ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 108
-
מטפל/ת זוגי ממולצ/ת בדרום
שלום רב, אני ובעלי נשואים שנתיים ויחד שמונה שנים.הייתה לנו זוגיות מושלמת עד שדברים החלו להתפורר, פתאום אנו מרגישים כשני זרים לפעמים ונהנים יותר בחברה ללא אחד...
-
נישואין לאחר לידת תינוקת
שלום ד"ר,אני בת 34 ובעלי בן 39.נולדה לנו בת לפני כתשעה חודשים ומאז נראה כי בעלי השתנה.בדר"כ הבנתי כי הגבר מרגיש בחוץ כי יש תינוק וכל התשומת לב הולכת אליו, במ...
-
פרידה
שלום אני יצאתי עם ארוסי כשלוש שנים, לא ממזמן נפרדתי ממנו בעקבות קשיים בתקשורת איתו וריבים בלתי פוסקים. ההחלטה שלי להפרד ממנו לא שלמה, אבל יותר לא שלמה להתחתן...
-
מבוי סתום
ד"ר חסון שלום קודם כל אודה לך על תרומתך לקהילה.אני וחבר שלי יחד כבר שנה וארבעה חודשים. נפגשנו במקרה במסיבת יומהולדת של חבר משותף. ולאחר שיחה קצרה גילינו ששני...
-
זוגיות במשבר
שלום. אני בת 25 אמא ל 3 ילדים האחרון בו שנה וחודשיים. אני ובעלי מכירים 7 שנים. הוא לא מחסיר ממני כלום. מה שאני מבקשת אני מקבלת. כמו כן גם הילדים. כל מה שקשור...
-
פרידה
שלום. אני עובד כמנהל בחברה מסויימת. לפני כשלושה חודשים הגיעה אלי בחורה וביקשה עבודה, לא קיבלתי אותה משום שלא היה לי מחסור בכח אדם. לאחר כשבוע אותה בחורה חזרה...
-
בעיות בזוגיות
שלום, ההני סטודנטית לרפואה. אני בת 22 ואני ובן זוגי חברים מזה שנתיים וחצי.הקשר התחיל ממש טוב, ביססנו אתהזוגיות על חברות ולא על בסיס פיזי הכל היה ממש טוב. בשנ...
-
בעיות חוסר אמון
שלום, עיינתי באתר ומצאתי כמה הודעות מהסוג שלי ואולי תוכל לעזור לי.אני בת 24 ויש לי בן זוג כבר כמעט שנתיים, כשהתחלנו לצאת הוא סיפר לי על מערכת יחסים בעייתית ע...
-
שאלה לגבי בן זוג גרוש
שלום, בן הזוג שלי הוא גבר גרוש ואב לשני ילדים מקסימים בני ארבע.פעמים רבות הוא מסתובב מדוכדכך ושרוי בעצב עמוק כאשר הוא חושבעל חוסר השיוויון בינו לבין גרושתו (...
-
אובדת עצות
שלום, אני וחבר שלי היינו יחד שנתיים וחצי. אנחנו בני .23נפרדנו לפני חודש..בעקבות ויכוחים תמידיים וריבים קטנים..אבל אאני אוהבת אותו המון..קשה לי בלעדיו..אני מר...
-
משיכת צומת לב
שלום ד"ר.אני נמצאת במערכת יחסים כבר 5 חודשים,עם בחור מקסיםמערכת היחסים שלנו התחילה מאוד לא ברורה,הוא לא היה בטוח לגבי,מכיוון הפרש הגילאים ביננו ולא ידע איך ה...
-
בבקשה זקוקה לייעוצך
שלום !אני נשואה שנתיים נמצאת עם בעלי בזוגיות למעלה מ7 שנים הוא בחור טוב מכבד הזוגיות טובה כמו כל זוג מדי פעם ויכוחים.הבעיה שאני בחורה שמאוד זקוקה לתשומת לב ל...
-
בגידה לפני החתונה
שלום, בעוד כ3 שבועות אני נישאת לבן זוגי בשש השנים האחרונות.בסוף השבוע האחרון ביליתי עם חברות בחופשה בחו"ל (הוא בילה עם חבריו במסיבת רווקים באילת) אשר במהלכה ...
