יחסים: חישובים וקצב התקדמות
שני
שאלה מטרידה
⌄
שלום רב.
בת 37 גרושה כ 6 שנים ללא ילדיםמזה כחודשיים מנהלת קשר עם בחור בן 24 , ישנה כימיה, אהבה ביננו אך עד היום לא יצא לי להכיר את משפחתו של הבחור, חבריו וסביבתויש לציין שהבחור גר עם הוריו וגם אני באופן זמני, הבחור מביע את אהבתו ללא סוףאך בעיקר במילים אך אני מרגישה שהכל תקוע בייננו שמדברים על הנושא הוא מתחמק ומתעצבן ואני נפגעתאני יודעת מלכתחילה שאין לי כל כל מה לחפש אצל בחור בגיל כזה בעיקר שאני רוצה קשר וילדים , אך קשה לי לנתק אתהקשר , יש לציין שמידי פעם הוא מציע לי לנסוע לסופשבוע אך אני מתחמקת ...עד היום לא קיימנו יחסים מלאים , יש לציין שהבילויים שלנו הם בעיקר בלילה אני מרגישה הכי כייף בעולם אך אני יודעת שזמני יקר , מה לעשות? לסיים במיידי את הקשר ? יש לציין שאני אחרי פרידה קשה שהסתיימה לפני כשנה ולאיחר פרידה זו קיבלתי התמוטטות נפשית אני מפחדת לחזור על המצב, אשמח לעזרתך
ד"ר אורן חסון
מתמטיקה
⌄
שני יקרה,
עושה רושם שהבחור שאיתו את בקשר יותר ריאלי ממך. אני למשל שואל את עצמי מדוע עוד לא קיימתם יחסים מלאים עד היום, וחושב שאולי כי הוא חושש שתכנסי להריון, במכוון או שלא, ואולי גם כי הוא רואה עד כמה את רוצה חתונה וילדים, ועד כמה את ממהרת, והוא חושב שזה לא הוגן כלפייך, אז הוא שומר מרחק. אולי. ואולי בכלל את היא זו שנמנעת, אני לא יודע.אתם בסך הכל חודשיים בקשר ואת רצה קדימה במהירות סילון. הוא ממש לא בראש שלך בקצב הקשר ובמטרה שלו בקשר. אתם בסך הכל חודשיים בקשר, ואם תיפרדו עכשיו, ובאופן מוחלט (כי פרידה חלקית לא תהיה פרידה כלל מבחינה רגשית), סביר להניח שבעוד חודש כבר תוכלי להיות, רגשית, במקום אחר. אם תמשיכו את הקשר לעוד חודשיים ואז תיפרדו, זה ייקח לך יותר זמן. עשי את המתמטיקה. ואם את צריכה סיוע נפשי, עדיף מאשר לבזבז זמן נוסף על קשר כייפי, כשאת מחפשת משהו אחר.אני חושש, אבל, שאת עושה את המתמטיקה אחרת: הנה, יש לך בחור שמוצא חן בעינייך, ושאת אוהבת, אז יש סיכוי. ואם תיפרדו, צריך להתחיל שוב בתהליך שכבר שנים לא ממש הלך, אז עדיף לעבוד עליו מאשר להתחיל מחדש. האם המתמטיקה שלך נכונה יותר? אני מאד בספק. אחרי הכל, זה תלוי בעיקר בבחור הזה, ועושה רושם שזו לא המתמטיקה שלו.