מחוייבות זוגית בגיל 20: מה חשוב?
מאור
מצב מבלבל מאוד
⌄
בן 20+ בקשר יזיזות/ידידות עם בחורה.אנחנו נפגשים כל יום,בהתחלה זה היה רק לסקס ועכשיו אנחנו מדברים המון והיא אפילו הכירה את המשפחה שלי(בגלל שהיא כל הזמן בבית שלי),הגעתי למצב שהיא ממש בת בית כולם במשפחה בטוחים שאנו זוג.עכשיו ככה מעולם לא הייתי בזוגיות ויש לי בעיה עם מחויבות אבל אני ממש נקשר אליה ומצד שני פוחד ממחויבות.כל הקטע של הסקס תופס המון בקשר ברור,היא מאוד דורשת סקס ברמות ומצד שני נקשרת,והקטע של הסקס סקס כל הזמן מאוד מפריע כי אני רואה בה מעבר וזה קצת מוריד לי ממנה,למרות שזה היה כל הקטע של הקשר.איני יודע איך להמשיך עם זה היא לא סתם בחורה יש בה משהו מיוחד מבחינתי אשמח לעצה תודה.
ד"ר אורן חסון
מחוייבות וסיכוי
⌄
בן 20 יקרה,
אתה בן 20, והמחוייבות שלך לקשר היא מחוייבות של בן 20, לא של מישהו שכבר מבוסס או שעתידו ברור, ויכול להתחייב לחתונה. כלומר, אתה מדבר על מחוייבות של קשר זוגי בלעדי, שאולי יוליך בעוד כמה שנים לקשר מחייב עוד יותר, ואולי לא. אם היא לא סתם בחורה בעיניך, אולי כדאי לתת לזה זמן, ולראות מה עוד יש בה, ושהיא תראה גם מה עוד יש בך. בלו גם מחוץ לבית, ומיצאו זה את זו בחוויות אחרות. ואם זה לא יילך, אז לפחות ניסית עם מישהי שווה, שהיה סיכוי שזה יעבוד.