התנהגות שונה של בני זוג
מתעצבן
איך אתה מסביר את זה?
⌄
שלום
לך ד"רלפני כמה חודשים ואני חברה שלי נפרדנו, היינו שנה וחצי בערך יחד,אנו בני 26עכשיו כשהייתי איתה עצבנו אותי כל מיני דברים קטנים אך מהותיים עבורי, לדוגמא אם היינו ליד אנשים והיה בא לי פתאום לנשק אותה היא הייתה מזיזה את הראש, או שנסענו לחו"ל אז היינו צריכים לתאם את זה שלא יפול על ערבי חג והיומולדת שלה כי אמא שלה לא מסכימה שהיא לא תחגוג איתם, ונגיד שהיינו בחו"ל רציתי שתשתה איתי משהו בקטנה והיא לא הסכימהדוגמא נוספת אני אוהב ללכת לאכול חומוס, ולפעמים רציתי שתבוא איתי והיא לא הייתה מוכנה כי היא לא אוהבת, גם כשהייתי מתעקש רק שתבוא שתשב איתי היא לא הייתה רוצה, אבל אם נלך למסעדה יוקרתית יותר היא כן תבוא..ויש עוד דוגמאות, שכל דוגמא כזו הייתה מרגיזה אותי שהיא לא קלילה קצת יותרף ואני מניח שבאיזשהו מקום כל הדוגמאות הללו יצרו אצלי סוג של מטען והרגשתי ממש כמו סוג ב' אצלה..והיא מצדעה הפצירה שאני הכי חשוב לה בעולם ויקר לה ומקום ראשוןעכשיו עברו בערך 5 חודשים מאז שנפרדנו מתוכם חודשיים היינו סוג של יחד בסתר, ובחודשים האלו היה לה יומולדת והרי החגים שהיו, והיא טסה לה לבלות בחו"ל, ראיתי אותה לפניי שבועיים בחומוסיה עם חברים שלה, אני רואה אותה בפאבים שותה בסבבה שלה, ועוד דוגמאות דומות שהיא עושה עם אחרים אבל איתי לא עשתה (אציין שגם כשהיינו בקשר לפעמים היא הייתה עושה דברים עבור אחרים על חשבוני, כאילו אני אמור לקבל את זה, זה היה מרגיז אותי והיא הייתה אומרת לא נעים לה או לא נורא בקטנה וזה היה מרתיח אותי שלאחרים זה בקטנה ועבור בן הזוג שלה זה הכי בגדולה שיש)ואני אומר לעצמי מה זה ?? איך זה שאיתי כל דבר קטן היה גורר מריבה וזה שהיא לא רוצה, והנה אנו לא יחד ופתאום היא טסה, עושה דברים שאיתי לא רק שלא הייתה עושה אלא גם מתעקשת לא לעשות..איך אתה מסביר תופעה שכזו ? בטח אתה שואל מה אכפת לך מתעצבן יקר הרי אתם לא יחד, אז אכפת לי כי אני אומר אם היא הייתה מתנהגת ככה איתי כנראה דברים היו נראים אחרת (לשם הרקורד היא זאת שנפרדה ממני)
ד"ר אורן חסון
האפשרויות רבות
⌄
מתעצבן יקר,
יכול להיות שאדם מוכן להרפתקאות ולספונטניות עם בן זוג אחד, ולא עם אחר. לפעמים זה עניין של נסיון, כשאנשים נפתחים עם הזמן להתנסויות חדשות ולקשרים חדשים, לפעמים בן זוג אחד מסעיר יותר, או אולי נוח יותר ומלחיץ פחות, כך שיותר קל להתנסות איתו בחוויות שונות מאשר עם בן זוג אחר. האם הלחצת אותה? או אולי היו ביניכם מאבקי כוח שבגללם היא לא רצתה להענות לך? האם היתה סיבה אחרת? האפשרויות באמת רבות.