איך להיגמל מלבדוק מיילים של בן הזוג

תאריך פנייה: 25.10.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לינה
צורך לחטט לו במיילים
25.10.2010 • 07:06

שלום
ד"ר חסון,to make a long story short: אני נמצאת במערכת יחסים עם בן זוגי כבר שלוש שנים, אנחנו בני 23-24.לפני כחצי שנה הוא עשה טיול עם חברים ומסתבר שהיה "קטע" כלשהו עם תיירת, משהו שלפי הסיפורים שלו היה חד פעמי במהלך כל הטיול.בהתחלה כעסתי נורא והתפרעתי אבל הבנתי מאוחר יותר שאני רוצה להיות איתו למרות הכל.. בהמשך גיליתי עוד מקרה השתכרות חסרת אחריות באותו טיול, לקח לי שבועיים אבל גם אותה 'שכחתי'.. העניין הוא שאותה גיליתי דרך חיטוט במייל שלו וזו בעצם הבעיה שלי. לציין שאני לא יודעת אם הבנתי נכון את המייל.. אחרי הזעם הראשוני ייתכן שהמייל לא היה מה שחשבתי שהוא.. אבל כרגע זה לא האישו.בגלל שאני יודעת את הסיסמא אני מרגישה מדי פעם צורך עז להיכנס לקרוא אם הוא שלח משהו \ אם קיבל משהו ואני לא מרוכזת בשום דבר אחר עד שאני עושה את זה. ואמנם, בפעמים שחיטטתי לא מצאתי שום דבר חשוד\ שיכול לרמוז על בגידה נוספת ודברים בסגנון. לציין שמאז אותה בגידה הוא יותר משתדל שיהיה לי טוב, למרות שהפגנת רגשות לא הייתה ולא תהיה מנת חלקו.מה יש לך להגיד לי?תודה ושבוע טוב.

ד"ר אורן חסון
איך מפסיקים לחטט לו במיילים?
26.10.2010 • 01:25

לינה יקרה,
הדרך להיגמל היא פשוטה: לומר לו שיש לך את הסיסמה שלו, ושישנה אותה כי את לא רוצה לעמוד בפני הפיתוי. וזה, משום שאת באמת לא יכולה לעמוד בפני הפיתוי. וזו תהיה גם דרך טובה להיגמל.אני לא בטוח שתעשי כך, אבל אם את רוצה לבסס יחסים על אמון, תצטרכי להאמין, וכך לנהוג. ואם לא תאמיני, ואם יש לך בעיה באמון ואת לא רוצה לבסס את כל היחסים שלכם מכאן והלאה על חוסר אמון, תצטרכו ללכת ליעוץ זוגי, כדי ללמוד לעשות את זה, את לבטוח בו, והוא לתת לך סיבות טובות לבטוח בו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083