ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 160
-
מה מכאן?
שלום אורן,כבר כתבתי לך כאן מספר לא מועט של פעמים ואני נאלצת לכתוב שוב, כי אני שוב מרגישה בצומת דרכים שאני צריכה להחליט מה מכאן..הבעיה המרכזית (שבגינה כתבתי ל...
-
בגידה
גיליתי שאשתי בגדה בי לפני 12 שנה. היא טוענת שזו היתה טעות שהיא מצטערת עליה עד היום ושהיא קברה את זה לפני 12 שנה. מה עושים עם גילוי כזה? האם יש משמעות לכך שהב...
-
איך אדע שאני אוהבת אותו?..
שלום דר' חסון,בעלי ואני נשואים חמש וחצי שנים ויש לנו שני ילדים קטנים.אני סובלת מהתעללות נפשית ומילולית. הוא לא עושה את זה בכוונה, הוא פשוט אדם חסר שליטה עם ב...
-
מצב קשה!
שלום, אני רותם בת 21 מהדרום,בזמן הצבא הכרתי בחור מדהים,הקשר בינינו התחיל כידידים טובים, ואחרי כמה חודשים הפכנו לזוג,היינו ביחד מיום ראשון עד חמישי בלי סוף......
-
נשואה ומיואשתתת
אורן שלום!!!!אני נשואה מעל שנתיים .יש משהו בהתנהגות של בעלי כלפיי שאני לא יכולה לסבול לא יודעת אייך להתמודד או אייך להגיב כי פשוט אני נפגעת מאוד ובוכה או מתע...
-
תקשורת לא מכבדת
שלום רב. אני נשואה כמעט 3 שנים + תינוק, בעלי ואני הכרנו לפני 7 שנים.עוד מלפני החתונה התקשיתי לשמור על טון ושפה מכבדת בזמן ויכוח עם בעלי. בכל זמן שמתעורר קונפ...
-
שלום אורן
אני בת 25 נמצאת במערכת יחסים עם חבר שלי כבר שנה , מתחילת הקשר הוא אמר לי שהוא לא מסוגל לאהוב אף אחת ושהוא לא מחפש קשר רציני ובאותה תקופה גם אני לא חיפשתי קשר...
-
פלרטוטים
היי,התחלתי לצאת עם מישהו לפני כחודש (שנינו בני 23). הכל זורם טוב והולך מצויין. עוד לא הגדרנו שום דבר בינינו אבל אם ימשיך ככה, רציני זה יהיה כמעט בטוח.אך יש ב...
-
אהבה אפשרית?
בשנה האחרונה אני נמצאת במערכת יחסים עם אלמן עם שני ילדיםואני גרושה פלוס. יש לציין כי המערכת הזוגיות ביננו החלה מספר חודשים בודד לאחר שהוא התאלמן (הסיבה להתאל...
-
אין ל מילים
פשוט פתחת לי את העיניים ועכשיו אני רואה את הדברים החיוביים שפספסתי בזמן שכעסתי על השלילי. תודה רבה לך !!!
-
האם להשאר או להתפשר?
שלום ד"ר ,אני נמצאת בקשר עם בחור שאני מאד אוהבת , מזה מס' חודשים. שנינו בני 30 אני עובדת במשרה מלאה והוא סטודנט ועובד לעיתים במשמרות לילה ובנוסף ראוי לציין ש...
-
מבולבל
אני(בן 26)נמצא בקשר עם בחורה מזה כחצי שנה.אפשר להגיד שזהו הקשר הרציני הראשון שליבמהלך הזמן הקשר בינינו התהדק ואף כבר עלו מחשבות בכיוון של חתונה.אך בזמן האחרו...
-
עול הפרנסה
שלום רב יועץ יקר, אני במערכת יחסים בשנה האחרונה, הכול היה טוב בנינו מבחינת התקשורת האהבה ויחסי המין. אך בחודשיים האחרונים חל שינוי משמעותי מצידו. הוא לא משקי...
-
ללכת או להשאר
היי אני בת 23 ואני גרה עם הבן זוג שלי כבר 4 חודשים. ראוי לציין שגרנו ביחד כבר שנה וחצי לפני זה רק בחו"ל, שם היה הרבה יותר קל. מאז שחזרנו לארץ ועברנו לדירה הח...
