ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 114
-
יחסינו לאן..
ד"ר יקר, אני נמצאת בבעיה כבר תקופה ממושכת...שנה..הכרתי בחור מקסים דרך חברים והיה בינינו קליק מיידי, לאו דווקא קליק במובן של אהבה, אבל מצאנו חן אחד בעיני השני...
-
תחתונים....
שלום !אני בת 31 ונשואה שנה ואני ובעלי יצאנו 6 שנים יצאנו לפני שהתחתנו.עוד שגרנו ביחד מצאתי שקית של תחתוני נשים בית וזה היה נראה משומש הוא נשבע לי שזה לא שלו ...
-
חלוקת תפקידים בבית ומחשבות על פרידה
שלום רב, אנו זוג נשוי (40 ו-35) כבר 8 שנים עם שתי בנות נהדרות ומתוקות (3, ו- 10 חודשים). ההיכרות בינינו לפני החתונה היא ארוכת שנים (למעלה מ-10 שנים) שידעה על...
-
קשר לא יציב
שלום רב כתבתי לך לפני מספר שבועות , בקצרה "זוגיות בעייתית" (אני איתו 10 שנים פלוס ילדה בת שנתיים ללא נשואים והמצב בבית רע מאוד), ונתת לי כמה מספרי טלפון כדי ...
-
פרידה?
שלום ד"ר חסון חביב,אני נמצאת כרגע בצומת דרכים מאוד מורכבת ביחסי הזוגיות שלי(מהצד, המורכבות הזאת בוודאי תשמע תמוהה לגמריי).יש לי חבר מזה כשנה וחצי.אחרי חצי שנ...
-
זוגיות עם עצמי
שלום לך ד"ר חסון חביב.ברכות על האתר החדש והיפה שלך.והערכה גדולה נתונה לך על החסד הציבורי שאתה עושה כאן באתר.אפרוק קצת אשר על ליבי......ואולי תחליט להעביר אות...
-
חבר שלי רוצה אותה וגם אני
שלום אני בן 21 משרת עדיין בסדיראני משרת ו"עובד" עם חבר שאני מכיר אותו כבר זמן רב ואנחנו ממש חברים טובים והכל טוב ויפהוהכרתי לא לפני הרבה זמן מישהיא בבסיס חמו...
-
כבר כלום לא מובן לי
שלום אני בת 18. אתמול במועדון ראיתי מישהו שנדלקתי עליו ולא הייתי במצב רוח לרקוד ולהתפרק ,לעומת זאת הוא רקד המון ואני ישבתי בבר והבטתי בו כדי למשוך את תשומת ל...
-
אתר הבית החדש שלי: אשמח לתגובות
אני שמח להודיע על פתיחת אתר הבית החדש שלי (ראו קישור בחתימה למטה). למרות שהתוכן דומה לאתר שלי בעבר, תוכלו לראות בו שיפורים גם בתוכן, כולל פינת הטיפ השבועי, ל...
-
עיצה דחופה
שלום ד"ר אורן חסון,אני בת 22, יוצאת עם בחור מגיל 18. הוא גדול ממני בשנה כמעט.הוא החבר היחיד שהיה לי עד היום ולכן כל חוויה זוגית שלי (מינית ולא מינית) היא אית...
-
זוגיות במבחן
ד"ר חסון שלום, ראשית, אני חייבת לציין שקראתי חלק מתשובותך והן מדהימות בעניינותן, במענה המקיף שאתה נותן ככל שניתן והמקצועיות המרשימה, למדי לא מעט ממה שקראתי ו...
-
זוגיות
שלום רב, אני נשואה מזה 3 שנים, כבר בהתחלה זיהיתי קשיים, ככל שעבר הזמן גיליתי שאני מתמודדת עם משהו שבעצם אין לי מושג איך להתמודד איתו, וכל פעם אני מוצאת את עצ...
-
התנהגות אשתי
ישנם סימנים מחשידים שאשתי מאוהבת במחנך של בינינו בן ה-12. בעבר היתה אומרת לי שהוא גבר מושך, נאה, שרמנטי וכד'. היחסים בינינו טובים למדי. המחנך גם משקיע בו מאד...
