ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 162
-
זוגיות זה הדבר הכי קשה בעולם
שאלתי אם כבר היינו ביעוץ זוגי כמעט שנה ובתום השנה נפרדנו...לאחר מס' חודשים חזרנו...מצד אחד יש קשר חזק בינינו אבל אינספור חילוקי דעות ומריבות. לעיתים מריבות מ...
-
חסרת ניסיון
אני בת 23 יוצאת עם גבר בן 30, תקופה של 8 חודשים אני עדיין לא שכבתי עם אף אחד כי במידה וזה יקרה, זה יקרה רק עם בעלי, הקטע הוא שלו היו לו 3 חברות לפניי כל אחת ...
-
אובדת עצות
שלום, אנ יכבר אובדת עצות בנוגע אליי ולבן זוגי,אני כבר התייעצתי איתך רבות אך עדיין אינני יודעת מה לעשות הלאה.אני אוהבת אותו מאוד ולא רוצה לסיים את הקשר הזה,גם...
-
צפייה בבחורות באינטרט
שלום, אני בן 20 ויש לי בת זוג כבר 3 שנים.. הבעיה היא שאני מדי פעם מרגיש צורך שקשה לי להתגבר עליו וזה צפייה בבחורות באינטרנט וחיפוש של השם שלהם. מן הסתם כשחבר...
-
קשר לא בריא
שלום אני נמצאת במערכת יחסים לא בריאה שבן זוגי ואני לא מתנהלים בתקשורת בריאה ורבים בלי הפסקה, החלטתי להתרחק ועברתי מדינה- אנחנו מתגוררים בחול, אך זה לא פעם רא...
-
מה האפשרויות?
אני גרושה בת50 הרבה שנים בלי קשר.אחרי טיפול ועבודה אישית ומוכנות לחוות,ככה אני חושבת.הכרתי לפני חודש גבר גרוש בן58.חבר קיבוץ גר במרחק של 1,5נסיעה.היהי לי נעי...
-
אני ובעלי שניה לפני גירושין
לי ולבעלי יש מריבות די שטויות אבל בעלי הוא מהטיפוסים שכל מריבה הכי קטנה הופך לברוגז של שבוע, יש לו בעיה רצינית בתקשורות זוגית.אם משהו מעצבן אותו הוא לא יבוא ...
-
מתנצלת מראש על אורך ההודעה
שלום נשואה 20 שנה בזוגיות שניה , לכל אחד מאיתנו ילדים מזוגיות ראשונה ויש 2 ילדים מזוגיות שניה, הילדים שלי חיים איתי ובעלי במהלך כל ה20 שנה התיחס אליהם כזרים ...
-
בגידה רגשית
שלום, אני בזוגיות עם בת זוגתי מעל לשנתיים. תמיד סמכתי עליה והאמנתי לה והיא לרגע לא פזלה לצד בתוך הקשר. היחסים בינינו היו מעולים בשנתיים שחלפו, דיברנו על חתונ...
-
קושי בקבלת החלטה
שלום אני בת 36 אמא לחמישה ילדים שלושה גדולים ושניים קטנים נמצאת בהליכי גירושים כבר קרוב לשנתיים הליך מתיש ששואב ממני את כל הכוחות הנפשיים .עברתי בעבר אלימות ...
-
האם להתגרש!
מצטער על הנוסח שלי אני לא טוב בדברים האלה ...אני בן 26 נשואי +2 התחתנתי בגיל 19 .אנחנו נשואים כבר 8 שנים וגרים אצל אמא שלי בנינו לנו 3 חדרים בגינהלפני 3 שנים...
-
נשיקה צרפתית
שלום, אני וחבר שלי ביחד מספר חודשים , טוב לנו בסך הכל ואנחנו אוהבים אחד את השני.יש בעיה שלפעמים מתסכלת אותי- הוא לא אוהב להתנשק איתי צרפתית, הוא נרתע ואני מו...
-
בחור שהכרתי
הייהכרתי בחור מקסים שמבולגן לא קצת, זה אומר גרוש 5 ילדים לא מאישה אחת עם חובות וכרגע לא עובד אני מאוד מתוסכלת מזה ניראה שהוא רוצה לכוון רציני והכל מתקדם מהר ...
