בן זוג כאובייקט - מה עושים?

תאריך פנייה: 10.01.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מבולבלת
חבר חרמן..
10.01.2012 • 22:26

אני אספר מקרה שקרה לי עם חבר שלי ותגיד לי את דעתך האישית זה חשוב לי.ישנתי אצלו ,עבר עלי יום ארוך ונרדמתי מוקדם במהלך הלילה התעוררתי הוא ישב מול המחשב..הוא היה חרמן ומתוך התחשבות לא רצה להעיר אותי,אז עשה ביד...עד כאן הכל בסדר ורגיל,התעוררתי לא שמתי לב לזה אבל מתוך האי נעימות שאני אראה אותו ככה עושה ביד כשאני שם הוא הלך לשירותים והמשיך ,נכנס דרך האפליקציה באייפון לפייסבוק ובאופן אקראי נכנס לתמונות של מישהי והביא ביד.בנתיים אני התעוררתי כבר ומשום מה הייתי חרמנית אז באתי אליו כזה אחרי שחזר לחדר וראיתי שבהתחלה עוד עמד לו .. ואחרי כמה דקות ירד לגמרי (שבעצם היה לי ברור שעשה ביד)שאלתי אותו בתמימות אם הוא עשה והוא הכחיש אז התחלנו לדבר על זה ואחר כך בסוף הודה.לא היתה לי בעיה עם זה..שאלתי אותו מתוך סקרנות על מה הוא עשה (הגיוני שיעשה על סרט או משהו)..מפה לשם , אמר שהוא נכנס לאתר כולשהו ,סיקרן אותי עוד יותר לאיזה אתר אפשר להיכנס דרך האייפון?אז לקחתי את האייפון ונכנסתי להיסטוריה מסתבר שלא היה ולא ניברא..הוא שוב שיקר..אחר כך לקח את האייפון ונכנס לפייסבוק בכדי לצאת מאותו פרופיל של הבחורה בבגד ים שעשה בעצם ביד בכדי שאני לא אראה בטעות,והיה לי כל כך ברור והסקרנות לאיזה בחורה הוא נמשך,על מי הוא עשה ביד וכו"... גרמה לי לקחת לו את הטלפון..ראיתי...והייתי בשוק שהוא נכנס לפייסבוק בכדי לעשות על מישהי ביד והבחורה הזאת נמצאת בחברים שלו..אז קודם כל, הרגשתי מאוד לא בנוח והייתי בשוק..באותו הרגע שהסתכלתי פתאום הוא שתק ופשוט לא היה לו מה להגיד..קמתי ויצאתי מהחדר..עכשיו,מצד אחד אני מבינה ומובן לי מאליו שלגבר יש את הדחף המיני שהוא צריך לספק..וזה הגיוני שיעשה ביד..וזה בסדר גמור !אבל השאלה אם זה לא מוזר שהוא עושה על מישהי שהוא מכיר?אם זה היה על איזה סרט פורנו זה היה מבחינתי חסר רגשות לחלוטין ובסדר גמור..לגיטימי..אני קיבלתי את זה לא יפה,הייתי בשוק למרות שאני באמת הבנתי אותו..זה סוג של פגע בי ,והתחילו לי לרוץ השאלות,הוא נמשך אליה יותר ממני?אני לא מספיק מושכת?האם הוא עושה את זה באופן קבוע?..השאלה אם זה הגיוני או שאני סתם מגזימה?..אחר כך דיברנו על הכל והבנו אחד את השניה והחלקנו את זה,אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה ,הסביר כמה שזה שטחי ונטול רגשות..ושהוא היה סתם חרמן וכו"..הוא אמר שהוא מבין איך אני מרגישה ובעצם גם הוא היה ממש נפגע אם זה היה קורה הפוך...זה היה פוגע לו באגו.מה אתה חושב או היית עושה במקומי?תודה..

ד"ר אורן חסון
אובייקט מוכר או אנונימי?
12.01.2012 • 16:01

מבולבלת יקרה,
בהחלט ייתכן שהוא בחר אותה כאובייקט, מבלי שהוא בהכרח מרגיש משהו כלפיה. הבחירה בה כאובייקט היתה יכולה להיות משום שהתמונה שלה זמינה, משום שמשהו בה או בתמונה שלה יכול לעורר בו את הדמיון הנכון לצורך הזה. אלא שקל להבין אותך, ואת הפגיעה שלך. שכן, כאשר מדובר במישהי מוגדרת הנמצאת בסביבה, החשש שלך הוא שזה יעורר את הדמיון בהמשך גם במציאות, וזה אולי אפילו נכון – ואפילו אם זה כך רק מעט ולא משמעותי. לכן, הסיכום ביניכם הוא כנראה סיכום נכון – אם הוא צריך לעשות זאת, שבבקשה יבחר מישהי אנונימית, שיהיה ברור שאין כאן פוטנציאל למשהו אחר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מבולבלת
אובייקט מוכר או אנונימי?
12.01.2012 • 17:30

אני מסכימה איתך,וזה מה שסיכמנו.העיקר
שהבנו אחד את השניה,היה לי חשוב שיתנצל על כל המיקרה הזה ושישים את עצמו במקומי.תודה רבה!