-
להתקדם בזוגיות
יש לי חברה קרוב ל 4 שנים. אנחנו גרים בנפרד ויש לה ילד גדגול מנישוא6ים קודמים.הילד בן 19 וכשאני מגיע הוא אפילו לא אומר שלום, לא מרים את הראש אלא שקוע באוזניות...
-
בעיות בתקשורת בעיקר בתחום הכלכלי
שלום רב, אנחנו נשואים שנתיים וקצת עם תינוקת בת שנה וחצי ועוד אחת בדרך בע"ה, מתקשים מאד לעמוד בהוצאות החודשיות ואפשר לומר שלא סוגרים את החודש. התחלנו את חיינו...
-
בעלי
אני נשואה 24 שנה + 3 ילדים, בתקופה האחרונה אני מאוד לא רגועה בקשר שיש לבעלי עם מישהיא שעובדת לידו.בעלי מודע לזה שאני לא אוהבת את הקשר ביניהם , אמרתי לו מס' פ...
-
אני במצוקה זוגית-אוננות
שלום רב הסיפור הוא כזה:אני במערכת יחסים רצינית וזוגתי לא מקבלת את העובדה שאני מאוננןהיא בכל פעם נעלבת מתעצבנת ועושה לי את המוותבעבר הגענו להסכמה שאני לא אעשה...
-
אודה לחוות דעתך
שלום רב, אני בת 24 ובן זוגי הוא בן גילי. אנחנו סטודנטים ובני זוג כבר כמעט ארבע שנים.היחסים שלנו מעולם לא היו רגועים- בתחילת דרכנו אני לא הייתי בטוחה לגבינו ו...
-
חלוקת נטל בזוגיות - קצת ארוך
בעלי ואני נשואים מעל 8 שנים ומכירים 13 שנים. יש לנו 2 ילדים מקסימים בני 5 ו-2. הקושי שלי הוא שאני מרגישה שלמרות שאנחנו חיים תחת אותה קורת גג, כל אחד מנהל את ...
-
זוגיות מתפרקת.
אני ובעלי נשואים 4 שנים והיינו חברים 5 שנים לפני החתונה יש לנו ילדה מדהימה בת שנה.היתה בנינו אהבה שלא ניתן לתאר כולם קינאו בזוגיות ובחברות שהיתה לנו.כשרצינו ...
-
משבר בזוגיות
שלום אנו נשואים מזה כ- 15 שנה. התחתנו צעירים והפכנו להורים צעירים. יש לנו 4 בנים (13.5, 11, 9, 2.5).במשך השנים היחסים בננו ידעו עליות ומורדות אולם נראה לי (ל...
-
עלבון צורב
גרושה בת 44 , למודת ניסיון ובעלת כמה וכמה תובנות על החיים ויחד עם זאת עדיין נוהגת לפעמים כמו טירונית טיפשה .. ובבקשה בבקשה, אל תשפטו אותי לחומרה על מה שאני ה...
-
זוגיות במשבר
אני נשואה כ 25 שנה, במהלך שנות נישואנו ספגתי המון קללות, התקפי זעם וכעסים מבעלי כלפיי.(בעלי דור שני לניצולי שואה שמעולם לא קיבל ליטוף או נשיקה מהוריו).יש לנו...
-
חלוקת רכוש
שלום בין 52 נשוי +3 ילדים בני 19+21+26אשתי ואני הגענו להחלטה שאנחנו לא מיסתדרים ורוצים להיתגרשא.אימי נפטרה לפני 4 שנים והיתה לה חנות במי מפתח ואני עבדתי בחנו...
-
הסכם ממון
שמי רונית אני גרושה כבר שבע שנים ויש לי ילד בן 10. יש לי חבר כבר שנתיים וחצי ואנחנו חושבים למסד את הקשר.שאלתי היא: יש לי דירה ובשלב הזה של היחסים, אני מעוניי...
-
עצובה ומבולבלת
נשואים 22 שנים+4 ילדים. נחשבנו תמיד לזוג יציב ואוהב. כמו בכל קשר ארוך טווח ידענו עליות ומורדות, וגם דרמות שעליהן התגברנו ושאותן שמרנו לעצמנו .לפני שבוע היה ר...
