ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 106
-
אני חייבת עזרה..
אני והחבר שלי יוצאים כבר 3 חודש בדיוק היום ב17.8 והיום הייתה לנו שיחה מאוד חשובה מאחר שבחודשיים האחרונים הוא נורא קר אליי , מתנהג אליי כחבר שלו , ונותן יחס ע...
-
אשה לחיות איתה את החיים
שלום אני כבן 33, אבל מעולם לא חוויתי קשר של זוגיות. אני מקבל פידבק חיובי מנשים, קל לי 'להתחיל' עם נשים, אני מתאווה בקלות לנשים, אבל יחסי מין אני לא מקיים לעי...
-
קינאה
שלום ד"ר ,יש בעיה שאיני מצליחה להתגבר עליה זמן רבהכרתי מישהי לפני מספר שנים, שנהפכה להיות חברה טובה , מהתחלה "התאהבתי " בה ורציתי בקרבתה, אבל תמיד היו לי רגש...
-
פעם בוגד תמיד בוגד?
היי ד"ר חסון,קודם רציתי להודות על הפורום המצויין!אני בבעיה..אני אנסה לכלול בפניה שלי את כל הפרטים..היה לי חבר קרוב לשנה וחצי, הקשר הכי מדהים שהיה לי בחיים וכ...
-
כמה בעיות
שלום וברכה,אני בת 25 ונשואה מזה 3 שנים +ילד בן שנתיים.משנה אחרי החתונה במשך שנה וחצי היינו בטיפול זוגי ארוך עם קשיים רציניים בזוגיות.כיום המצב מעולה. אפשר לו...
-
קושי התמודדות עם אופי החבר
שלום, אני בת 26 גרה עם החבר קרוב לשנה אנחנו ביחד שלוש שנים בגדול מאז ומתמיד היינו מתווכחים על שטויות תמיד אמרתי לעצמי זה בגלל שאנחנו בהתחלה ולוקח זמן להכיר א...
-
בסה"כ אנחנו חיים מצויין ביחד
נשואים 30 שנה+ ילדים ונכדים.יש ביננו אהבה, כבוד והערכה והצלחנו לעבור הרבה מכשולים בחיים, גם גדולים בהצלחה מבחינת הזוגיות.יש לנו בעיה שהיא יותר שלי אך בהכרח מ...
-
בהמשך ל...
לאורן שלום רב,אכן - יש לי טעויות הקלדה - לא פעם - אני מסקלת אותיות על ימין ועל שמאל. וכוונתי היתה - שחשוב לי שיהיה המשך לשם אבי - שעדיין בחיים עד 120, יאך אנ...
-
איך אני מחזירה אותו אליי?
דר' חסון שלום,לפני פחות משנה הייתי בטיול במזרח והכרתי שם בחור. טיילנו יחד כחודש שבו היה בינינו קשר נפלא. היינו יחד כל הזמן, רוב הזמן לבד כי הספיקה לנו זה חבר...
-
אני לא מבין את התנהגות שלי
אני תמיד נכנס לקשר ואז נשים אומרת לי שאני יוצר עליהם עומס ואני מדבר על נושאים עמוקים מדי ופילוספים ואז שהם לא רוצות לדבר איתי אני משתגע ומתקשר מלא פעמיים ורו...
-
זוגיות ויחסי מין
שלום בת 39 נשואה + 3 , נשואה 13 שנים לבן זוג מקסים.לפני שנה וחצי התגלתה אצלי בעיה רפואית בגינה הוחלט להפסיק לי את השימוש בגלולות למניעת הריון, ואיני יכולה לה...
-
בעלי נחשף בפני מכור לפורנוגרפיה
שלום !היום תוך כדי טיפול פסיכולוגי זוגי בעלי אימת את החשדות שלי-"אני משתמש בפורנוגרפיה לסיפוק צרכי" בטענה שזה התפרקות של מתח נפשי(אני לא קונה את זה) בנוסף תפ...
-
ללמוד לסלוח
אני התחתנתי לפני חצי שנה אחרי שנתיים ביחד. לאורך מערכת היחסים שלנו בעלי פגע בי לא מעט בעיקר כששמר קשר עם חברות לשעבר. לפני מספר ימים זה עלה שוב ואמרתי שנמאס ...