-
תהיות לגביי העתיד מצד חבר שלי
שלום ד"ר חסוןכבר שאלתי אותך לפני מספר ימים על החבר שלי בקשר לכך שיש לנו משבר בעקבות כך הוא התכתב עם ידידתו מהלימודים בצורה רגשית למדי,רציתי לדעת גם מה בעצם ע...
-
היחסים שנהרסו
שלום, אני נשואה 6 שנים. במערכת יחסים 8 שנים.בשנה הראשונה של הנישואים גיליתי במקרה שבעלי מנהל רומן וירטואלי. אחרי שהדבר התגלה הוא הפסיק. אבל מאותו רגע איבדתי ...
-
הריון , חוסר תקשורת וצרות אחרות
שלום ד"ר חסון,אני בת 36 ונשואה מזה חודשיים לבן זוגי לאחר שיצאנו יחד כ3 שנים בהן חווינו 2 פרידות קשות. אני בהריון בסיכון כיום, משמע שאיננו יכולים לקיים יחסי מ...
-
חוסר אמון ללא סיבה ?
היי ,אני יוצאת עם חברי זה 7 חודשים ,נכנסתי למערכת יחסים ללא אמון בגברים עקב בגידה שהיתה בעבר (הוא בי) , לאחר חודשיים גיליתי כי חברי מתכתב בצורה "מצחיקה ומיני...
-
גירושין- מבולבלת
שלום רב, אשתדל לתמצת ככל האפשר ולהעלות על הכתב את תחושותיי. אני זקוקה לעזרה דחופה, מצבי הנפשי קשה מנשוא. אני בת 30 נשואה 7 שנים ואמא לשני ילדים. לאחרונה התחל...
-
קשר לא מאוזן
שלום, אני ובן זוגי כמעט שנתיים יחד, בשנות העשרים המאוחרות. הוא הקשר הרציני הראשון שלי, מלבד הרבה מאד פרטנרים לסקס ומעט מאד קשרים שלא חצו את סף החצי שנה.אני נ...
-
מתוסבכת
שלום רב. אני בת 22 .. עד לפני כמה ימים הייתי בקשר עם בחור במשך חודש בלבד. לא קרה בניינו שום דבר רציני .. ולא הכי הסתדר, כיוון שהעקרונות שלי להכנס למערכת יחסי...
-
לא החלמתי מהפרידה, מתי זה יקרה?
שלום דר' חסון,אני פנויה קרוב לשנתיים. היו לי מערכות יחסים מזדמנות מאז הפרידה מהאקס שלי, שהיה כל חיי וגם אדם שמירר את החיי בזוגיות שלי איתו...עם כל הרציונאל ש...
-
לא מוכן למערכת יחסים. כרגע.
שלום, אני כמעט בן 22, חייל משוחרר, גיי.לפני קצת יותר מחצי שנה פגשתי בחור יהודי אמריקאי כמעט בן גילי באתר אינטרנט שמיועד למפגשים בין גברים, ואף פעם לא חיפשתי ...
-
בגידה ועוד...
אני נשואה מס שנים עם 2 ילדים הזוגיות עם בעלי מאוד בסיסית סקס מידי חודש בערך . לרוב אני יוזמת . רק כשאנחנו בחול פתאום בא לו כל הזמן סקס . ביום יום הוא מאוד עו...
-
איך ממשיכים
י 23 שנות נישואין מאושרים בעלי פלירטט עם נשים באתר רוסי בסגנון פייסבוק. התחזיתי למישהי צעירה ויפה והוא התחיל גם איתי ובהזדמנות אף הציע להפגש. לא לחץ. לשאלותי...
-
זוגיות במשבר רציני
שלום רב, זאת פעם ראשונה שאני בפורום הזה ומקווה שאוכל לקבל הכוונהאו עזרה בנושא.אני בת 26, נשואה (בנתיים) ויש לי ילד בן שנה ו-4 חודשים.לפני כחצי שנה אני ובעלי ...
-
עוד משהן
תודה רבה על תשובתך!רק בכך שאמרת על ללכת לייעוץ זוגי ,חשבת יעל אפשרות זו אך הוא אינו מוכן ללכת לסדנה או ייעוץ זוגי ,מה עושים במקרה כזה?אומנם אנחנו חברים המון ...
-
מה אני עושה לא בסדר?
שלום רב, אני ובן זוגי מזה חמישה חודשים.שנינו סטודנטים, יש לנו קצת בעיה קטנה .בן זוגי טוען לפעמים שאני מלחיצה אותו מדי , שאנחנו נפגשים יותר מדי וכו'וכשאני מצי...
