ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 116
-
חברה מול חברים
שלום רב, מראש סליחה על האורך, אבל זה מאוד חשוב לי, ואני אעריך מאוד את הקריאה, והתשובה הכנה.אני בן 21 וחברה שלי בת 18חברה שלי ואני ביחד כבר כמעט שנה, היחסים ב...
-
מבולבלת
ד"ר חסון , שלום.אני בת 24, סטודנטית ועובדת במשרה מלאה.במקום העבודה שלי, פגשתי בחור אשר נפרד מחברתו לאחר שיצאו במשך שנה.הבחור אמר לי שאינו מוכן נפשית לקשר יצי...
-
מרגישה נבגדת!
אנחנו זוג נשוי בני 26בערך נשואים כמעט שנה .אנחנו מדברים הרבה בזמן יחסי המין ומאוד פתוחים, משתפים פנטזיות באמצע ואני מאוד נהנת מזה , לפני כיותר משנה העלתי בזמ...
-
התמסדות
שלום, אני בת 37 בעוד כחודש, רווקה ללא ילדים, מתפרנסת בכבוד, כמהה ורוצה מאוד להקים משפחה וללדת ילדים. חברי בן 43, רווק, בן יחיד, יתום מהוריו (איבד את אימו לפנ...
-
לא רוצה ילדים
שלום, אני בת 34 וחיה עם בן זוגי כארבע שנים. היחסים בינינו מלאי אהבה ומאוד טובים.אני רוצה מאוד ילדים כבר תקופה ארוכה והוא לא (לא עכשיו ולדעתו גם לא בכלל). דיב...
-
לדחות את החיים ב-4 שנים
שלום לד"ר.אני בת 24, יוצאת עם בחור כבר כמעט 4 שנים. אנחנו מהמרכז.אני לומדת במרכז באוניברסיטה והוא בבאר שבע. שנינו לומדים לתואר ראשון ולכן יש עלינו עומס רב של...
-
אנשים
ד"ר אורן שלום,כתבתי לך לא מזמן על נושא דומה וזה הקל עליי...והאמת לכ פעם שאני כותבת בפורום אני מודה לך מאחר וזה עוזר מאוד.לצערי, איני מסתדרת עם אנשים, אני יוד...
-
לחכות או ליזום שיחה
שלום, אני יוצאת עם מישהו שהפרש הגילאים בינינו הוא 14 שנה.לפני מספר ימים היה לנו ריב, ומאז עברו 4 ימים והוא לא יצר קשר.לצערי אני אחרי תאונת דרכים קשה, וכבר שנ...
-
קשר הרסני
למרות המכתב הארוך אני ממש אשמח לקבל התייחסות , וזה מהותי מאד עבורי,אני מכיר את חברתי כחצי שנה , הכרנו באתר הכרויות , אני בן 32 חברתי כבת שלושים ואחת , מהנדסת...
-
זוגיות במשבר???
ואני ובעלי מכירים כ-5 שנים, נשואים שנה וחצי והורים לתינוקת מקסימה בת חצי שנה.אני פשוט מצטערת על היום שהכרתי אותו, מיום הנישואים הוא פשוט ממרר את חיי, יותר גר...
-
דקה לפניי שנגמר
ד"ר חסון שלום !אני נשואה 3 שנים ואמא לשני בנים מקסימים בני שנה ושמונה חודשים, וחצי שנה.הנישואין שלי לאחרונה, אחרי המון עליות וירידות עלו על שרטון ואני ממש או...
-
מה הקטע שלווו??
היי אני וחבר שליי היינו פרודים 7 חודשים אחרי זה לא הצלחתי לשכוח אותו אז חזרנו הסיבה שבגלל נפרדתי ממנו היא כי לא חשבתי שהוא מספיק רציני לגביייעכשיו שחזרנוו אנ...
-
חזרה לחברה ש"זרקה" אותי
שלום לך דר'כבר רשמתי כאן הודעה בעברחברה שלי נפרדה ממני לפני כחודשייםלאחרונה היא יצרה קשר איתי טלפוני כאשר היו 3 שיחותשבהן הייתי כל כך מאושר מהסיבהשהיא הצליחה...