-
לפני גירושין
אחרי 27 שנים הזוגיות שלי במשבר בעלי יצא לפנסיה והתחיל לנסוע למזרח הרחוק כבר חמש שנים החלטתי להיפרד ממנו אך אני חוששת עם הצעדים שהוא ינקוט נגדי בגלל זה אני גם...
-
מרגישה נורא מבולבלת..
אני בת 22 ובן זוגי בן 25. הוא נסע לפני כשבועיים לעבוד בחול..בעזרת השם הוא חוזר עוד יומיים..אנחנו ביחד כבר כמעט 10 חודשים וגרים ולומדים יחד..מאז שהוא נסע אני ...
-
בוקר טוב ד"ר אתה דילגת על שאלתי
(הודעה ללא תוכן)
-
אהבה ראשונה...
ערב טוב,אני בת 20.5 נשואה כבר 3 שנים+2.בגיל 13 היתאהבתי פעם ראשונה והייתי איתו שנתיים וחצי למרות שהוא היה גדול ממני ב-4 שנים..(כמו בעלי).הפסקנו להיות ביחד כי...
-
החחלטנו להתגרש!!
סוף סוף ובשעה טובה החלטתנו להתגרש!אנחנו נשואים כמעט שנה לא מסכימים על כלום! אין אהבה אלא רק מריבות ועצבים.א. האם אתם מכירים גוף /אירגון שיכול לתת לי ייעוץ בח...
-
אהבה וירטואלית
אני חייבת להבין משהו.. זה הגיוני שבנאדם שבחיים לא פגשתי ולא שמעתי אותו.. רק ראיתי תמונות שלו ודיברנו הרבה הרבה הרבה באינטרנט...בהתכתבויות..אני מרגישה כלפיו ד...
-
מסלול של הרס עצמי
הייתי נשואה 10 שנים לאיש יקר וטוב. לאסוני, קרה והתאהבתי בגבר מבוגר ממני ונשוי. יש לציין שהוא זה שיזם את הקרבה בהתחלה, אך כפי שאתה מתאר לעצמך בוודאי, הגלגל הת...
-
משיכה מינית..
שלום לד"רבעלי לאחרונה נראה מרוחק ממני בלילה..ושפתחתי איתו בשיחה על הנושא, טען שהוא מרגיש שהוא פחות נמשך אליי.אני מרגישה נורא מאז השיחה.אני חוששת שירידה בחשק ...
-
האם ניתן לשקם?
לאחרונה גיליתי שבן זוגי שיקר לי במספר מקרים. בכל פעם כזו עימתתי אותו עם השקר, הוא הכחיש בהתחלה וכשהבין שאי אפשר להכחיש, התנצל והבטיח שמעכשיו זה לא יקרה.השקרי...
-
אבא חורג מכה , פדופיל, בוגד
אבא החורג שלי היה מכה את אמא מאז שאני זוכרת את עצמיוגם ניסה "להתחיל איתי" בזמן שיישנתי בארך מגיל 6 הלך ערום בבית והרס לי את הילדות אני לא יפרט כי זה כואב להז...
-
בעיה בזוגיות
שלום אני בת 23 יש לי חבר כבר 4 וחצי שנים בן גילי,אני עושה הכל בשבילו מפנקת אותו במתנות והוא לא עושה בשבילי כלום הוא כל הזמן מדבר אליי בצורה גסה ומזלזלת.הוא מ...
-
מה לעשות??
שלום ד"ר חסוןאני נשואה חצי שנה, עם בעלי 4 שנים, יש לנו זוגיות טובה ופתוחה והרבה אהבה. אני ובעלי שוכבים בממוצע פעמיים בשבוע ואני מרגישה שזה מעט מדי (יש לנו סק...
-
בעיה כלכלית
שלום רב, מה יכול לעשות זוג הזקוק נואשות לייעוץ, אך לא יכול לאפשר זאת מבחינה כלכלית?תודה.
-
שם משפחה
כשנשאתי "ירשתי" , בעל כורחי את שם המשפחה של בעלי. נשארתי עם שמי מבית הורי, אך אני נושאת בתעודת הזהות שלי ובכל רישום פורמלי ולא פורמלי את שם המשפחה של בעלי.אנ...
