איך להיפרד נכון?
שני
שאלה מטרידה...מתמטיקה...המשך
⌄
היתודה על ההתייחסות המהירה !!!לגבי כך שלא קיימנו יחסים היה זה מצידי מכיוון שעד היום בן זוגי לא יזם שאבוא אליו הביתה וכנ"ל גם אני עקב התנהגותואני מתוסכלת מהמצב אני מרגישה שהוא לא מכניס אותי לחייו למרות שכל היום הוא מפגין את חיבתו במילים כמה הוא מתגעגע ואוהב...אלא שהכל בגדר דיבורים..כיצד כדאי לסיים את הקשר ? יש לציין שאנ רוצה לעשות זאת בדרך הנכונה.אשמח לעזרתך
ד"ר אורן חסון
איך נכון להיפרד?
⌄
שני יקרה,
יש דרכים שונות ומשונות להיפרד ממישהו שכבר נקשרת אליו, ופרידה, כמו פרידה, היא תמיד דבר עצוב, לפעמים מטריד, ולפעמים קשה עד בלתי אפשרי. הכל תלוי בך, ובצד השני.הדרך המכובדת והיפה היא להיפגש במקום כלשהו, לדבר על זה, ולהיפרד בחיבוק ובנשיקה של חיבה שתסתיים בפרידה (ולכן מקום כלשהו שאינו הבית, שכן אז זה יסתיים אחרת, או אולי לא יסתיים). ככל שאת חוששת שהצד השני יכביד עליך, כך יש יותר צורך בבניית מחסומים, וביצירת אפשרות נסיגה, כדי שלא להאריך בזה. בית קפה, למשל. ואם את מאד מאד פוחדת שהצד השני יעשה סצינה, אז בטלפון. מאד לא רצוי, כי זה לא מכובד למי שאת כבר נמצאת איתו כברת זמן. אבל אפשר לכבד רק את מי שהכבוד הזה מגיע לו, כלומר, שמאפשר לך לתת לו את הכבוד הזה.אלא אם את חוששת מעצמך, ולא יודעת איך תתמודדי עם זה. ואם זה כך, אז השאלה שלך מיותרת, כי היא לא איך צריך להיפרד, אלא מה את יכולה ומה את לא יכולה, ואת זה את אמורה לדעת טוב ממני.