כשהוא לא רוצה: מה עושים?

תאריך פנייה: 15.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עדן
הוא לא אוהב אותי!!
15.01.2012 • 19:08

היי,ישנו בחור, ידיד טוב שלי כבר 6 שנים. ממש ידיד נפש, היינו עושים הכל ביחד כל היום שורצים אחד בבית של השני, מדברים על הכל, צוחקים על הכל, עושים פשוט הכל ביחד. הגיע רגע בידידות הזאת ששנינו היינו לבד (ללא חבר או חברה) וחשבנו לעצמנו אם אנחנו מסתדרים כל כך טוב ביחד, וכיף לנו אחד עם השני אז למה לא לנסות לקדם את הקשר? ובאמת זה מה שעשינו.לאחר חודשיים הוא החל לחפש דירה (הוא גר לבד משום שהוריו גרושים) ואני החלטתי להצטרף אליו כי גם אני רציתי להתרחק מהבית ולהיות קצת עצמאית (מה גם שלהתחלק בשכירות היה עוזר לשנינו מאוד). לאחר חיפושים מצאנו דירת חדר חמודה ועברנו יחד.גרנו שם כ-4 חודשים יחד היה מושלם. בישלנו יחד, עשינו קניות יחד, ראינו סרטים, התחבקנו בלילות הכל היה מושלםםם ממש לפי הספר. אני חייבת לציין שיש בינינו כימיה מטורפת ואפילו הריבים שלנו התנהלנו כמו שני אנשים תרבותיים ולא בצעקות וברבריות.אחרי זמן מה הוא אמר לי שזה לא פייר כלפיי ושהוא פשוט לא אוהב אותי ברמה שהוא רוצה לאהוב וברמה שמגיעה לי שיאהבו אותי. ושהוא מצטער אבל הוא פשוט לא מרגיש שהוא רואה עתיד ארוך עם הקשר הזה.למרות כל זה הוא אמר לי באיזושהי הזדמנות שאם זה היה תלוי בו הוא היה עושה הכל בשביל לגרום ללב שלו להצביע אליי ואף בכה ואמר לי שהוא יתגעגע אליי.זה הקשר הכי מדהים שהיקום ידע לדעתי.. אני יודעת שאם אני מוותרת אני פשוט זורקת כנראה את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים האלה.אנא עיזרו לי ואמרו לי אם יש בכלל תקווה, אם יש מה להציל ולמה בכלל הוא מרגיש ככה ולא מתאהב?? שהרי הכל מושלם בינינו!!

ד"ר אורן חסון
לא אוהב מספיק.
16.01.2012 • 16:31

עדן יקרה,
מכיוון שהכל תלוי במה שהוא מרגיש או לא מרגיש, כל מה שמישהו אחר יגיד לך, ממילא לא ישנה. כשאת רוצה והוא לא, או מתלבט – ההחלטה נשארה שלו. זה לא נעים, העתיד שלך לא תלוי בהכרח בך, וזו באמת תחושה קשה. האם את יכולה להשפיע? אולי. את מנסה, ואני בטוח שאת עושה את כל מה שאפשר, שאולי זה יעבוד, אבל גם אולי לא. אבל כדי שקשר יהיה הכי מדהים שהיקום ידע, הוא צריך להית הדדי. את בעיקר מדברת על התחושה שלך, ולמרבה הצער, זה לא מספיק.לכל אדם יש העדפות שלו. לכל אחד מאיתנו יש חסרונות ויש יתרונות, ואף אחד לא מושלם. האם הוא לא אוהב את האופן שבו את לא מושלמת? – אולי. ואולי הוא לא אוהב מספיק דווקא את הדברים שבהם את טובה ומרגישה בנוח איתם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083