פטיש מיני: איך מתמודדים?
שוהם
תחתונים....
⌄
שלום
!אני בת 31 ונשואה שנה ואני ובעלי יצאנו 6 שנים יצאנו לפני שהתחתנו.עוד שגרנו ביחד מצאתי שקית של תחתוני נשים בית וזה היה נראה משומש הוא נשבע לי שזה לא שלו אלא של בת דודה שלו שהייתה אצלנו ושכחה את זה אצלנו ושהוא לעולם לא יבגוד בי , כך עבר הזמן ולפני יומיים הייתי במשרד שלו ופתחתי את המגירות של המשרד שלו וראיתי שוב פעם כמה תחתוני נשים בערך 5 רובם נראו משומשים ובנוסף היה שם שמלה וחולצה כמו בייבי דול בכיתי ורבתי איתו ואמרתי לו כי לעולם לא יראה אותי שוב הוא אמר שזה של חבר שלו ונשבע שהוא לעולם לא בגד בי לא האמנתי לו ולא הסכמתי לשמוע אותו ארזתי את הדברים ויצאתי מהבית לאחר מכן הוא אמר שיש לו משהו להגיד לי והוא מתבייש ושאני רק אקשיב למה שיש לו לומר. הוא אמר כי זה שלו וכי הוא לובש את זה ומאונן מול סרטים כחולים וגם בפעם שעברה שמצאתי את השקית זה היה שלו והוא התבייש לומר לי וחשב כי אני אצחק עליו. ואמרתי לו למה זה נראה משומש והוא אמר שזה ממנו. וכי חלק תחתונים הוא קנה וחלק הוא "לקח" מהלקוחות שלו וגם את השמלה ובייבי דול.הוא נשבע לי שהוא מוכן ללכת לכול מקום להוכיח את זה לפולחגרף לרב ולכול מקום שאני אומר כי הוא אומר את האמת לאחר המון זמן ששמר את זה בסוד.אני לא יודעת כבר למה להאמין ואני לא יודעת מה לעשות, אני אובדת עצות.נא עזרתך,תודה רבה מקרב לב,
ד"ר אורן חסון
איך מתמודדים עם fetish?
⌄
שוהם יקרה,
ראי... מה שאת מתארת, וההסבר שלו, נראים לי אפשריים מאד. זה גם מסביר מדוע יש לו אוסף, כי בגידות כשלעצמן אינן מחייבת אוסף שכזה. מן הסתם, אולי גם תוכלי לזהות סימני זרע בתחתונים שאסף (תלוי, כמובן ב'שימוש' שלו בהם), אבל כאן אני כבר נכנס לתחום הבילוש שהוא תחום לא לי, ולכן כאן אני עוצר.השאלה היא לכן, שאם נניח שזה נכון, איך את מתמודדת עם זה? אם את מוכנה להאמין לו שזו אינה בגידה עם נשים אחרות, אלא סוג של פֶטִיש שלו (אובייקט מיני או שאינו מיני המשמש להנאה מינית), האם את יכולה לקבל זאת, ולזרום איתו בעניין זה? אם קשה לך, אני מציע לך ללכת ביחד איתו לטיפול מיני, לפתוח את הנושא, לדבר, להבין, ולראות איך מתמודדים עם זה.
שוהם
איך מתמודדים עם fetish?תגובה+תוספת
⌄
ד"ר חסון היקר
!תודה רבה על תשובתך והתייחסותך המהירה .הייתי ממש אובדת עצות ותשובתך הרגיעה אותי במעט.אם הייתי יודעת בוודאות שזה סוג של פטיש אז לא הייתה לי בעיה לקבל זאת , ההפך הוא הנכון הייתי יותר רגועה וכול חששות העבר היו נפתרים.אך איך אדע שזה נכון....??ואיך אדע שהוא לא הביא בחורות למשרד.??אומנם הוא מוכן ללכת לכול מקום שאגיד על מנת להוכיח את חפותו (פוליגרף וכו')אך האם זו התגוננות או שזו האמת??ומדוע רק עכשיו התוודה?.?הרי גם פעם שעברה מצאתי בבית שקית עם תחתונים ווובירטור, האם כפי שהוא אומר זו בושה??או סתם עוד תירוץ??אני יודעת שיש הרבה סימני שאלה אך ראיתי דבר אשר גרם לי לתהיות ולחוסר אמון שכן לראות 5 תחתנים ויותר עם בייבי דול במשרד שלו זהו דבר לא קל.מה לעשות??.תודה רבה ולילה טוב.
ד"ר אורן חסון
לדעת...
⌄
שוהם יקרה,
הלואי והייתי יודע הכל. שכן אז הייתי יכול לומר לכם מה לעשות, במקום לייעץ.אני לא יכול לדעת. ומוטב לך שלא אגיד לך מה נכון ומה לא, כי אחרי הכל את יודעת הרבה יותר טוב ממני, גם אם את לא לגמרי סומכת, כרגע, על שיפוטך. את מכירה אותו, את שמעת אותו, את ראית את מה שיש. שיקול הדעת צריך להיות שלך. וכפי שאמרתי, אולי מוטב להעזר בטיפול מיני - ומרבית המטפלים המיניים הם גם מטפלים זוגיים. אם זה באמת פטיש, ואת רוצה לדעת עליו יותר, והוא רוצה שתקבלי אותו למרות המבוכה שלו, הוא אמור להסכים ולרצות ולשתף פעולה. גם זה יכול להיות סימן.