ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 260
-
תנודות
היי מה שלומך? כן, כנראה יש לי תנודות בהתנהגות שפוגעות בבן זוגי. שנינו פרק ב יוצאים כשנה פלוס. בני 37. אנו ביחד וכיף לנו. מאושרים. יש לי רגעי נתק עסוקה בילדים...
-
האן הוא יחזןר
אחרי זוגיות ארוכה של 14 שנים עם עליות וירידוות ריבים פרידות וחזרות מה הסיכוי שהוא יחזור ! מה משפיע על ההחלטה של גבר לחזור !!! האם יש מצב שהוא יחזור !
-
חושב שחייבים לו
היי דר' חסון בעלי חושב שחייבים לו אני מכינה לו כליום א.ערב תמיד מקטר שאין גיוון בעוד שאני מארגנת את הבנות בנות 5ו-7 מבחינת אחרות ערב ומקלחות רוצה לתקתק ולשבת...
-
בן זוג שלא יודע להתמודד עם ויכוחים
היי אורן, רציתי להתייעץ לגביי התמודדות עם בן זוג שמתרחק כאשר מגיעים למצב של ויכוח או מריבה. אולי אתן קצת רקע עלינו - אני בת 28 ובן זוגי בן 35. שנינו מגיעים מ...
-
שוני בין בני זוג ומרחק
אני ובעלי נשואים ויש לו תינוקת בת שנתיים. אני ובעלי שונים בכלכך הרבה מובנים. סובלים מקשיי תקשורת, טינה וכעס על העבר שמשליך גם על הווה. אני מרגישה בדידות גדול...
-
ידידים
שלום. אני רוצה לשאול לגבי חבר לעבודה חבר טוב ממש שאנחנו מדברים על הכל חוץ מעל היחסים שלנו עם בני זוגנו .שנינו נשואים ובטוב, ושנינו דתיים לייט מבחינת ההלכה אס...
-
ה
היי נפרדנו ל3 חודשים וחזרנו חשבתי שהוא ישתנה המצב ישתנה אסל זה נהיה יותר גרוע הוא לא מתקשר לא מדבר בא מתי שנןח לו הוא יכול להיעלם שבוע ואז לבוא כאילו כלום לא...
-
בעיה בזוגיות חדשה
היי,אשמח מאוד להתייעץ.קצת עליי- אני מאוד אוהבת את הלבד שלי ומאוד לא מפחדת להיות לבד, מאוד תקשורתית ותמיד אומרת את כל מה שאני מרגישה ואת כל מה שעל ליבי בצורה ...
-
מזל טוב! היום יום הולדת לפורום!
היום בדיוק, לפני 18 שנה, ב 26.3.2015, נפתח הפורום הזה, לזוגיות ויחסים בשאלה ראשונה!אז גם אם אני היחיד שמלווה את הפורום הזה את כל 18 השנים האלה, החלטתי לחגוג ...
-
לא מסוגלת שיגע בי
תמיד יחסי האישיות בינינו היו סוגיה בינינו. כל תדירות הייתה לא מספקת עבורו גם כשעשינו פעם ביום לתקופה. וכל פעם יש משהו שמכאיב לי כי הוא מסורבל. מאז הלידה האחר...
-
בזה לעצמי
בבקשה לא לעקוץ אותי אני יודעת שאני טיפשה וחלשה היינו זוג בפרק ב מספר שנים. מכל מיני סיבות נפרדתי ממנו. אנחנו בני 50 פלוס במצוקה חיפש מהר זוגיות אחרת. הוא מאו...
-
מתוסכלת בזוגיות
ד״ר אורן שלום אני אשה בת 40 נשואים 15 שנה ולנו 4 ילדים ואני מרגישה לא טוב בזוגיות שלי! מרגישה שהגעתי לגיל שבו ואני מגיעה לכל מני תובנות שלא הגעתי לפני ואני א...
-
מחשבות טורדניות
שלום, בני בן ה35 נפרד לפני כשנה וחצי מחברתו בשל מחשבות טורדניות שתקפו אותו האם זהו קשר אמתי לנישואין , מדי פעם שם לב לחסרונות אצל בת הזוג, כאלה שבתחילה לא הת...
-
אהבה כואבת אהבה נכזבת..
