גילאי המשתתפים בפורום

תאריך פנייה: 19.12.2022 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שושו
מרגיש אותה נעלמת
19.12.2022 • 16:51

אז ככה , אנחנו כבר שנה וחצי יחד לפני חתונה, חיים יחד כבר שנה יחד עם הבן שלה מנישואין קודמים.
הכל טוב ויפה למעט ויכוחים חסרי משמעות אך מתישים, כמו בכל מערכת יחסים.

תדירות הסקס בתחילת הקשר היו סבבה לשני הצדדים, אירוסין והכל פצצה, לאט לאט נהייתה דעיכה בפיזיות מצידה, בקושי שוכבים אחל לחודש פלוס, כשאני מדבר היא מתנהגת כמותשת מה נסיונות שלי לדבר על העניין ומטיפה לי שהכל בראש שלי, בחודש האחרון גילינו הריון, היא לא צהלה משמחה וכשהתעקשתי ושאלתי למה היא לא נראית שמחה טענה שפשוט יש לה כבר ילד ולא מתרגשת מההליך אלא ממה שהולכת לעבור בהריון מבחינת קושי של בחילות וכדומה.

היא מתרחקת, חוזרת מהעבודה ישר לחדר,
בקושי מסתכלת ו/או מדברת איתי וכל הזמן מתלוננת על זה שלא מרגישה טוב ואני מרגיש כאילו אני מפריע.

יש לציין שאני אוהב אותה מאוד, החתונה בעוד חודשיים שלושה והציפייה לילד/ה מלווה בהתרגשות מצידי, מצד שני אני מרגיש לבד, לא יודע מה לעשות.

שוב, בכל פעם שאני מנסה להעלות את רגשותיי או מה שמפריע לי, היא מתנהגת כמותשת לשמוע וחותכת אותי בשיחתי ,
מתד שני כל ההכנות לחתונה נעשות כרגיל מבחינתה, הכל רץ ותקין אבל אני לא מבין מה קורה?!?!?

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
19.12.2022 • 17:38

אני מעריך שאתם בסוף שנות העשרים או בשנות השלושים שלכם, ובכל זאת, יסייע לי לדעת את גילכם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שושו
בני כמה אתם?
19.12.2022 • 17:57

37

ד"ר אורן חסון
איבוד ביטחון?
20.12.2022 • 10:03

שושו יקר,
או שאתה רגיש מדי, או שהיא מאבדת ביטחון בהחלטות הזוגיות שלכם, ונלחצת, ולא יודעת מה לעשות. במקרה שכזה, לכאורה, מבחינתה לפחות, לא אתה האדם לדבר איתו, כי מולך אולי קשה לה להעלות ספיקות בקידום הזוגיות וההורות המשותפת, כי לא רוצה לפגוע בך, או כי לא רוצה לגרום לך לפקפק בהמשך הקשר, כאשר מתלבטת בינה לבינה, ונלחצת מהשינוי העתידי. יתכן שהיא אומרת לעצמה, או חושבת לעצמה שזה תקופה ושזה יחלוף, וכי אתה ראוי, ולכן הכי טוב זה להניח לזה. ויש אפילו סיכוי שזה נכון.הכי רצוי יהיה שתלכו לטיפול לזמן מה. גם אם אתם רק בתחילת הדרך. נראה שיש לה קושי לדבר אתך. תדירות הסקס היא רק סימפטום לקשיים האחרים שלה להיות איתך אינטימית – כלומר, ביכולת שלה לשתף אותך בדברים המאד אישיים שלה. יתכן שזה יחלוף לבד, אבל גם יתכן שהכעס שלה עליך על שאתה לא מבין את מצבה, או לא הבנת עד כמה היא פוחדת מהשינוי, או מרגישה ללא מוצא, יפריע לה בהמשך להתנהל מולך. כדוגמא חלקית להתלבטויות לקראת מחוייבות, גם אם שונה לגמרי ממצבכם, ראה את השאלה שמתחת לפנייה שלך. אלה הם דברים שכדאי יהיה לדבר עליהם, ולפתוח אותם, ואם קשה לה, אולי מהסיבות שהעליתי לעיל, שווה לקבל סיוע מקצועי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083