-
בהמשך לבעיה: פשוט נמאס לי 31.1.12
תודה רבה ד"ר.רציתי בנוסף לשאול שתי שאלות שמטרידות אותי:1) האם ידוע לך על התמכרות זו? כי חיפשתי ברשת ולא מצאתי. אשמח אם תסביר לי עליה.2) האם יש דברים נוספים ש...
-
זוגיות
אני נשואה +3 מזה 16 שנהתמיד היו לי בעיות בזוגיות אבל איך שהוא ויתרתיבימים האחרונים אני מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות ואסביר למה בן זוגי נסע ליוון ל5 ימים בהודעה...
-
אהבה ללא אהבה...
שלום אני בת 24 ..סיימתי קשר לא מזמן , שהייתה לי עליו אהבה ממאוד חזקה ומשיכה חזקה.ובשל המון בעיות מעדיפה להיות רחוקה מימנו,אבל לא יכולה שלא לדבר איתולא יכולה ...
-
ניצול מצב נפשי מצד בת זוג והתעללות
הייתי בזוגיות עם מישהי במשך 4 שנים . וחשפתי בפניה שאני חולה בדיכאון חמור מזה שנים ומחרדת נטישה מאובחנת . הנל השתמשה בכל כוחה כדי להתעלל בי נפשית במשך התקופה ...
-
פשוט נמאס לי
שלום לך ד"ר,אני התיעצתי איתך כמה פעמים, ואתה תמיד עזרת לי איכשהוא לפתור את הבעיות שהיו לי, כי הן היו קטנות ונסבלות.הפעם זה קצת יותר רציני..ד"ר, אני מזה שנה ב...
-
זוגיות אחרי לידה
שלום ד"ראני 3 חודשים לאחר לידה , במהלך ההריון פוטרתי מעבודתי מה שצריך לציין שהיינו בחו"ל ובעלי לא עבד מהרגע שהיגענו לשם מכיוון שלמד את השפה.לאחר הלידה היגענו...
-
משבר זוגי -חייהחברה של בעלי
שלום, אני בת 30נשואה 5 שנים + 2ילדים.לפני שהתחנתי עם בעלי היינו רבים המון על נושא החברים שיש לו. זה מתחיל מזה שבעבודה הוא יכול להרשות לעצמו לדבר איתם כל היום...
-
בהמשך לתשובתך
שלום ד"ר חסוןאז אתה בעצם שהבעיה כאן היא אצלי?והיא קינאה?אנ ימודה שאנ יקנאית לפעמים יתר על המידה,אך הקנאה של ינובעת ממקום של חשד וספקות עקב הפרטיות שלו כאילו ...
-
משבר בזוגיות
אני נמצאת בזוגיות כבר 7 חודש' בהתחלה..אנחנו כל הזמן רבים למרות ששוררת ביננו אהבה גדולה.אני מבינה מאד את הצד שלו-אני כבר לא עובדת הרבה זמן ולא לומדת כלום בעוד...
-
חיי ניישואים במשבר
אני נשואה 7 שנם אבל אני כבר 12 שנה איתו יש לנו שלושה ילדים קטנים אנחנו אוהבים אחד את השני אבל אבל שונים מאוד באופי בעלי עובד ועובד קשה אני לא עובדת כבר כמה ש...
-
בוגדת בבעלי-קשר הולך ומדרדר....
שלום דוקטור,אני ובעלי עדיין נמצאים במשבר,כרגע הוא לא רוצה שוב ללכת לטיפול, לאחר ניסיונות ושכנועים, אני חושבת שעלי לעשות זאת לבד ולשתפו,בזמן האחרון ,נדחקתי וב...
-
צמאון ואכזבה
הי,אנחנו נשואים 4 שנים עם 2 בנות מתוקות מאוד.אישי מאוד מסור לבנות ומרגיש חלק מניהול הבית.היחסים שלנו מההתחלה חוו ירידות תלולות ועליות, אך תמיד התקשורת ביננו ...
-
גירושין ושוב ביחד..
אני ובעלי נשואים 14 שנים ויש לנו 3 ילדים מקסימים (13,7,2) בשנתיים האחרונות בהריון עם בננו הצעיר התרחקנו ונתנו לאדישות ולכעסים להיכנס לאמצע..לפני כשנה התחיל ב...