טיפים לרווקה: האם כדאי להיכנס לקשר?
דליה
קראש ללא כל
⌄
שלום,
בת 37. רווקה.
התחלתי עבודה חדשה בבניין משרדים בו עובדים אנשי הבניין.אני בקבלה כך שכולם עוברים דרכי בבוקר למשרדם. אומרים בוקר טוב.
יש מישהו שמההתחלה שהגעתי שלח קצת מבטים, קלטתי קצת משהו.. אומר בוקר טוב מנימוס.כולם למעשה אומרים. אחרי יומיים בערך כשיש עיתון על שולחני פנוי עבר דרכי בבוקר בהגיעו אמר בוקר טוב וביקש את העיתון שהונח שם, החלפנו מילים בקטנה מה השם? אמרתי לו נעים מאוד ואתה יכול לקחת העיתון הזה לא מעניין אותי גם ככה (כלכלה). הוא נורא נחמד ונעים, כשהולך הבייתה מוסר שבת שלום וסופש נעים ומחייך. מאוד חביב ונחמד אפילו קולגה לעבודותו הסתכל עלי ועליו כאילו ״מה אתה ככ נחמד״?? מי זו?״ כך היה נראה. ולמעשה קצת נדלקתי. מודה באשמה. אפילו קצת הרגשתי משהו מהצד שלו אך ללא כל מעשה.החלטתי לעשות מעשה והוספתי אותו לפייסבוק והוא אישר! ופתאום גיליתי שהוא נשוי באושר פלוס ילדים ונורא התאכזבתי. זו רק רשת חברתית באופן כללי.
מעבר לזה שום כלום ולא ציפיתי לאחר שגיליתי.
עבודתו לא אציין אך שירות לקוחות כך שיש לו לקוחות כחברים בפייסבוק.והמון. יום למחרת שוב עבר לידי ואמרתי לו רציתי רק לומר אם זה בסדר שהוספתי אותך לפייסבוק? לא ידעתי שהנך נשוי. הוא אמר שאין בעייה הכל בסדר והלך.
אני מבינה שאני חיה קצת בסרט כעת אך המחשבות עליו לאחרונה הן עצומות.. מחכה למתי יבוא בבוקר ומתי ילך..אני מרגישה כמו ילדה מאוהבת ולמעשה הייתי תקועה על אדם אחר במשך ארבע שנים שממנו לא יצא כלום וכיום אנחנו בריב ולא בקשר. מרגישה שהרגש שלו פתאום מתפרץ ואינני מכירה אותו אך נדלקתי.. גם קרה למשל פעם אחת שהוא ירד למטה חייך אליי וחזר לאחר שלוש דקות והרגשתי כאילו עשה זאת בכוונה..
דבר נוסף שעליי לציין- אשתו עובדת איתו יחד.
האם יש לך עצה עבורי? תודה
אחת שיודעת
קראש ללא כל
⌄
הישמרי והתרחקי! שום דבר טוב לא יצא מזה. מניסיון.
ד"ר אורן חסון
עבודה עצמית
⌄
דליה יקרה,
אני בדרך כלל מסכים עם המערכת שמעיפה כל תגובה של גולשים. הפעם העדפתי להשאיר את ההודעה של 'אחת שיודעת', כי התשובה די ברורה. לא רק משום ש"שום דבר טוב לא ייצא מזה", כי זה לא מדוייק. את כבר שם בגלל הדברים שעושים לך טוב, כבר עכשיו, וזה הריגושים, הפנטזיה, המחשבות, ואולי גם הבריחה מהמציאות. ואולי שווה להיות מציאותיים כאן, דליה. את בת 37, ורווקה. אני יכול לנחש שאת רוצה להקים משפחה. אולי אני טועה, ומגיע למסקנה שהיא נכונה רק סטטיסטית, אבל אם זה נכון – את הולכת להשקיע את שארית הזמן שנותר לך לעשות את זה, באוויר, שלא יועיל לך בזה דבר, יעלה לך בחודשים במקרה הטוב או בשנים במקרה הרע של קשר לא טוב, ובכאב לב ואבדן ביטחון שיאריכו עוד את הזמן עד שתהיי מוכנה מחדש לקשר של הקמת משפחה.אני יכול להבין למה את הולכת בכיוון הזה. כי הוא מרגיש לך אמיתי, ואולי יותר ממה שהיה לך בזמן האחרון, ואת מתגעגעת למשהו חדש ואמיתי. אבל הוא לא אמיתי. גם אם תשמעי ממנו משהו אחר מתישהו בעתיד (אם בכלל), כלומר, על עניין בקשר איתך, סביר שתשמעי מסרים כפולים, ומגבלות מדוע הוא לא יכול יותר, וכל זה על חשבון הזמן שלך. במרבית המקרים, בזמן אמת – הגבר נשאר עם משפחתו, ולך הוא יגיד " זה בגלל הילדים".אם את לא מסתדרת עם זה, שווה להתחיל טיפול שיחסוך לך שנים של עבודה עצמית לאחר מכן.
דליה
החלטתי לרדת מזה
⌄
שלום
תודה על המענה, לגבי המקרה- לא קרה לבסוף שום דבר, ההפך, נראה שהוא אפילו כבר כמעט לא מגיע ועובר דרכי.. ואם עובר אומר רק שלום וזהו. זה דיי מובן לי והחלטתי גם לרדת מן הנושא כי אין לי באמת מה לעשות עם זה... זה לא נועד לי. בפייסבוק הוא נמצא אצלי בחברים אבל זה רק זה, אין שום דבר שום שיחות ממש כלום וברור שגם לא יהיה ואולי גם אשקול למחוק אותו..אני כמובן אחפש מישהו אחר.. למרות שלא ממש מתחשק לי כי אני מרגישה שכשאין מישהו אחר בסביבה אז חוזרים לאדם האחרון שהיה בחיים שלי וזה האקס שהיינו בקשר כמה שנים טובות ולא יצא מזה כלום, רק שיחות סרק... הוא לא מעוניין בי וכרגע גם בכלל אנחנו לא ממש בקשר. כל שני וחמישי רב איתי על משהו, פשוט סתם.. ההחלטה לעזוב הכל ולהמשיך הלאה קצת קשה, אבל אלו הם החיים- קשים.תודה.