בעיות תקשורת בזוגיות

תאריך פנייה: 05.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אייל
חוסר תקשורת וסקס בחיי הנישואים
05.12.2012 • 23:56

שלום
לך,אני נשוי כ-12 שנה + 2יש לי 2 בעיותחוסר תקשורת וסקסחוסר התקשורת מתבטא בזה שאישתי מעדיפה לדבר עם אמא שלה על בעיותינו ועל כל דבר אחר לפני שהיא מדברת איתי, הסברתי לה שזה לא תקין.אני רוצה לציין שכבר היו לנו דיבורים על גירושין, וכל פעם למחרת חזרנו בנו מההחלטה שאנחנו חייבים לשנות ולעשות למעננו ולמען הילדים.בנושא הסקס, הוא הדרדר מאז לידת הבן השני,אנחנו שוכבים פעם בחודש ולפעמים גם זה לא ואם שוכבים אז זה נעשה בלי חשק, לא תמיד אני גומר, לפעמים בלי חדירה, זה מתחיל מזה שאני יורד לה וקורה לפעמים אני מרגיש שהיא נהנית ופתאום סוגרת רגליים ומפסיקה אותי, מספיק לא יכולה יותר ואומרת שהיא לא מסוגלת לחוות חדירה וקובעת איתי למחרת שלא יוצא לפועל וזה מתסכל אותי מאוד.לאחרונה התחלתי לאונן לפחות פעם אחת ביום מול אתר פורנוגרפי בלילה אחרי שהיא נירדמת ולאחר מעשה אני מרגיש רגשות אשם כי זה לא אני, יש לי פנטזיות מיניות על אקסיות מהעבר, אלו מצבים שלאחשבתי שאגיע אליהם.אני מפחד ודואג שאגיע למצב של בגידה.אני יודע ומבין שגם לי יש חלק במצב הזה מולה (תקשורת וסקס).אני חייב לציין שאני אוהב אותה מאוד!!!אני מתוסכל מאוד מהמצב.אנא עזור לי.תודה

ד"ר אורן חסון
תקשורת אינטימית
06.12.2012 • 18:31

אייל יקר,
עושה רושם שיש ביניכם באמת בעיות של תקשורת. אני לא חושב שאתה צריך להרגיש אשם בענייני פנטזיות (ראה בבקשה את התכתבותי עם בר, משהו כמו 15 שאלות למטה), אבל בהחלט משהו השתנה, ואני חושד שבין היתר יש גם כעסים, ואולי אכזבות מצידה. לכן, רצוי מאד שתלכו ליעוץ זוגי כדי ללמוד לקבל זה את זה מחדש, וכדי להבין את מקור הקשיים והכעסים, לפתוח אותם, לדבר עליהם ולפתור אותם. אני לא חושב שיש לכם בעיה מינית נטו, אלא בעיית תקשורת, אלא אם בכל זאת יש כאן משהו שקשור לעניינים פיזיולוגיים הכרוכים בלידה ובתוצאותיה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083