פגישה ראשונה בחוץ: מה לעשות?
מפחדת
מפחדת
⌄
שלום
ד"ר חסון,הכירו לי מישהו על הפגישה הראשונה היה בנינו אקט מיני שלאחר מכן הצטערתי כשזה קרהיש לציין שלא שכבנו למרות שהוא רצההוא כל הזמן מתקשר ומבקש שאבוא אליו הביתה אני מסרבת כי אני יודעת מה הוא רוצה ממניכשאני אומרת לו שניפגש בחוץ הוא ממציא לי תירוצים ולא מוכן לצאת מביתוהבחור מוצא חן בעיני והייתי רוצה להכירו האם יש אפשרות לגרום לו לשנות את הרושם הראשוני שהוא קיבל ממני?האם יש אפשרות לגרום לו לראות בי כאפשרות לקשר רציני?לבחור לא היה קשר רציני מעולם הוא כל הזמן היה מוקף בבנותאני בת 23 והוא בן 27 וחציאודה לתשובתךתודה ולילה טוב
ד"ר אורן חסון
לא להיות חוליה בשרשרת ארוכה
⌄
מפחדת יקרה,
את עושה את הדבר הנכון, שהוא לפגוש אותו בחוץ ולא בבית. אם אין לו עניין, הוא כנראה לא בקטע שלך. אני לא בטוח שזה עניין של רושם ראשוני בהכרח (של הקטע המיני). גברים רבים מעוניינים באשה מסויימת, ולפעמים בנשים בכלל לצורך מיני בלבד ולא מעבר לזה. הדרך היחידה שלך "לתקן את הרושם", ובעצם, להראות לו מי את, ולאפשר לך למצוא חן בעיניו, היא לעשות דברים אחרים ביחד. לדבר, לרקוד, לבלות. ולא להיסחף מהר מדי, אם את לא רוצה שירצה בך רק לצרכי צייד. ויכול להיות בכלל, על פי תאורך, שבכלל לא משנה מה תעשי, הוא ירצה בך, כמו שהוא רוצה כל בחורה אחרת, רק לצרכים מיניים. האם תצליחי לשנות אותו? לא בטוח. את עושה את הדבר הנכון. המשיכי בקו הזה.