-
משיכה
שלום יש לי חבר כבר 3 חודשים אנחנו קשורים זה לזו נפגשים וישנים אחד עם השני כל יום וממש כל הזמן יחד בכל שלושת החודשים הללו.הוא בגיל שרוצה כבר להקים משפחה ולדעת...
-
לשמור על ידידות
שלום , כשמשהו נפרד ממני אחרי חודש/חודשיים/3 חודשים ואני עדיין בעניין וחושבת שהוא לא הכיר אותי מספיק , האם אז כדאי להשאר בקשר ידידותי עימו "על אש קטנה" כדי לה...
-
חוסר איזון
שלום, אני נשואה +2, עובדת, דואגת לילדים, לבית ולכל מה שנלווה לו, אדם סבלני, שמח ונעים, אוהבת להתנדב, לתרום מזמני ולעזור תמיד לסובבים אותי. יש לי קשר נפלא עם ...
-
התמודדות עם החבר
שלום, אני בת 24 ויש לי חבר כבר כמעט 7 חודשים.הוא בנאדם טוב ותומך,אבל קשה לי עם זה שיש לו ביקורת כמעט לכל דבר.הוא טוען שזו ביקורת בונה ואני יודעת שהכוונה שלו ...
-
מפגש עם האקס...
שלום ד"ר,ההתלבטות שלי כזאת:היה לי חבר במשך תקופה לא קצרה,שהפרידה הייתה קשה,עברתי תקופה דיי ארוכה בלעדיו ואני מרגישה שאני כבר לא אוהבת אותו.אני יודעת שלא יהיה...
-
זקוקה לעצה
שלום. אני בחורה בת 26יצאתי עם בחור (בן 30 ) חודשיים ברוטו הכול התחיל יפה וזה ממש היה נראה שהוא התאהב בי. בחודש האחרון כמעט ולא נפגשנו כי הוא הרבה עסוק בעבודה...
-
בת זוג לא סגורה על עצמה
שלום . אני בן 31 .החברה שלי (בת 31 כמוני) ואני היינו בהתחלה ידידים טובים מאוד. במהלך הידידות יצאתי עם אחרות והיא גם יצאה פעמים אחדות. הייניו ידידים קרובים מא...
-
יש בי עדיין חלק קטן שרוצה לנחזור
שלום רב. אני בת 29היה לי חבר בן 29 לאחר חצי שנה של קשר אמר שרוצה להיפרד,ומרגיש שאנו שונים.בעיקר אמר לי שמרגיש שזה לא זה.בהתחלה היה לנו מאוד כיף ביחד עד שהגיע...
-
בן זוג שלא סגור על עצמו
אני נמצאת בזוגיות מאוד צפופה וצמודה כבר חצי שנה. אנחנו נפגשים מספר פעמים בשבוע, ישנים אחד אצל השניה, טסים לחו"ל ביחד, פגשנו את המשפחות אחד של השניה, הצהרנו ע...
-
דיקאון בילתי ניגמר
אני אדם יחסית מאוד בודד ביגלל שפגעו בי בלי סוףואני התחברתי ריגשית מאוד לתוכי שלי ממש אהבה גדולה מאודהיתי מדבר אותו על הכול ממש כמו בת זוגקשר שאני לא מסוגל לי...
-
חייבת עזרה!
שלום, אני בת 20 יש לי חבר בגילי אנחנו חברים כבר שנתיים וחצי ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השני.הבעיה שבזמן האחרון יש לנו הרבה שיחות על סקס, דבר שקצת מפריע לי כי ...
-
יחסי מין לקויים בזוגיות
שלום אני בת 31 אמא לשלושה ילדים מקסימים יש לי בעל מקסים גם הוא איכפתי מפרגן עוזר ותומך אך יש לנו המון בעיות ביחסי המין, אין משיכה מינית בינינו אנחנו כמעט ולא...
-
בעיות בנישואין
בת 38 בעלי בן 42. נשואים 13 שנה +2 ילדים מדהימים אך קשים (קשב וריכוז).אני עובדת מהבית כבר 4 שנים כדי להיות עם הילדים. ימים שיגרתיים: עבודה, מה לבשל, סידור הב...
-
לא רואה את עצמי במערכת זוגית...
שלום, אני בחורה בת 18 לקראת גיוס.אני ילדה די מופנמת וביישנית אך אפשר להגיד שבזמן האחרון קצת נפתחתי אבל שזה מגיע לגברים אני בכלל כמעט ולא פתוחה עם מי שלא פתוח...