-
לא יודעת מה לעשות
בעלי ואני נשואים קרוב ל 3 שנים עם ילד אחד וכרגע אני בתחילת הריון שני, מאז הולדת הילד הראשון ירד לי החשק והתשוקה מבעלי באופן משמעותי שאף עלו לי מחשבות על סיום...
-
מבולבלת
ד"ר אורן חסון שלום רב,אני בת 26 ובן זוגי בן 29 ואנחנו יוצאים מזה 9 שנים. לאחרונה התחלנו לדבר על חתונה וכל מה שמסביב והתחלתי לחשוב ברצינות יותר, מצד אחד הוא ב...
-
הריון
ד"ר שלום!אני נשואה מעל שנה ללא ילדים עקב ויוכוחים ומריבות שהיו לאחר החתונהבעלי טוען שאי אפשר להביא ילדים כשהשורש פגום וצריך קודם לפתור...יש לציין שאנחנו מדבר...
-
קשיים
שלום, אני נשואה + 3 ילדים (תאומים בני 5 + תינוק בן 1.3). בעלי הוא טיפוס שמאוד דואג לעצמו (אגואיסט). כשהיינו ללא ילדים זה לא הפריע לי אך היום זה מאוד מפריע לי...
-
הדילמה של בן
אני יוצא עם מישהי חדשה. לי יש כלבה בת 8 ולבחורה יש ילדה בת 3. הגברת העלתה שאלה היפותטית: מה אעשה אם הכלבה שלי, אותה אני מגדל כבר 8 שנים, והבת שלה, בת ה3, יהי...
-
מה עדיף פסיכולוגית?
לצאת לירח הדבש מיד אחרי החתונה או להמתין מעט שירגעו הרוחות?מה ההמלצה בעניין ירח הדבש?אשמח לתשובה.תודה.
-
שאלה מטרידה..
ערב טוב.בחרתי לכתוב שוב לאור מקרה שקרה לי בימים האחרונים ולאור התשובות המקצועיות שקיבלתי ממך.בכל אופן אני מנסה לקבוע זמן לטיפול מקצועייכפי שציינתי אני מנסה ל...
-
קנאה שמפריעה לי
שלום, אני וחבר שלי ביחד כבר שנה וחצי. סך הכל טוב לנו ביחד.. אמנם יש כמה דברים שמפריעים לי. אנחנו מכירים כבר 4 שנים. בהתחלה יצאנו חודש ואני נפרדתי ממנו כי כל ...
-
שקרים
אני וחברה שלי היינו 4 חודשים ביחד היה פשוט מושלם אהבנו נתנו הכל היה כפי שאמרתי מושלם רק לפני כשבוע היא גילתה ששיקרתי לה בקשר לתפקיד הצבאי שלי בצבא ולאחר שהיא...
-
אוהבת אבל הוא לא יודע אם הוא אוהב..
שלום רב, אני נמצאת במע' יחסים קרוב לחמישה חודשים.. עם בחור באמת מדהים..אני מרגישה שאני אוהבת אותו בכל מאודי.. אני יודעת שאני מרגישה אליו כ"כ הרבה כי הוא הראש...
-
צורך לחטט לו במיילים
שלום ד"ר חסון,to make a long story short: אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוגי כבר שלוש שנים, אנחנו בני 23-24.לפני כחצי שנה הוא עשה טיול עם חברים ומסתבר שהיה "ק...
-
שאלה מטרידה...מתמטיקה...המשך
היתודה על ההתייחסות המהירה !!!לגבי כך שלא קיימנו יחסים היה זה מצידי מכיוון שעד היום בן זוגי לא יזם שאבוא אליו הביתה וכנ"ל גם אני עקב התנהגותואני מתוסכלת מהמצ...
-
הסתגלות לאחר פרידה
שלום ד"ר חסון,אני בת 29 ורווקה, לפני כחודשיים וחצי נפרדתי מהחבר הרציני הראשון שהיה לי לאחר קשר של שנה ו-8 חודשים. הסיבה לפרידה היתה שהוא לא הסכים לעבור לגור ...
-
חוסר ריגשי
שלום רב. אני נשואה פלוס 2 ילדים, בעלי אדם טוב לב ונותן לי כל מה שאני צריכה, אך הבעיה היא שהוא מאוד סגור ריגשית, הוא מעולם לא מפתח שיחה או נושא שאני מעלה.. אנ...