-
בעייה מתמשכת בזוגיות
אני נשואה 10 שנים +3 ילדים והזוגיות שלי תמיד הייתה טעונה שיפור. היא התחילה במשברים שנמשכו עד לפני כשנתיים- היה לבעלי עסק עם אחיו שלא צלח ואחיו הכניס אותנו לח...
-
חוסר רגשות אשם
אני בת 24, נשואה שנתיים וחצי ואמא לילדה.היחסים עם בעלי הם קשר כמו עם חבר או חברה, גם בצד האינטימי אני דוחה אותו הרבה כי אני לא אוהבת כ"כ את המגע שלו. אבל אות...
-
בעיה ללא פתרון
אני גבר בן 41 נשוי 17 שנה לאשה שלא אוהב יש לנו שני ילדים בני 15 ו12יש לי בת זוג בשמונה שנים האחרונות שאותה אני מאוד אוהב והיא הכל בשבילי( למרות שלפעמים גם אי...
-
זוגיות בלתי אפשרית
שלום לד"ר אורן חסון,אני בת 22 נמצאת במערכת יחסים כבר שנתיים עם בחור בן 24, הוריי לא יודעים מהקשר וחושבים שאנו רק ידידים, הסיבה לכך היא שאני מגיעה מבית ממעמד ...
-
משבר אמון חוזר.
שלום, לפני כשלוש שנים שכנעתי את אשתי להפריש חלק מחסכונותינו להשקעה בשוק ההון בניהול עצמי, ההסכם היה שהכסף יושקע באפיקים סולידים וחלקו הקטן יושקע בסיכון מסויי...
-
ריבים, ריבים, התקפי זעם ואהבה
שלום אני בת 23 ולפני שנתיים וחצי נכנסתי למע' יחסים ראשונה שלי, הוא קטן ממני בשנה וחצי והוא תמיד היה הבוגר בינינו.הבחור מאוד עמוק, פילוסוף, חייב שהכל יהיה מוש...
-
נואשת!!!
שלום, לפני שאני מתחילה לספר לך מה עובר עליי אני בקשת ממך שתהיה איתי כנה לחלוטין ואני פונה אלייך כגבר ואח"כ כד"ר.אני נשואה כבר 3 שנים+2,אני מאוד אוהבת את בעלי...
-
לא יודע מה לעשות
נשוי +2 מזה 14 שנה, לא מאושר מהתחלה. חשבתי שאוהב אותה אבל גיליתי שבעצם התחתנתי איתה כי אהבתי את המשפחה שלה ואת החום המשפחתי שהיה חסר לי. כבר בהתחלה רציתי להת...
-
זוגיות במשבר
אני בת 28 ובן זוגי בן 30.אנחנו אוהבים מאוד באופן כללי ובעוד כחודש נמסד את יחסינו. בן זוגי קצר רוח באופיו ונוטה להתרגז בקלות-בפרט בתקופה האחרונה. הוא טיפוס של...
-
חוששת שאני נשואה לגבר שלא אוהב נשים
אני חוששת שבעלי לא אוהב נשים. הוא לא מפגין תשוקה כלפי מהיום הראשון שאנחנו ביחד. תמיד חשבתי שיש לזה סיבות אחרות (אדם קר, מוטרד וכו'). הסקס בינינו הוא טכני, אי...
-
בעיות במשפחה
ד"ר חסוןאני מקווה כי תוכל לכוון אותי בדרך הנכונה ביותר כי אני נמצאת במצב של בלבול כבר זמן רב.לפני כשנתיים לאחר חצי שנה של נישואין נקלטתי ונכנסתי להיריון הבעי...
-
דילמה קשה שמציקה
התחלתי לצאת לפני זמן מה עם מישהו שהיה נשוי בעבר. יצא כך שהוא סיפר לי סיפורים מנישואיו הקודמים ועל גרושתו שהיתה קשה איתו עד כדי כך שהיתה לעיתים מפגינה אלימות ...
-
בעיה בזוגיות בדילמה נוראית!
אני בן 20 וחצי..
-
שאלה
שלום אני נשואה +2 ילדים ני ובעלי כבר תקופה שלא מסתדריםאני מרגישה נורא רע מדוכאת לא יודעת מה לעשות מרגישה שרוצה להתגרשאבל לא יודעת איך לעשות את הצעד הזההוא בן...