמורה מכולן שלעולם לא אמצא זוגיות (כי גם את זו "מצאתי" במקרה) למרות שאני כן מעניינת, אינטיליגנטית, בחורה נוחה מאוד ולא מציקה וגם יפה, אני אשוויץ ואומר.תודה רבה
ד"ר אורן חסון
לראות מי מתבונן בך
⌄
מפחדת יקרה,
מן הסתם, כאשר את נפרדת ממישהו, צריך לקחת בחשבון שהוא יתחיל לצאת עם נשים אחרות. כי כאשר את נפרדת ממנו, גם הוא נפרד ממך.מצד שני – את רק שלושה שבועות ללא בן זוג. את לא רגילה לזה. עוד שנה, ואולי עוד חודשיים לא תביני בכלל את הפחד שלך שלא תמצאי זוגיות אף פעם. טבעי להרגיש כך כאשר את קצת שפופה, כאשר בחורים לא עומדים בתור כדי להתחתן איתך, וכאשר את אולי עוד לא ממש פנויה רגשית לקשרים. כל הדברים האלה לוקחים קצת זמן. כל כך הרבה זמן לא התעניינת בגברים. התחילי להסתכל מי מביט בך, כי את כבר לא רגילה, ואני בטוח שתופתעי שיש כאלה.
מפחדת
תודה רבה
⌄
(הודעה ללא תוכן)