-
עברנו לגור ביחד
שלום, אני בת 22 וחבר שלי בן 25. אנחנו ביחד כבר כמעט 3 שנים ומתכונת המפגשים שלנו עד כה הייתה בעיקר בסופי שבוע (אנו גרים במרחק של שעתיים זה מזה).הכל היה מעולה,...
-
מבולבל
שלום רב, אני רווק בן 31 ולפני 3 חודשים הכרתי בחורה מדהימה בת 30 ...הרגשתי שיש התאמה בינינו מכל הבחינות-שנינו דתיים באותה מידה ובעלי דעות דומות והשקפת עולם דו...
-
בעיה בזוגיות
שלום רב, אני גרושה מזה כשנתיים עם 2 בנות. אני מתגוררת עם בן זוגי ובנותיי במשך שנה בדירה משותפת. בן זוגי גם הוא גרוש ולו 2 ילדים אשר מגיעים אלינו פעם בשבועיים...
-
סבי אלמן קשיש זקוק למגע מה לעשות??
שלום רב, סבי התאלמן לפני כשנה, הוא בן 80+ וסובל מפרקינסון וכן יש לו קטטר.מאז שהתאלמנה סבתי מספר פעמים סבי "שם יד" על המטפלת מביטוח לאומי.היא אינה רוחצת אותו ...
-
ישירות יתר
שלום. רציתי לדעת, במידה ומישהי נשואה וטוב לה, מרגישה באמת שמתפתחת בהרבה בחינות, עם הבעל ובחיי המשפחה בכלל. עם זאת, יש מישהו שגורם לה לפרפרים, אין איתו שום דב...
-
שאלה מטרידה
שלום רב. בת 37 גרושה כ 6 שנים ללא ילדיםמזה כחודשיים מנהלת קשר עם בחור בן 24 , ישנה כימיה, אהבה ביננו אך עד היום לא יצא לי להכיר את משפחתו של הבחור, חבריו וסב...
-
חיי משפחה גוססים
בעלי נמצא בתפקיד בכיר עובד שעות ארוכות ואין לו זמן להשקיע בי או בחיי המשפחה וכתוצאה מכך אני מרגישה שאני חיה כמו רובוט משועבדת לבית ולילדים וכלכך צמאה לאהבה ....
-
רוצה לדעת מדוע
רב הבגידות מלוות בשקרים וסודות.גבר בוגד כנראה מתכנן את דרכו אל מחוץ לביתו,מחוץ למערכת הנישואין,אז מדוע שלא יאמר את האמת,כי האמת כואבת ? וגילוי הבגידה ,במקרה,...
-
מפחדת
שלום ד"ר חסון,הכירו לי מישהו על הפגישה הראשונה היה בנינו אקט מיני שלאחר מכן הצטערתי כשזה קרהיש לציין שלא שכבנו למרות שהוא רצההוא כל הזמן מתקשר ומבקש שאבוא אל...
-
פרידה,הכרה של מישהיא חדשה ותסבוך
שלום !לפני כחודש וחצי אני ובת זוגתי נפרדנו יותר נכון זה הגיע מהצד שלה היא נפרדה ממני. לאחר זוגיות של 4שנים חשוב לציין אנחנו בני 21 ואני חייל.הפרידה כל כך כאב...
-
מצב מבלבל מאוד
בן 20+ בקשר יזיזות/ידידות עם בחורה.אנחנו נפגשים כל יום,בהתחלה זה היה רק לסקס ועכשיו אנחנו מדברים המון והיא אפילו הכירה את המשפחה שלי(בגלל שהיא כל הזמן בבית ש...
-
הדרדרות היחסים
אני ובעלי נשואים 8 שנים אחרי הכרות די קצרה של שנה התחתנו והבאנו 4 ילדים.היחסים בינינו הדרדרו בזמן האחרון עד כדי כך שאנחנו לא מדברים כבר שבועיים, המצבים של נת...
-
מריבה מתוך קנאה
לד"ר חסון שלום .בעוד אני תוהה איך אפשר להמשיך במצב הזה ,היום בעלי חזר מהעבודה ודיברנו בטלפון ואז שמעתי צלצול של טלפון(לא שלו) הוא כביכול לא הבין על מה אני מד...