-
מבולבלת כבר המון זמן
שלום ד"ר אורן,אני והאקס שלי בני 24. היינו בני זוג 3-4 שנים. היינו החברים הראשונים אחד של השני.בשנה האחרונה בקשר עלו לחבר שלי הרבה מחשבות על להיות עם אחרות. ה...
-
קעקועים רבים
ד"ר חסון שלום רב:אני כבת 28 ובמהלך גיל 18-23 עשיתי קעקועים רבים על גופי בכל מיני מקומות. לצערי הרב מאד, היום אני באמת מתחרטת על הרבה מהם (חלקם גדולים אף מאד ...
-
חייב עזרה דחוףףףף
שלום רב. .אני בן 27הסיפור שלי מתחיל ככה..אני נמצא עם אישתי בסך הכל שלוש וחצי שנים,ושנה וחצי נשוי..היו לי 2 אהבות בחיים שלי אהבות שאהבתי באמת בלי תנאים אהבה כ...
-
כעס ואכזבה
שלום, מהו לדעתך הפתרון, לזוג נשוי שעם השנים מצטברים לאישה כעסים ואכזבה מהבעל, מצורת הדיבור (לאו דווקא אליה, בכלל צורת הביטוי) מחוסר רגישות לילדים, הדבר מוביל...
-
אני לא יודעת מה לעשות! פרידה או..?
שלום. אני בת 19 ויש לי בן זוג כבר שנה וחצי..בהתתחלה הקשר היה טוב וכיף, אבל עכשיו אני מרגישה כל הזמן מועקה.החבר שלי בחור טוב. הוא אף פעם לא מרים את הקול הוא ע...
-
פחד מפרידה באופן קיצוני
שלום ד"ר!שמי נדב ואני בן 23 ממרכז הארץ, ב4 שנים האחרונים אני יוצא עם בחורה שאני לא יודע אם אני אוהב אותה או שאני רק תלוי בה רגשית מכיוון שהיא החברה הראשונה ש...
-
יעוץ זוגי
אני בשנות ה- 30 לחיי ויש לי ילדה.רציתי לשאול , אם קיימים כל הדברים שאני הולכת לפרט , במערכת יחסים, כדי לשקול לגשת לייעוץ זוגי ובכלל לחשוב על המשכיות.1. אי אמ...
-
האם זו השגרה?
שלום, אני נמצאת במערכת יחסים כבר כמעט 3 שנים עם אדם שאני מאוד אוהבת. לפני שהתאהבנו היינו מיודדים כחמש שנים.עברנו המון דברים יחד ובהחלט קיבלתי ממנו תמיכה וחיז...
-
פרידה ?
ד"ר אורן שלום!יש לי חבר ואנחנו כבר חודשיים ביחד.בהתחלה כשיצאנו לא הייתי מאוהבת בו אבל עם הזמן למדתי להכיר ולאהוב אותו ונהיינו חברים.עברו חודשיים ועכשיו אני מ...
-
הזוגיות שלנו
שלום לכולם,אני ובעלי יצאנו 9 חודשים והתחתנו שהייתי כבר בחודש שלישי (לא התחתנו בגלל ההריון) היום הבן שלי כבר בן 10 וחצי חודשים.אני מרגישה שהזוגיות מאוד השתנתה...
-
חבר שלי
שלום הבעיה שלי היא לא בידיוק בעיה אבל הייתי רוצה לקבל עצהיש לי חבר שאני מתה עליו ואני פשוט אוהבת אותו,הוא חייל ואניי סיימתי שירות לאומי והתחלתי לילמוד ואני ג...
-
בעלי
אני נשואה 3 שנים עם יד מתוק,כולם אומרים לי שבעלי אדם עדין וטוב...אני גם חושבת את זה אבל זה נכון רק כשטוב לו.כשהוא כועס אין גבול להתנהגות המכוערת שלו,כמה פעמי...
-
אהבה ובכי
שלום ד"ר חסון..אני לא יודעת איך להתחיל מאיפה להסביר אבל עצם העובדה שנכנסתי לפורום של יחסים וזוגיות מצביעהשכנראה כן יש בעיה ושכן אני צריכה עזרה.אני בקשר חצי ש...