היי, אני ממש צריכה עזרה.. קודם כל אני בת 20 ולפני שנה וחצי הכרתי מישהו מדהים ומהמם, החודשיים הראשונים היו פשוט וואו לפני הזוגיות הכרנו חודש וחצי וא נפגשנו אח...
-
כיצד שומרת על הנפש?
סיימתי פרק א לפניי כשלוש שנים.סבלתי מהגרוש תמיד מסוג של בריונות מילולית בכל פעם שהעלאתי סוגיה על הילדים.אני המשמורנית ומגדלת את שלושתם הם בני 7 5 3המצב מולו ...
-
משבר אמון לאחר התנסות בחילופי זוגות
שלום רב, אשתי ואני זוג נשוי בני 37, נשואים מזה 8 שנים. יש לנו שתי בנות קטנות וסה"כ עד כה הנישואים התנהלו בצורה טובה ועל מי מנוחות עם הרבה אהבה והערכה הדדית. ...
-
אהבת חיי מתחתנת וליבט נחצה
אגיד שהתאהבתי לפני מס שנים לא היה לי הקדמה פשוט בום על קולי שתפס אותי.אין לזה מראה.מיקום או זמן. משהו בלתי רגיל עוצמתי.
-
מה נכון לעשות רגע קשה בזוגיות
שלום ד''ר אני בן 31 עובד בחברה ממשלתית במשמרות עם שכר ראוי 12 נטו מחיפה ויש לי תואר כללי, בת הזוג מהמרכז בת 27 עובדת בעבודה טובה מאוד, התחלנו לצאת לפני שנתיי...
-
תודה
ד"ר אורן, תודה רבה על הפורום המדהים. אני נהנת לקרוא את החכמה העומדת מאחורי תשובותיך. ותודה לכל האמיצות והאמיצים.
-
האם זה הזמן להפרד
שלום, אני ובן זוגי יוצאים כשנה ו3 חודשים , הוא בן 28 ואני בת 30. מהדייט השלישי הוא התחיל לדבר איתי על הרצון שלו להתחתן ולהביא ילדים וזה משהו שהניע אותו למערכ...
-
התיעצות
שלום רב, אני אדם נשוי כמעט 10 שנים ולנו ילדים. לאחרונה הכרתי אישה גרושה והתחלנו לשוחח ולהתכתב רבות. לא ציינתי שאני נשוי אלא גם גרוש. נפגשנו רק פעם 1 ללא קיום...
-
מאוכזבת קשות
אני פשוט מאוכזבת... תגידו לי אם אני מגזימה. בעלי (מזה שנה וכמה חודשים, בני 30. לפני זה יצאנו שנה וחצי) עכשיו אמר לי שהוא רוצה ללכת להופעת מוזיקה אז אמרתי לו ...
-
אלימות פסיכולוגית ובריונות גם אחריי
בוקר טוב, התגרשתי ועדיין סובלת ממנו. שלוש שנים גרושה כל דבר שקשור לילדים אם זה לא מתאים לו הוא רןשם לי חולת נפש לכי לטיפול ממציאה דברים אמירות קשות. מצחיק חח...
-
בעיית זוגיות/מיניות קשה
שלום רב. אנו זוג נשוי בגיל 39 , נשואים כבר 14 שנים ויש לנו 2 ילדים מקסימים. יש לנו עבודה קבועה ואין בעיות כלכליות. תודה לאל, לא חסר לנו כלום. הבעיה היא שכבר ...
-
חתונה פרק ב
אני בפחדים. בן זוגי ואני יחד כבר שנתיים.הוא רוצה להתחתן ואני לא. למה? כי אחריי פרק א החשיבה שלי שונה. אנחנן בני 42 והוא בלי ילדים ואני עם. אם אתחתן הפנסיה של...
-
למקבל אחרי דייט ראשון
היי, שאלה שמטרידה אותי, אני בזוגיות כבר חצי שנה ולאחרונה הבת זוג התוודתה בפני שכמה ימים אחרי הדייט הראשון שלנו (הכרנו באפליקציה) נפגשה עם האקס שלה ביום הולדת...
-
יותר מדי זמן לעבור הלאה
אנחנו נשואים שנה וחצי בני 30 +-לבעלי יש עניין שלוקח לו ה מ ו ן זמן לעבור הלאה מריבים.היינו לפני יומיים בסופר ובאתי גמורה ועייפה אחרי יום ארוך בחוץ שגם ככה אנ...