-
ליכלוך.
אני בת 25 עברתי לגור עם החבר שלי לפני 4 חודשים.. מאז אני מרגישה שאני כל הזמן מנקה אחריו כאילו שאין לו בעיה לחיות בטינופת. אם אני לא מבקשת ממנו שיוריד את הזבל...
-
חברה שלי
ערב טוב,רציתי להתיעץ בנוגע לבעיה שמפריעה לי רבות לאחרונה,אני בן 23, ויש לי חברה כבר שנתיים וחצי, אני אוהב אותה והכל הולך בינינו בסדר,מלבד דבר אחד שמפריע לי, ...
-
הוא לא אוהב אותי!!
היי,ישנו בחור, ידיד טוב שלי כבר 6 שנים. ממש ידיד נפש, היינו עושים הכל ביחד כל היום שורצים אחד בבית של השני, מדברים על הכל, צוחקים על הכל, עושים פשוט הכל ביחד...
-
להכניס גבר הביתה
היי, לפני כחודש ימים התחלתי לצאת עם בחור חדש.. כל פעם יצאנו ביחד היה לנו ממש כיף והכל ולפני כמה ימים הוא הזמין אותי לראשונה לביתו. בית מדהים!! אני מבינה שגם ...
-
לפרוץ גבולות
שלום רב, אני בת 34 אם לארבעה ילדים ונשואה מזה 9 שינים , התחושה המרחפת מעל הזוגיות היא כי אני ובעלי אינונו מתאימים מאחר ואנו אנשים שונים מאוד ומנוגדים מאוד, מ...
-
שעמום מחיי הנישואין
הנני בן 40 נשוי 12 שנה+3 ילדים ,חיי הנישואין שלנו ברוב השנים הם -"על הפנים"-בעקר עקב בעיות תקשורת וחוסר הבנה בינינו-אך כמו כולם-לא פירקנו את הנישואים בעיקר ב...
-
מה אני אמורה לעשות??
היי אני בת 17 וחצי,במשך שנה ומשו אני בקשר עם מישהו שיש ביננו ממש חיבור..ב8 חודשים הראשונים הוא לא הפסיק לרדוף אחרי,לומר לי כמה הוא אוהב אותי ושהוא רוצה שניהי...
-
איך אתה מסביר את זה?
שלום לך ד"רלפני כמה חודשים ואני חברה שלי נפרדנו, היינו שנה וחצי בערך יחד,אנו בני 26עכשיו כשהייתי איתה עצבנו אותי כל מיני דברים קטנים אך מהותיים עבורי, לדוגמא...
-
האם אני עושה את הדבר הנכון?
שלום רב, אני ובן זוגי ביחד ארבעה חודשים , בהתחלה היה ממש טוב, במהלך כל הקשר שלנו היו עליות ומורדות, לאחרונה היה לנו משבר ובזכות האהבה הגדולה שיש בנינו החלטנו...
-
בן 27 ובת 19
אני בן 27 לבת דודה שלי יש חברה טובה(בת 19)שמשתתפת איתנו באירועים משפחתיים וכד'היא חמודה מאוד ובוגרת לגילה,אף פעם לא עשיתי דבר בנידון אך תמיד זה היה באוויר,את...
-
רצון למין מוגבר...חרמנות יתר
אני בת 25 גרושה +2. יש לי בעיה 4אני צריכה סקס כמעט כול יום. אם במשך יומיים שלושה אני לא מקיימת יחסים אני מרגישה גירוי למטה,מרגישה אי נוחות לא יכולה להתרכז ,ע...
-
מורכב
ד"ר נכבד שלום רב,אני רוצה להתחיל מההתחלה על מנת שהתמונה תהיה ברורה. אני קרובה לגיל שלושים ובמשך המון שנים היה קשה לי להיכנס לזוגיות בגלל דרישות וצפיות גבוהות...
-
מציאת דרך להביא ילד למרות מורכבות
אני גרוש עם ילדים ומשלם מזונות , נמצא בקשר מספר חודשים עם גרושה עם ילדההיא מאוד חפצה ומעלה את נושא יצירת ילדים משותפים אך מודעת ומשלימה עם העובדה שיתכן שגם א...
