יחסים: תקשורת עקיפה דרך חברה

תאריך פנייה: 08.01.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מישו
חברה שנעלמה לפתע
08.01.2012 • 04:05

שלום
לך..אני בחור בן 23לפני 3 חודשים הכרתי מישהי והתחלנו לצאת..הכל היה טוב ויפה וורוד..היא היתה מטורפת עליי(כך זה היה ניראה)וגם היתה אומרת את זה המון..הינו מבלים הרבה מדברים המוןן ובתוך פרק הזמן הזה תהאהבתי..היא סיפרה לי הכל עליה והיתה ניראת הכי אמיתית שיש..עד לפני שבוע.בשיחה האחרונה שלנו הכל היה רגיל והיא גם רשמה לי שכמה היא אוהבת אותי והכל היה רגיל..עד לפני שבוע שפתאום היא נעלמה.לא ענתה להודעות.לא לטלפונים פשוט כלום נעלמה..החלטתי יומים שלוש אחרי ההתנתקות לנסות לברר עם החברה שלה(זאת שהפרדתי ביניהם )מה קרה לה אולי היא יודעת..ואז אותה חברה שלה התפרצה עליי על זה שניסיתי להפריד ביניהם ושהיא לא תגיד לי ואמרה לי רק שאני לא ינסה לחפש אותה כי אני לא ימצא.אני בדיכאון כבר שבוע לא מפסיק לחשוב עלייה ומת לדעת מה הסיבה באמת לזה שהיא גמרה את זה ככה בלי להגיד כלום הריי הכל היה טוב לפני..מה אני אמור לעשות?האם יש סיכוי שהיא עוד תחזור?אולי היא מבולבלת אולי זה היה הכל משחק?

מישו
חברה שנעלמה לפתע
08.01.2012 • 04:08

האם הגיוני שאותה חברה שלה (זאת שניסיתי להפריד בינים מסיבות אישיות שלי)נפגשה איתה "ושתפה" לה את המוח עלי?וזה מה שהשפיע?

ד"ר אורן חסון
להפריד בין החברות...
08.01.2012 • 23:40

מישו יקר,
הייתם שלושה חודשים ביחד, ביליתם המון ודיברתם המון. מה שלא ברור לי זה מדוע היום אתה צריך ליצור איתה תקשורת באופן עקיף דרך החברה שלה. אתה מכיר אותה מספיק ויודע עליה מספיק כדי להיות מסוגל למצוא אותה ולדבר איתה ישירות.עם זאת, אני מבין שהיתה לכם בעיה משמעותית ולא פשוטה. יתכן שנכנסת למאבק בינה לבין החברה שלה, והחברה ניצחה. יתכן שהחברה שכנעה אותה שאתה לא טלית שכולה תכלת, ואני אפילו לא יודע אם בצדק או לא. אני לא יודע גם אם היית צריך להכנס בכלל אל המקום הזה, ולהפריד בין חברתך לבין החברה שלה. אולי כן, ואולי לא. אני לא יודע מה הנסיבות. אולי זה היה נסיון הישרדות שלך אצל החברה, ואולי נסיון שליטה. ויתכן שבסופו של דבר כל הסיפור הזה לא מצא חן בעיני חברתך. כלומר, יתכן ששטיפת המוח שאולי אתה עשית לה כנגד החברה השפיע עליה בסופו של דבר בהפוך על הפוך, ושלא לטובתך. אני לא מכיר מספיק את מה שקרה ביניכם. אני מעלה אפשרויות. בחן אותן, ואולי תלמד מהיחסים שלך עם חברתך (כנראה לשעבר) משהו חשוב על עצמך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083