יום הולדת לפורום - תודה והוקרה
ד"ר אורן חסון
מזל טוב! היום יום הולדת לפורום!
⌄
היום בדיוק, לפני 18 שנה, ב 26.3.2015, נפתח הפורום הזה, לזוגיות ויחסים בשאלה ראשונה!אז גם אם אני היחיד שמלווה את הפורום הזה את כל 18 השנים האלה, החלטתי לחגוג יום הולדת קטן, ולומר לכםמזל טוב!אני יודע שיש רבים שבאים והולכים, ורבות שבאות והולכות. חלקכם וחלקכן פנו אלי בשאלות, לפעמים לאחר חודשים רבות של קריאה ומעקב, וחלקכם/כן הגיעו אלי לטיפול, ורק כאן, בטיפול, בקליניקה או באונליין (פעם זה היה סקייפ, היום בעיקר זום) הבנתי שהפורום הזה מהווה חומר קריאה ותמיכה ותשובות ללא מעט אנשים.אני חושב שהייתי מודע לאופציה הזו כבר מהיום הראשון שאני כותב. התשובות שלי משרתות קודם כל את השואלים. אבל אני מודע גם לקהל הקוראים הנוסף, אלו שלא שואלים אבל קוראים, ואת אלו שרוצים לדעת עוד על שאלות וקשיים דומים. כך שלפעמים אני ממען את התשובות שלי גם אל אלה ואל אלו. כך שכאשר אני מרחיב את תשובותי, הריהן מיועדות גם לשואלים וגם לקוראים הנוספים של הפורום.אז מזל טוב, ולימים טובים יותר!אורן
יעל
⌄
זו הזדמנות להגיד לך תודה, גם כקוראת ובייחוד כפונה. תגוהתך המדויקת והמפורטת חיזקה אותי בזמנו, וסייעה לי להיפטר מבן הזוג השקרן והמתעלל שאיתו חייתי.
מאחלת לכולנו עוד שנים רבות שבהן נוכל להיעזר בחוכמתך וניסיונך.
מאם
⌄
מזל טוב! פורום מדהים שעזר לי המון, כבר 7 שנים נהנית מהתובנות והעצות החכמות שלך, מאז שהייתי רווקה ועד היום (: וממליצה לחברות .. אשריך