האם הוא באמת רוצה אותך?
קסם
כבר כלום לא מובן לי
⌄
שלום
אני בת 18. אתמול במועדון ראיתי מישהו שנדלקתי עליו ולא הייתי במצב רוח לרקוד ולהתפרק ,לעומת זאת הוא רקד המון ואני ישבתי בבר והבטתי בו כדי למשוך את תשומת ליבו, אך זה לא עזר.. אז החלטתי לקום ולרקוד עם החברות וממש להתפרק כמה שאפשר כי חשבתי שהוא לא מסתכל עליי אפילו כשאני יושבת בצד . אז רקדתי כמה שאפשר ואז הוא התחיל לרקוד איתי ושיתפתי פעולה ורקדנו המון. היה בינינו מתח מיני אבל לא נראה לי שבאמת היה לו איכפת ממני כי כששאלתי מה שמו הוא שיקר והשם שהוא אמר שקוראים לו זה לא שמו האמיתי (גיליתי זאת דרך הפייסבוק) אחרי זמן מה שרקדנו המון הוא לקח אותי לצד כי כעסתי עליו מכיוון שהוא נהג בבוטות והתחיל לשלוח ידיים אז הלכנו לצד ואז הוא התנצל והסתכלנו אחד על השני והמשיכה בינינו הייתה גבוה אז התנשקנו (אחרי 3 שנים שלא התנשקתי עם אף אחד, והוא הבנאדם השני שהתנשקתי איתו , התנשקתי בכל חיי רק איתו ועם עוד מישהו לפני 3 שנים) ואז שוב רקדנו ואז הייתי צריכה ללכת, אז הלכתי להגיד לו "ביי" ושאני הולכת.. ציפיתי שהוא יבקש את המספר פלאפון שלי אבל הוא לא ביקש כלום הוא רק עשה שלום עם היד וזהו. הבעיה שלי היא שאני לא מבינה מה בנים רוצים? כשאני שקטה אף אחד לא מסתכל עליי וכשאני רוקדת וזורמת ומשתפת פעולה לא מתייחסים אלי ברצינות.. זה נורא קשה לי אני כבר לא יכולה להתמודד עם זה .. איך אני יכולה לרצות מישהו שמאוד מוצא חן בעיניי ? ואיך אני יכולה לתקן את מה שהיה ולגרום לו לקחת אותי ברצינות? כי הוא ממש מצא חן בעיניי בבקשה תעזור לי ד"ר חסון תודה.
קסם
כבר כלום לא מובן לי
⌄
היום יש לי הזדמנות לראות אותו שוב באותו המועדון, איך אני יכולה לגרום לו להתייחס אלי ברצינות ? מה עליי לומר לו כדי שיקח אותי ברצינות?
שוקולטה
זה שהוא שלח ידיים
⌄
לא אמורה להיות נורת אזהרה? "הינה גבר שלא מכבד אותך"?סתם נקודה למחשבה.
קסם
זה שהוא שלח ידיים
⌄
זה נכון.. הייתי רוצה לדעת, מה אוכל לעשות כדי שהוא כן יכבד אותי.?
שוקולטה
לא נראה לי שזה משהו שאפשר לשנות
⌄
לא נראה לי שזה משהו שאפשר לשנות אצל הבחור הזה. גם העובדה שהוא לא ביקש ממך טלפון מציגה את העניין כעוד יותר בעייתי.אתם בגיל צעיר מאוד שלצערנו הרב הרבה בחורים לא מחפשים בו קשר רציני ואולי חבל שתיכנסי לקשר עם בחור לא רציני מלכתחילה שגם לא מתייחס אלייך יפה.. וסופו של הקשר ידוע מראש- סיום כואב מאוד בשבילך.אישית הייתי נמנעת מלהיכנס לקשר כזה (אם בכלל יש לו סיכוי להתחיל) ומחפשת מישהו אחר, שקודם כל ייכבד אותי אפילו שניה אחרי שנפגשנו ויתעניין בי.אומר לך שהייתי בדיוק במצבך והתנשקתי לראשונה רק בגיל 18 אז אני יודעת כמה נחוץ קשר וכמה נחוצה מערכת יחסים, במיוחד כשלכל החברות מסביב יש כזו. פשוט צריך לחכות לאחד הנכון.מעבר לזה- ד"ר חסון ייכתוב דברים נוספים דרך עיניי בעל מקצוע ונסיון.שיהיה בהצלחה.
קסם
תודה
⌄
תודה רבה על ההתייחסות :)
ד"ר אורן חסון
האם את באמת רוצה אותו?
⌄
קסם יקרה,
כמה היינו רוצים שמי שאנחנו נדלקים על המראה ועל ההתנהגות שלו, גם יהיה בן אדם, וגם ירצה אותנו מכולם. לא תמיד זה מתחבר.סביר שהוא צריך להידלק עלייך לא פחות מכפי שאת נדלקת עליו, כדי לקחת אותך ברצינות. ובהתחלה – מדובר בעיקר ברושם הראשוני: משיכה, קוליות, לדעת להיות קלילה, לפלרטט מבלי להתחייב, אבל גם לומר, כשהוא מנסה להתקרב אלייך פיזית: אם אתה רוצה אותי, תצטרך לקחת אותי ברצינות. ולהבהיר לו שזה ייקח זמן. כי את רוצהלוודאשהוא רציני איתך, ושהוא באמת רוצה, ושהוא מוכן ורוצה ללמוד את האיכויות שלך, ולא להגיע איתך למיטה קודם, ואחר-כך להכיר אותך.יכול להיות שהוא משחק אותה קול, כדי שתרצי אותו בפעם הבאה. ויכול להיות שהוא זרם איתך כי משהו שעשית עשה לו טוב, אבל לא מספיק. בסך הכל,אני מתרשם שעשית את הדבר הנכון, והצלחת למשוך את תשומת ליבו. מעבר לכך, אולי דווקא העובדה שתמשיכו כך, אבל תשימי לו גבולות, תמשוך את לבו עוד יותר. ואם לא, אז אולי לא מספיק רוצה. בכל מקרה, הרי גם את בוחנת אותו, ואת התנהגותו ותגובותיו. בחני בדרך גם אם את באמת רוצה אותו, לפי האדם שבו.
קסם
האם את באמת רוצה אותו?
⌄
ד"ר אורן חסון, אני רוצה להודות לך, לא יכולתי לקבל עצה/הסברה ברורה וטובה יותר. אני מבקרת הרבה באתר הזה ומקבלת ממך עצות שימושיות ומעולות.. אין ספק שאתה אדם מוכשר, עם המון סבלנות ורצון לעזור לציבור בצורה מקצועית שאכן מאוד עוזרת ומועילה.. זה ראוי להערכה, מי יתן ותמשיך לעשות את מה שאתה עושה. תודה רבה לך !
ד"ר אורן חסון
תודה!
⌄
קסם יקרה,
תודה גם לך על המשוב בשני הערוצים!