סיום יחסים: מתי הכי קל?
דפנה
מריבה מתוך קנאה
⌄
לד"ר חסון שלום .בעוד אני תוהה איך אפשר להמשיך במצב הזה ,היום בעלי חזר מהעבודה ודיברנו בטלפון ואז שמעתי צלצול של טלפון(לא שלו) הוא כביכול לא הבין על מה אני מדברת והחלטתי "להעיז" ולשאול אותו אם הוא לקח איתו טרמפ בהכירו אותי הוא התעצבן הפעם באופן לא רגיל היינו במכונית הוא והילדים הוא הוריד אותנו בבית ונסע במהירות שיא .אומנם פחדתי לשאול אבל גם להמשיך לסבול ממהמתח וכאבי הבטן זאת לא אפשרות אטראקטיבית, אם כבר סובליםאז לפחות להוציאאני לא יודעת מה יהיה עכשיו ויותר מזה אני לא מבינה על מה כל העצבים אם אין לו מה להסתיר חשבתי שיש לנו זוגיות טובה אבל אם אין פתיחות אז מה שווה גם אם אלך לייעוץ עכשיו האם תהיה תועלת נראה לי שהפעם הוא ממש כועס אבל גם אני
ד"ר אורן חסון
הכי קל כשכועסים
⌄
דפנה יקרה,
אני חושש שאת חוזרת על עצמך. אם את רוצה לסיים את היחסים שלך איתו, אין קל מזה. וזה הרבה יותר קל כשאת כועסת, כמו בעת שכתבת את המכתב הזה. הרבה יותר קל. אז אולי כבר כדאי לנצל את ההזדמנות שאת כועסת מאד.אלא שאם את חושבת שיש סיכוי שתרגישי אחרת מאוחר יותר, ושתחשבי שאולי היית קנאית מדי, ואולי שתלטנית מדי, ואולי שאת צודקת אבל מגזימה, ואולי קצת גם דוחפת אותו החוצה, אזי חזרי למכתב האחרון שלי אליך. בין אם הוא חוטא בקשרים אחרים, ובין אם הוא סתם נחמד לאנשים אחרים, בין אם נמאס לו מהלחץ שלך ובין אם הוא לא מתחשב בך, אם את רוצה לנסות לתקן משהו כאשר הוא לא מוכן ללכת ליעוץ, זו הדרך.
דפנה
לד"ר חסון
⌄
תודה רבה כרגע אני באמת פחות כועסת וזה אחרי ששברתי את כל הכלים מבחינתי זה נסיון אחרון ואלך לייעוץ ,אבל ברור לי כשמש שאם אדע שחטא בקשרים אחרים זה יהיה סוף הסיפור ,ואז כנראה אפסיק לחזור על עצמי .