טיפולי פוריות: יעוץ זוגי

תאריך פנייה: 25.11.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
sher
פשוט לא יודעת מה לעשות!!
25.11.2012 • 18:01

שלום
אני אישה נשואה עוד מעט בת 24 בעלי בן 30.5,נשואה לשנתיים וחצי,שנינו בעלי השכלה גבוה הוא פיזוטרםיסת ואני סטודנטידת שנה אחרונה להנסדת בניין,בלי ילדים עקב בעייה אצל בעלי ואנחנו בהתחלה התהליך להפריות,עכשיו לא זאת הבעייה, בשנה הראשונה שהתחתנו ההחשק המיני של בעלי לא היה כל כך רוב הזמן הייתי אני מתחילה, עכשיו בתקופה הזאת נמאס לי להתחיל את הסקס איתו אני רוצה שהוא יתחיל, וכשהוא מתחיל אז לא מנשק אותי או מכניס אותי לרומנטיקה הוא רוצה ישר להתחבר ולהוריד לי את הבגדין וזה הורס אותי ומעצבן אותי מאוד, דברתי איתו כמה פעמים הוא מקשיב לי טוב בקשר לנושא הזה אבל לא משפר את עצמו,החשק המיני שלי גבוה מאוד, ולפעמים זה לוקח שבוע ומשהו עד שמתקרב אילאי ואני רואה שהוא כן רוצה לקיים יחסים, האם זה בגלל השיחות שאנו מקיימת איתו בגלל מה שאני רוצה או בגלל שהוא לא נמשך איךאי או בגלל הבעיות פרעון אצלו אני לא יודעת מה לעשות.גם יש עוד משהו כשאני חולה ולא מרגישה טוב או שמקבלת ווסת ויש לי כאבים בבטן הוא אפילו לא מחבק אותי זה המינומום, למרות שבדר"כ הוא מחבק אותי גם אם לא מקיימים יחסי מין,הדבר זה מאד כואב לי בלה אני גם אמרתי לו את זה שאני מרגישה אותו קר מאוד שאני חולה ולא מרגישה טוב, למרות ההפך אני מטפלת בו טוב מאוד בכל תקופה לא משנה אם הוא חולה או לא.אשמח לתשובה שלך ד"רתודה

sher
פשוט לא יודעת מה לעשות!!
25.11.2012 • 18:03

סליחה יש לי מלא טעיות כתיב לא שמתי לב תסלח לי בבקשה!!

ד"ר אורן חסון
יעוץ זוגי בזמן טיפול פוריות
28.11.2012 • 14:30

שר יקרה,
תהליך טיפולי הפוריות הוא תהליך קשה לשני בני הזוג. לעיתים קרובות האשה הופכת להיות נעולת מטרה (להביא ילדים), ולא פעם מיטלטלת רגשית ופיזיולוגית בגלל הזרקות ההורמונים, והגבר מתקשה למצוא את עצמו הן מול חוסר היציבות של האשה והן מול הצורך לבצע בזמן הנכון, ולא פעם הולך לאיבוד ומאבד את החשק. ולפעמים דווקא כאשר הגבריות שלו מוטלת בספק, בשל בעיית פוריות שלו. לכל זוג שעובר את התהליך יש את האיפיון שלו. יש מי שמצליח להתמודד עם זה, וזוג כזה הוא זוג שיודע להתמודד רגשית עם לחצים ובטוח בעצמו יותר, ומי שמתקשה, כל אחד עושה זאת בדרכו.לכן, ההמלצה שלי לזוגות שנכנסים לטיפולי פוריות, היא ללוות את התהליך הזה ביעוץ זוגי, כדי לעזור לזוגות לפתוח את ההתלבטויות הפנימיות שלהם, את הרגשות שקשה יותר לבטא בזמן זה בשל החולשה שהם מפגינים, לכאורה, ולצמוח ביחד כזוג, במקום להסתגר כל אחד עם הקשיים והפגיעות שלו, או עם הצורך בהשגת מטרה שלפעמים לא מאפשר לצד השני להיות פגיע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083