-
זוגיות במשבר
ד"ר חסון שלום, אני פונה אלייך דקה לפני שאני מרגישה שהזוגיות שלי אבודה. אני בת 24 וחבר שלי בן 30, ביחד מזה שנה וחדשיים. אחרי חצי שנה בערך מתחילת הקשר, הייתי מ...
-
מה יהיה איתנו??? מה יהיה איתי???
לד"ר חסון שלום רב!החיים שלי ארוכים מאוד וסיפוריי חיי לא קלים וארוכים וזאת למרות שאני עוד חודשיים רק בת 28, הספקתי לחוות חיים קשים ועצובים -המון בדידות והישרד...
-
מצטערת על הגירושין
שלום רב, קודם כל אני רוצה להודות לך על עבודת הקודש שאתה עושה בפורום, אני מעיינת בו הרבה ובאמת רואים שאכפת לך, אספר בקצרה את בעייתי, הנני גרושה עם ילדה כבת 3,...
-
חבר חרמן..
אני אספר מקרה שקרה לי עם חבר שלי ותגיד לי את דעתך האישית זה חשוב לי.ישנתי אצלו ,עבר עלי יום ארוך ונרדמתי מוקדם במהלך הלילה התעוררתי הוא ישב מול המחשב..הוא הי...
-
שקרים לבנים והסתרות
דר אורן חסון היקר, ראשית כל אפתח בתודה! עברתי על התשובות שלך בפורום לגבי שאלות מנושאים שונים ואין ספק שאחרי שקוראים את דברייך הדברים מצטיירים אחרת.לגבי הבעיה...
-
דילמה בין שני בחורות.
היי אני בן 26 מתל אביב והכרתי לפני שבועיים שני בחורות באותו סופשבוע. חשוב לציין שלא באותו מקום ואיני נוהג לצאת עם שני בחורות בו זמנית אבל הפעם משהו מושך אותי...
-
ואו..
כל מה שאמרתה פה זה פשוט מה שעובר לי במוח..בול!!נישארתי באמת עם הרבה סימני שאלה שאולי זה אפילו לא קשור אל החברה..בכל מקרה אם היא באמת אהבה אתה חושב שזה סיבה מ...
-
כל הזמן אני חושב עליה
מזמן יצאתי מקשר זוגי משמעותי ראשון בחיי, אני בן 25, הרגשתי מאוד קרוב אליה, אך לא חשבתי על חתונה איתה, לא יודע הייתה לי הרגשה רעה, כאילו היא לא הרגשתי זו הבחו...
-
תקווה אחרונה
בשנה האחרונה הייתי בקשר עם בחור שהיה אהבת חיי. היו לי שני קשרים רציניים בעבר של שלוש שנים, והיה נדמה כאילו הפעם זה זה.לפני שלושה שבועות נפרדנו בגלל כמה דברים...
-
חברה שנעלמה לפתע
שלום לך..אני בחור בן 23לפני 3 חודשים הכרתי מישהי והתחלנו לצאת..הכל היה טוב ויפה וורוד..היא היתה מטורפת עליי(כך זה היה ניראה)וגם היתה אומרת את זה המון..הינו מ...
-
ממורמרת
שלום רב, אני אישה נשואה מזה 13 שנה.אני חשה שאיבדתי את עצמי בקשר הזה. כבר 10 שנים בקרוב, כל מה שאני עושה זה לגבות אותו, לחזק אותו, לנקות אחריו את העסקאות הגרו...
-
לא מצליחה להשלים עם פרידה
שלום ד"ר חסון,לפני מספר ימים חבר שלי נפרד ממני. יצאנו בסה"כ 3 חודשים אבל הקשר היה אינטנסיבי. נוצרה אינטימיות גדולה ותוכננו תוכניות להמשך.הסיבה לפרידה, לטענתו...
-
מיואש מהנישואין
שלום ד"ראני בן 40, נשוי 13 שנה ויש לנו 3 ילדים (הגדול כמעט בן 12 והקטנה 3)- אפשר להגיד שייחסנו החלו לעלות על שרטון כבר לפני לפחות 11 שנה(לאחר לידת בני הבכור)...