צורך מיני נמוך בגבר: מה לעשות
מיכל
בן זוגי
⌄
אני ובן זוגי יחד כבר 3 ומשו שנים, כשאנחנו שוכבים זה הכי כיף שיש אבל זה קורה פעם בחודש. ממש מרגיז אותי שזה קורה נורא מעט פעמים וכשאני מדברת איתו על זה הוא טוען שלא יוצא שהוא ממש רוצה ונמשך אלי ושהוא ישים לב ונעשה את זה יותר, אבל בחיים הוא לא נותן תחושה שבא לו או אומר שבא לו שנשכב.
אני נכנסת לסרטים בעקבות זה וחושבת שאו שהוא בוגד בי או שהוא לא נמשך אלי, אני לא יודעת מה לעשות!
ד"ר אורן חסון
צורך מיני נמוך
⌄
מיכל יקרה,
יש גברים שהצורך המיני שלהם נמוך יותר. זה נוגד את הציפיות שלך ואת מה שאת מכירה מגברים אחרים, אבל זה קורה. ממש כשם שיש גברים נמוכים מנשים... אלא שזה לא בולט לעין עד שאת שם.טבעי שתרגישי כתוצאה מזה דחויה ולכן חסרת ביטחון, ולא פעם "סרטים" הם השלב הבא, כל עוד את לא מבינה או מקבלת, שכך הוא. יש לבן זוג כזה חסרונות, ואלו הם החסרונות שאת חווה. אם הוא אכן מיני פחות, היתרון של זה הוא שהאיש יחפש פחות פתרונות לעודף תשוקה בחוץ או באינטרנט.ומכאן מגיעה שאלה נוספת: האם הוא בכל זאת מיני באמצעים אחרים, כמו אוננות, פורנו ועוד?כך או כך, בודאי שכדאי לדבר על זה, ולהבין יותר מה באמת הוא מרגיש. הבנה טובה יותר אמורה לתת לך ביטחון, גם אם אולי אבדן תקווה שהוא "ישתפר" ביחס אליך. אבל הנושא יתכן מאד שהוא נושא רגיש אצלו, והוא פגיע בו, ואולי גם חושש שלא תרצי אותו, ולכן לא יפתח עצמו בקלות אלא אם את תביאי פחות את הפגיעות שלך, ובמקום זה תשימי על השולחן את האהבה שלך, ואת ההבנה שאתם בכל זאת ביחד, ואת בעיקר רוצה להבין.אפשרות אחרת היא לפתוח הכל בעזרת טיפול מיני, ולפתור בעיות אם יש כאלו שאפשר לפתור. אני חושש שהסיכוי הוא שמה שיש לך הוא מה שיש לך, והדרך לזוגיות טובה איתו היא לקבל זאת, ולפתוח את זה איתו ולהיות גלויים לגמרי בעניין הזה וללא חרדות. כך זוגיות ממילא אמורה להיות, גם אם קשה מאד להגיע לזה.