להיפרד נכון: עצות ושיקולים
שני
שאלה מטרידה..
⌄
ערב טוב.בחרתי לכתוב שוב לאור מקרה שקרה לי בימים האחרונים ולאור התשובות המקצועיות שקיבלתי ממך.בכל אופן אני מנסה לקבוע זמן לטיפול מקצועייכפי שציינתי אני מנסה לסיים את הקשר בעיקר לאור מקרה קצת לא נעים שקרה לאחר בילוי לילי אשר הוא שתה מעט יתר על המידה...וכל התשוקה הרגשית והפיזית התפרצה במקרה במהלך נסיעה בדרך חזרה מבילוי , למרות זאת נמנענו וקיימנו יחסים שאינם מלאים לפי בקשתי.יש לציין שלא היה אכפת לבן זוגי אם במקרה אני אכנס להריון, אני לא יודעת אם זה מעיד על חוסר אחריות ודבר שבשגרה אצלולאחר אותו לילה הרגשתי מאוד פגועה מהסיטואציה בעיקר מהמקום ומהדרך.בן זוגי הביע צער והמשיך בסדר יומו, ציפיתי כי למחרת ניפגש והוא יגלה רגישות לאור המצב בו הייתי שרויה אך במשך 3 ימים פשוט לא הציע דבר .היום ממש כעסתי ואמרתי לו זאת ובכלל כל מה שצף במהלך החודשיים האחרונים עלה בשיחה מצידי בלבד, הוא היה בשלו ובתום השיחה אמר לי שהוא צריך זמן ל"עבד" את הדברים ולהחליט ולגבי מה שקרה זו היתה מעידה חד פעמית מבחינתו שלא תחזור על עצמהישנה התחושה כי כל החודשיים היו מעין המתנה למימוש פנטזיה שלו לקיים יחסים וברגע שהוא " הצליח" פשוט חלה התקררות מצידו ביחס למה שהוא היה מספר ימים קודם.אני מרגישה פגועה מאוד.כמו ילדה "קטנה" חסרת אופימה עליי לעשות בכדי לעבור הלאה ולשכוח ממה שהיה?איך משקמים את הביטחון שנהרס ברגע?אודה לעזרתך
ד"ר אורן חסון
להיפרד...
⌄
שני יקרה,
נדמה לי שכתבת שאת רוצה להיפרד, ושאלת איך עושים זאת נכון, ואפילו עניתי לך. מן הסתם, להיפרד תצליחי עכשיו, אבל לא בדרך ה"נכונה" השומרת על כבוד שניכם. חבל. לא תמיד קל לצאת לא פגוע מפגיעה, וזה לוקח זמן, לפעמים. אלא שאני לא בטוח שהוא הסיבה היחידה להרס הבטחון העצמי שלך, כפי שהגדרת זאת. הוא לא היה נהרס בקלות, לולא היה לזה רקע מקודם. ואני חושב שאכן טיפול הוא הדבר הנכון, כדי להבין וכדי לשקם.ובכל מקרה, אם את חושבת על זה (ואני חושב שאת חושבת על זה) זו כמעט בודאות תהיה טעות לנסות לשקם את מה שקורה ביניכם רק כדי להיפרד נכון, ועם פחות פגיעה אחר-כך. סביר שהמצב רק יחריף. אז מוטב להסתפק במה שהיה, ולהישאר עם הפגיעה שיש, מבלי להוסיף פגיעות שתהיינה.
שני
להיפרד...
⌄
ד"ר חסון שלום.
תודה על תשובותייך .יום טוב,מיה