פורנו, צלילות והבנה הדדית
לא משנה
נואשת!!!
⌄
שלום,
לפני שאני מתחילה לספר לך מה עובר עליי אני בקשת ממך שתהיה איתי כנה לחלוטין ואני פונה אלייך כגבר ואח"כ כד"ר.אני נשואה כבר 3 שנים+2,אני מאוד אוהבת את בעלי ולא מחסירה ממנו כלום ממש כלום!אני נימצאת בבית רוב הזמן עם הבנות אני בשלת אוכל טעים אני מנקה את הבית ביסודיות הבנות כל הזמן נקיות ומתוקתקות (כמוני) וכשבעלי חוזר לבית מהעבודה הכל פרפקט!!יש בגדים נקיים ארוחה חמה נרות ואפילו סקס ממש ממש טוב,אבל הבעיה היא שתפסתי אותו כמה וכמה פעמים צופה בפורנו(אני בודקת תמיד לאיזה אתרים הוא גולש),תמיד הוא מבטיח לי שהוא מפסיק והוא ממש לא,הוא מפסיק לבוש שבועיים ואח"כ חוזר אני תמיד רבה איתו ועושה לו "חיים קשים" בגלל זה כי זה מגעיל אותי ולא נוח לי,אני לא מבינה למה הוא נהנה מיזה (הפורנו הוירטואלי) וממני לא (הסקס החושני והאמיתי)???הום הוא הזמין אותי אליו לעבודה ואני ניכנסתי לאתרים שבהם הוא גולש וגיליתי שגם בעבודה הוא עושה את זה וניגעלתי רבתי איתו ויצאתי.ולמרות כל זה הוא עדיין מכחיש כי הוא יודע שאני יצאתי יותר "חכמה" וגיליתי שוב!!!אני עדיין בריב איתו ואני חושבת שאני לא מגיעה לו,כי הוא לא נותן לי כבוד ולא מוותר על דבר כזה פשוט למרות שאני לא מחסירה ממנו אפילו תנוחות שלא נוחות לי בסקס אני עושה אותם בשביל שהוא יהנה יותר אז לפי דעתי אם אנינ מבליגה על כמה וכמה דברים אז הוא גם יכול להבליג על דבר אחד מה ביקשתי יותר מזה??אני לא יודעת אם אני מגזימה אבל זה ממש מוציא אותי מהכלים,אני ממש מקווה שתעזור לי ותיתן לי טיפים איך להמשיך מכאן בבקשה תעזור לייי נימאס לי. ואודה לך אם תגיד לי מי יותר צודק אני או הוא??תודה מראש.. לא משנה.
ד"ר אורן חסון
פורנו, צלילות, והבנה הדדית
⌄
נואשת יקרה,
אם את רוצה תגובה של "גברים", לא מקצועית, שלחי שאלה כזו בפורום תמיכה רגיל, שבו עונים גברים ונשים, ואני בטוח שתציתי בו תגובות לשני הצדדים, עם חלוקה די ברורה בין גברים לנשים, שבה, בעיקרון, הגברים יצדדו בו והנשים בך. אני לא מתכוון להיכנס למשבצת הזו, אלא לכתוב לך כאיש מקצוע, ואיתך הסליחה. בשביל זה אני כאן.אם תרצי לראות מה כתבתי בפורום הזה על ענייני פורנו, תוכלי למצוא את כל השיחות שלי בנושא הזהכאן. אבל אני רוצה להגיע אל העניין האישי שלך, ולא לעשות הכללות.את במריבות איתו על "כבוד". אני לא נכנס כאן לעניין של מי צודק ומי לא. את נפגעת, ובצדק, והוא מסתקרן ורוצה לראות פורנו, ואת לא יכולה לומר שזה לא צודק, כי גם בזה יש מן הנורמלי. השאלה היא של מידה. מידת הפגיעות שלך, ומידת השימוש בפורנו שלו. אתם צריכים למצוא איזון בין הדברים. ואולי, עם הפתיחות המינית שלך לצרכיו, תוכלי לראות בקלות רבה יותר שאולי את יכולה להכנס לעולמו המיני עוד קצת, בעזרת החומרים שמעניינים אותו, ולגוון את העולם המיני שלכם, במקום להיפגע ולהתרחק. הרבה תלוי לאן את לוקחת את זה.מצד שני, אם הוא מגזים בצריכת הפורנו שלו, או אם לך יש בעיה עקרונית עם הנושא בכלל, מוסרית ואתית, וכל הנושא בעייתי לך, יכול להיות שלא תוכלי לעשות זאת. תצטרכו להציף את הנושא על פני השטח, לדבר על הצרכים שלך ועל הצרכים שלו, לראות אם והיכן נעשית פגיעה בך ובו. כדאי שתזכרי שכל עוד הוא יראה שאת רק רגשית ונפגעת מהעניין מבלי שהוא יראה לכך סיבה "רציונלית", הוא ינסה לשים לך גבולות. אם הוא יבין שאת גם מבינה אותו ואת הצרכים שלו, ושיש לך סיבות שתוכלי לנמק טוב יותר חוץ מ"אני נפגעת", יהיה לו יותר קל לשתף איתך פעולה. חשבי על זה, וחשבי על כל הבעיה יותר בצלילות דעת, ואז יהיה לך קל יותר לדבר איתו ולקבל שיתוף פעולה.