-
החלטה
לילה טוב, אני אשמח להכוונה ודעתך. אני והגרוש שלי ביחסים לא טובים. הוא החליט על דעת עצמו לקנות לבת שלי בת 7 פלאפון. עבר יום ואני באטרף בלב 1. לא חושבת שמתאים ...
-
בדידה ופרידה
היי דיברתי איתך מקודם ב 06/10 שתפסתי את הבן זוג שלי בן 36 בוגד בי והמקום קייתנצל אחרי זוגיותש ל 14 שנים להיפך הוא נפרד ממני ואמר לי שהוא שונא אותי ולשכוח ממנ...
-
בת זוגי ניתקה כל קשר לחלוטין,
שלום אורן,גרושים כעשרים שנה, בן 78 בת הזוג בת 70, היינו במערכת זוגית נורמאלית ואוהבת במשך כ שלוש שנים ללא כל ריב או ויכוח, אהבנו את אותם הדברים ואותם הפעלויו...
-
אהבה ורגשות או משהו אחר
שבוע מבורך, תמונת מצב, אישה בת 40 עם ילדים מעלפים. (2)נראת טוב, תואר שני, עבודה מסודרת, מרוויחה 10 נטו. סטטוס:ג הוא בחור נאה, לא מלא בכסף, חי את היום. סטטוס:...
-
אמיתי, ניצול, נוחות, חוסר מודעות ?
שלום, התכתבנו בעבר. בנושא פרק ב' -תחום כלכלי.איני מוצאת את ההתכתבות.אני יוצאת עם בחור תקופה כשנה ושנינו פרק ב' רק שהוא ללא ילדים.השיגרה עמוסה כך שאני באה אלי...
-
קראש ללא כל
שלום, בת 37. רווקה. התחלתי עבודה חדשה בבניין משרדים בו עובדים אנשי הבניין.אני בקבלה כך שכולם עוברים דרכי בבוקר למשרדם. אומרים בוקר טוב. יש מישהו שמההתחלה שהג...
-
בגידה?
שלום , חייבת עזרה/התייעצות בבקשה כי אני נורא מבולבלת, לא מצליחה לשכוח ולהמשיך בזוגיות כהרגלה . אנחנו זוג נשוי+1 , סך הכל 12 שנים ביחד בני 30 . לפני כחודש גיל...
-
צומת דרכים בזוגיות
שלום לכולם, פורום מקסים מלא באנשים אמיצים, חכמים ורגישים.. ואורן שעונה תשובות מעמיקות ומרגשות . בת 27, נמצאת בקשר שנה. קשר שיש בו אהבה גדולה ומשיכה , ויש בו ...
-
משיכה מינית , נדירה
שלום. בת 35. מגיל 16 פעילה מינית. מתעניינת רק בגברים (לא בנשים). מאז ומתמיד הרגשתי שאני רוצה להיות עם גברים, גם מפתחת רגש אליהם ורוצה לשכב איתם אבל הרמת משיכ...
-
חיה בסרט?
שלום וברכה, אני בחורה בת 40. סיימתי את פרק א בחיי לפניי כחמש שנים. אני חיה בסרט ולמה? כשאני רווקה אני מרגישה חיה, הכל מקבל משמעות. אוהבת להצטלם ללבוש בגדים ח...
-
מרגיש אותה נעלמת
אז ככה , אנחנו כבר שנה וחצי יחד לפני חתונה, חיים יחד כבר שנה יחד עם הבן שלה מנישואין קודמים. הכל טוב ויפה למעט ויכוחים חסרי משמעות אך מתישים, כמו בכל מערכת י...
-
מתקשר איתי רק כשטוב ביננו
היי ד"ר חסון, נשואים שנה , ביחד כבר 3 שנים, באזורי גיל ה30.מאז הפעם הראשונה שהכרתי את בן זוגי ידעתי שקשה לו להתמודד עם כאב וקושי, כמו לכל בני האדם בעצם... אב...
-
הוצאות זה טאבו
היי דר' חסון אני נשואה כ7 שנים +2 מתנהלים עם חשבונות נפרדים...לפעמים מרגיש לי שבעלי מתנהל עם עצמו פק"ל יוצא למסעדה כל שישי ועכשיו גם בשבת עם אחים שלו...אנחנו...