גבר נשוי: מלכודת דבש וסכנה

תאריך פנייה: 30.08.2010 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מלודי
עלבון צורב
30.08.2010 • 16:37

גרושה בת 44 , למודת ניסיון ובעלת כמה וכמה תובנות על החיים ויחד עם זאת עדיין נוהגת לפעמים כמו טירונית טיפשה .. ובבקשה בבקשה, אל תשפטו אותי לחומרה על מה שאני הולכת עכשיו לספר כאן ...לאחר שנים של בריחה מזוגיות והחלטתי לפני זמן מה שהגיע הזמן למצוא חבר .באחד מאתרי ההיכרויות באינטרנט פנה אליי גבר בן גילי שהחמיא לי מאד על תמונתי . מיד בתכתובת הראשונית הוא סיפר שהוא נשוי ואב למספר ילדים . לדבריו הוא מחפש אהבה למלא את החללים שיש ביחסיו עם בת זוגו החוקית. התכתובת במייל שהייתה בתחילה סתמית למדיי , הפכה להתכתבות לוהטת ומעניינת , כולל שיחות צ'ט ושיחות טלפוניות . לא חסכנו באמירות של אני אוהב/ת ועוד ועוד שלא נעלה אותן כאן על הכתוב. הוא חשף בפניי פרטים רבים מחייו (אני מאמינה שדיבר אמת ... ) כולל תמונות של כל ילדיו , מקום עבודתו , פרטים על בני משפחתו וכיוצ"ב . הרגשתי שהוא בוטח בי מאד ולכן גם אני נחשפתי בפניו.הקשר בינינו נמשך חודש באופן אינטנסיבי ביותר וכלל, התכתבויות , שיחות והודעות סמס נוטפות אהבה ומתיקות וגם מספר מפגשים כייפים ... שבחלקם היה גם סקס מדהים ..הרגשתי נפלא , פתאום היתה לי אהבה מדהימה , מפגשים כייפים , סקס נפלא . מה עוד צריך אדם ? התחלתי להשלים עם העובדה שהוא נשוי . התאים לי שיש לי את הזמן שלי לחיי ויש גם את הזמן שאנו נפגשים. לא תכננתי לפרק את משפחתו ולא תכננתי לגור איתו . היה לי כייף והעתיד לא העסיק אותי מדיי.להפתעתי הרבה לאחר הפגישה האחרונה שהיתה מדהימה מכל הבחינות , הוא נעלם .. ככשיצר קשר אמר שהוא מרגיש קצת מבולבל ולכן התרחק . שהקשר בינינו עלול לגרום לו לעזוב את הבית ולפרק את המשפחה ולכן נבהל . שהוא בסה"כ רצה רומן קליל ופתאום הוא מרגיש שהוא רוצה להיות איתי כל הזמן וזה די מלחיץ אותו. אני חייבת להדגיש שלא רמזתי אפילו לא במילה אחת שאני רוצה שישנה את הססטוס שלו , או שיעזוב את ביתו / משפחתו. מבחינתי זה היה בסדר ככה כפי שהוא.כעסתי עליו מאד . נפגעתי . הוא היה זה שהתעקש מאד למרות שבתחילה סירבתי לקשר בינינו בגלל הסטטוס שלו . נעלבתי משום שהוא סחף אותי (אמנם לא בכוח ) לתוך מערבולת של רגשות וברח כמו פחדן . כעסתי מפני שהיה צריך לחשוב על הכל לפני שהתחיל עם המשחקים . מי שבוחר לשחק באש , צריך גם לקחת בחשבון את הכוויות שבדרך (אני יודעת שזה משפט שאפשר לומר גם לי ..) נעלבתי עד עמקי נשמתי כי חשפתי ונחשפתי . אני מרגישה שהוליכו אותי שולל , מרומה ומנוצלת .אני חלילה לא מעוניינת לפגוע בו או לנקום . אני רק רוצה להבין מה קרה באמת . כיצד משתנים פתאום בשעות ספורות .. כיצד מאדם אוהב ומשתוקק , כזה ששולח שירים ותמונות , הוא הפך לקר רוח שסוגר את הכל בארבע מילים ." אני חושב שנגיד שלום ". ולשאלתי מה בדיוק קרה , ענה : אני באמת לא יודע להסביר , משהו קרה ואין לי תשובה .. אני רק יודע שלא.מוזר בהתחשב בעובדה שלא מדובר בטיפוס של נוכל כרוני . הוא איש פשוט , חנון אמיתי , אחד כזה שבעשרות מבטים לא היית מצליח להבחין שהוא מנהל קשרים נוספים מחוץ לאשתו.אני יודעת שהאינסטינקט הראשוני הוא לומר לי "מגיע לך ". אני מסכימה עם זה במידה מסויימת. ולמרות הכל , הלב שלי נשבר ועצוב לי נורא ... לא ברור לי היכן טעיתי . מה עשיתי שהבריח אותו ממני כל כך מהר.אני מרגישה שלא אוכל לבטוח יותר באף אחד .... שבעתי מכאובים ואכזבות . עייפתי .אשמח לקבל תגובה . תודה וסליחה .

ד"ר אורן חסון
גבר נשוי: מלכודת דבש עם עוקץ בקצה.
30.08.2010 • 19:32

מלודי יקרה.
..(נאנח) את לא הראשונה שזה קורה לה, וגם לא תהיי האחרונה. בדרך כלל גבר נשוי הוא מלכודת דבש, עד שאת שמה לב שיש גם עוקץ בקצה.הבעייה העיקרית היא שיש לו כל הסיבות וההצדקות לעזוב ברגע שהוא חושב שכבר לא מתאים לו. הסיבה בכלל לא משנה, והוא אפילו לא צריך לתת לך אותה, ואפילו לא יותר מדי לחפור בה כדי לתת דין וחשבון לעצמו. הוא נשוי, ו"כל העניין היה טעות", ו"נמשכתי ולא חשבתי שזה יקרה לי עד כדי כך", אבל גם "מראש לא התכוונתי לצאת ממסגרת הנישואים שלי" ולכן "ברגע שיש סיכון, אני חייב לברוח". והוא לא צריך לחפש תרוץ נוסף, הוא גם לא צריך להיראות בן זונה אמיתי, כי הוא באמת התאהב בך, ואת מקבלת בתהליך את מנת המחמאות שלך, ואת הרי גם יודעת לאן נכנסת. זה המקום והדרך הכי קלים לצאת מהם מבלי להרגיש רע מדי, וכאן הבעיה. מה עוד שיכול להיות שהוא גם מרגיש די טוב עם זה אחר-כך, כי לכאורה הוא עשה לך רק טוב, ועוד נתן לך מחמאות. כך שמבחינתו, הוא באמת לא בן זונה אמיתי. מבינה? הוא יכול להישאר בעיניו אדם טוב ומיטיב, ועם מידת הונאה עצמית שתביא אותו לנהוג באותו אופן בדיוק גם ברומן הבא שלו, ולהרגיש טוב, או לפחות לא רע עם עצמו בסיומו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מלודי
גבר נשוי: מלכודת דבש עם עוקץ בקצה.
31.08.2010 • 10:13

תודה על תשובתך .