בחירות בזוגיות: סיכונים והתלבטויות

תאריך פנייה: 14.01.2023 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נועה
אהבה ורגשות או משהו אחר
14.01.2023 • 17:55

שבוע מבורך,
תמונת מצב, אישה בת 40 עם ילדים מעלפים. (2)נראת טוב, תואר שני, עבודה מסודרת, מרוויחה 10 נטו. סטטוס:ג
הוא בחור נאה, לא מלא בכסף, חי את היום. סטטוס:רווק שנחפש משפחה ולהתמסד
אוהבים, גנטלמן, דואג, כיף לנו יחד בזוגיות. וגם בהיבט המשפחתי והביחד.

אך מרגישה שרוצה מישהו שירים אותי כלכלית. כן, רוצה בחור מסודר שיש לו כסף.
עצוב לומר זאת? מה אעשה , מרגישה שזה מה שצריכה מעבר לאהבה ורגשות.
הוא אין לו מה שאני רוצה.

ד"ר אורן חסון
בחירות וסיכונים
15.01.2023 • 22:24

נועה יקרה,
את עושה את הבחירות שלך. זה בסדר. מותר לך להרגיש גם שמגיע לך יותר – ובאיזה היבט שאת רוצה. אבל כמו כל בחירה מורכבת – יתכן שתמצאי בן זוג שמספק את הנוחות הכלכלית, אבל אולי לא באותה מידה את ההיבטים האחרים שיש לך עכשיו. במילים אחרות, כאשר אנחנו עוסקים בבני אדם – וכל אחד מאיתנו מורכב, ככל הנראה תרוויחי במשהו אחד ותפסידי במשהו אחר. לא בטוח שזה יקרה, ואני מאחל לך את כל מה שתרצי בגבר אחד, או לפחות כמעט הכל ובכל מה שחשוב. לא תמיד זה קורה בקלות. לפעמים עובר הרבה זמן עד שמגיעים לקשר הנכון. ומן הסתם – אם באמצע יהיו הרבה גברים שלא יתאימו לך (ואת יודעת שזה תהליך לדעת את זה בודאות), יתכן שפעמים רבות תבכי את העובדה שעזבת את מי שאיתך עכשיו.מותר לך לחפש את מה שמתאים לך. רוצה רק לומר לך שיש לזה מחיר. והיות שאני רואה שאת מתלבטת, אני מסיק מכך שאת יודעת את זה. כך שלא ממש עזרתי לך. אם תחליטי שהנינוחות והביטחון, ואולי גם ההנאות הקטנות שביטחון כלכלי חשובים לך, אז לכי על זה, ומתוך ההבנה שזהו סיכון שאולי תגידי לעצמך אחר כך שחבל שעשית זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083