-
שתיקות ממושכות
ד"ר אורן היקר אני נשואה מזה 18 שנים, יש לנו שלושה ילדים בגיל התבגרות. 17, 12, 13.כלפי חוץ וגם כלפי עצמנו בד"כ אנו חיים כמו זוג יונים. עברנו משברים כלכליים מן...
-
לא יודעת כבר מה לעשות/:
אני בת 18,היה לי רק חבר אחד רציני והיינו 8 חודשים ביחד , ומאז אני המון המון זמן בלי בן זוג.זה נורא חסר לי,במיוחד שלאחותי ולכמה חברות שלי יש בני זוג נורא אוהב...
-
העמדת פנים
ליועצים שלום,מזה תקופה אני מעמידה פנים שהכול בסדר בזוגיות ביני ובין בעלי. אני עושה זאת מכמה סיבות: א. אינני רוצה לשדר חוסר ביטחון משום שאני חושבת שזה בכלל לא...
-
מה גרם לו לעשות את זה?
שלום, לא מזמן יצאתי מקשר זוגי ארוך (אני בת 24), לאחר הפרידה הייתי אדם שבור ולא ידעתי איך אני ממשיכה הלאה ושוכחת את בן זוגי. לא רציתי לצאת עם אף אחד ולא ראיתי...
-
בהמשך להודעה שלי..
היי שוב,כתבתי לך על זה שאני וחבר שלי היינו במשבר אחרי שנתיים ואני חוששת להיפרד..אז זה קרה ניפרדנו......מאז אני לא מפסיקה לבכות..ממש סובלת ממגרנות..מקיאה...מנ...
-
עובדת עצות
ד"ר אורן חסון שלום רב.אני בת 28 נשואה שנתיים וביחד עם בעלי כבר 5 שנים.תמיד היו לנו מריבותעוד לפני שהתחתנו אך האהבה הייתה תמיד ועודנה.מה שקורה עכשיו הוא שהמצב...
-
חשק מיני
שלום ד"ר אורן חסון,אני כחמישה חודשים אחרי לידה וגם במהלך ההריון החשק למין ירד משום מה,יש לצין שאני מאוד אוהבת את בעלי והיחסים בנינו מאוד טובים וקרובים,אך לצע...
-
מה הלאה?
ד"ר חסון שלום, תוכל בבקשה להשיב על הודעתי החדשה מהיום "מה הלאה" בנושא "ילד נוסף" - בעמוד הקודם?תודה ויום נעיםרעות
-
לא רוצה להתגרש
תודה שעניתה לי. אני רוצה לציין שאני נאמנה לו ואוהבת אותו ברור שהיתי מעדיפה שיגיע לטיפול אבל הוא לא מבין שיש בעיה. אני חיה בטרור, אין לו אמון באנשים, אסור לי ...
-
חייבת עזרה
אני ובן זוג שלי היינו ביחד 4 וחצי שנים, לפני כמה ימים הוא החליט שהוא צריך להיות לבד ושהוא לא מסוגל להיות במערכת יחסים כרגע. אני כמובן לא הבנתי מאיפה זה הגיע ...
-
מחשבות על פרידה
ערתי לא מעט משברים בחיים ,נפלתי וקמתי המשכתי הלאה אני גרושה עם שני ילדים הכרתי בחור שמצא חן בעיני ואז הוא נעלם כששב לאחר חודשיים הסביר שיהיה במצוקה פוטר מהעב...
-
הבהרות
ד'ר תודה על התגובה, ניחשתה את הרוב. אנחנו נישואים מזה עשר שנים יש לנו שני ילדים מקסימים, בעלי עבר תאונה לפני כחצי שנה בעבודה, עקב הפציעה הוא הכיר אישה מיחדת ...
-
קנאות
אנו נשואים 13 שנה בעלי תמיד היה קנאי בזמן האחרון הוא ממש מגזים מחטט לי בתיק בודק שיחות בנייד לא מסכים שתהיה לי חברה ואף התקשר לעבודה ודרש מחברה להתרחק מימני ...