טיפול מיני: מה לעשות?

תאריך פנייה: 27.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גילי
לא יודעת מה לעשות
27.10.2010 • 10:50

בעלי ואני נשואים קרוב ל 3 שנים עם ילד אחד וכרגע אני בתחילת הריון שני, מאז הולדת הילד הראשון ירד לי החשק והתשוקה מבעלי באופן משמעותי שאף עלו לי מחשבות על סיום הקשר אך כשהייתי קרובה לניסיון פרידה פתאום הכל הסתדר בניינו אך לתקופה קצרה, כרגע אני חסרת חשק ודוחה אותו מעליי כשאנחנו מגיעים לאינטימיות אבל ביום יום אנו מסתדרים לא רבים (אפשר לומר שאני פשוט לא מדברת איתו על מה שמפריע) אני מפחדת לפגוע בו.כרגע עם ההריון הטרי אני מבולבלת ולא יודעת אם אני צריכה לעשות הפסקת הריון או ללדת את הילד למצב שאני לא בטוחהאשמח לעצהתודה

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני עם שעון מתקתק
28.10.2010 • 01:50

גילי יקרה,
הסיבות לכך יכולות להיות שונות ומשונות, ולפעמים גם סיבות רפואיות. אני מציע שתלכי לטיפול מיני כדי להתחיל לשאול שם את השאלות הנכונות, ואולי גם לקבל תשובות נכונות. לגבי ההריון... זו שאלה גדולה מאד, שקשורה לשאלה הקודמת, אבל השעון דופק ומהר. כאן את צריכה "לדבר על זה" ומהר. אולי כדאי, לכן, לחפש מטפל מיני (או מטפלת) שהם גם מטפלים זוגיים (רובם כאלה), כדי שתוכלי גם לפתוח ולפתח את השאלה הזו במקביל.תוכלי למצוא מטפל מיני במקום מגורייך כאן:איט"ם (האגודה הישראלית לטיפול מיני):http://www.itam.org.il/

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083