ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 159
-
לא יודעת מה אני רוצה
שלום, אני בת 24, התחלתי לימודים כסטודנטית בבאר שבע. אני מרגישה שאני לא יודעת מה אני רוצה.יצאתי עם מישהו לפני כחצי שנה לתקופה של שבועיים, והרגשתי שמה שהולך בי...
-
בעיה מביכה
שלום תראה, אני בן 30 וקצת ורוצה להתחתן.אבל מת מפחד -קודם כל מהמחויבות והאחריות, הכלכלית והריגשית . בעיקר הכלכלית ..לא להיות מסוגל לצאת לטיול של חצי שנה במזרח...
-
מה לעשות במצב הזה??
שלום רב, אני מאוד אשמח לקבל ממכם עצה!! אני בת 22, אוטוטו 23. בן זוגי קטן ממני בחצי שנה. אנחנו זוג 3 שנים וקצת. בתחילת הקשר היה לנו קשר מדהים מכל הבחינות. הוא...
-
לא חושב עלי יותר
שלום רב, בעלי (30) ואני (29) יחד כבר 10 שנים, נשואים 4 שנים. יש לנו מלאכית קטנה שחגגה החודש שנה. וגילינו כמה שהשינוי משפיע על מערכת היחסים הזוגית. פתאום אחרי...
-
איך להמשיך מכאן?
שלום רב, אני נמצאת במערכת עם בן זוגי כארבעה חודשים, אנחנו בשנות ה 20 לחיינו, לאחרונה היה לנו משבר שהרס את האמון בנינו וזה הקשה כמובן על שנינו.ביקשתי להפרד ממ...
-
מיואשת
שלום לכולם.אני מקווה שהפורום מתאים גם לבעייה שלי איתה אני מתמודדת כבר תקופה ארוכה. נתחיל מזה שאמא שלי נפטרה לפני מספר שנים ואני(בת 26) גרה עם אבי ואחי הקטן מ...
-
איך להגיד לה את זה
בדרך כלל שאני נפגש אם בחורות אני מעביר תזמן ובשבילי זה לא רציני הפעם הכרתי מישהי נחמדה בעייני נפגשנו פגישה ראשונה וקבענו לצאת לעוד פגישה אבל בדרך כלל אחרי פג...
-
איך מתעלמים וממשיכים?
היי...הכרתי מישהי ויצאנו כשלושה שבועות עד לפני שבועיים בערך.( מתוכם פעמיים החלטתי שלא מתאים לי ושוב חזרנו) החלטתי שהיא לא מתאימה לי מכמה סיבות ואני די שלם עם...
-
איך להגיד לו שאני רוצה אותו...
שלום, יש לי ידיד שהמערכת יחסים בנינו היא מינית. אנחנו שוכבים ביחד בערך חודשיים.אני התחלתי את המערכת יחסים הזאת איתו בידיעה שזה מיני בלבד ולא ציפיתי לפתח רגשו...
-
הסרת חבר מהפייסבוק לאחר קשר רומנטי
לפני כ 3 חודשים לאישתי היה קשר רומנטי ואינטימי עם גבר. לאחר שהדבר התגלה הופסק הקשר אולם האיש נשאר חבר שלה בפייסבוק ולעיתים מתקבלות בטלפון הנייד שלה התראות על...
-
רוצה בקשר הקיים אבל זקוקה לעיצה
שלום רב, אני נמצאת בקשר עם מישהו כמעט שנה וחצי. שנינו מאוד רוצים בקשר הזה ומדברים על חתונה. אבל.... הבחור מסרב לצאת לעבודה כיוון שלטענתו הוא מועמד לשליחות בח...
-
החבר שלי מדבר בצורה מעצבנת
יש לי חבר כבר 4 חודשים. בחודשיים האחרונים שמתי לב שהוא מדבר בצורה מעצבנת - אומר הרבה פעמים "כאילו", עונה לטלפון ב"הלו" ערסי, עונה "yup" במקום כן וכשאני שואלת...
-
יחסים
שלום רב, אני בן 30 ונמצא בזוגיות של יותר מחודש. יצאנו למספר לא מבוטל של דייטים והכימיה ממש טובה - אנחנו נהנים ביחד, מתנשקים, הקשר ממש זורם. מה שכן, עוד לא הג...
-
פחד נטישה
נשואה +2הכרתי גבר באותו מצב חיזר אחריי עד שנעניתי אנחנו חודש ביחד בזמן שמתרעם אני מרגישה את אהבתו אך במשך כל השבוע לא מצלצל בטענה שעסוק אני מאוהבת ולא רוצה ל...
-
"ללכת....או להישאר....."
שלום רב. ..אני בת 24, בזוגיות עם בן זוגי כבר 8 שנים+ (כן כן מגיל 15) מתוכם גרים יחד כמעט 3 שנים...העניין הוא כזה....אני לא בטוחה שאני רוצה להתחתן איתו, לא רו...
-
מבקש הפסקה כבר בתחילת הקשר
שלום, לפני חודשיים התחלתי לצאת עם מישהו. הוא יזם את הפגישה הראשונה. במשך חודש היינו נפגשים כמה פעמים בשבוע. הוא חיזר אחריי, היה מתקשר כמעט כל יום, היינו מטיי...
-
לא האמנתי, גם אליי זה הגיע, העלי בי
שלום ד"ר,נשואה 15 שנים לגבר טוב, יש לנו ילדים , חיים רגילים ולא רעים בכלללפני כשנתיים עלה הנושא של "נישואים פתוחים" אני התנגדתי והוא הודה שקיימת מישהיא שאני ...
-
צמוד מדי? כמעט חונק- המשך
לפני כמה ימים שאלתי שאלה וקבילתי כאן תשובה שנתנה לי הרבה חומר למחשבה (בעיקר בעניין של הניסיון שלי "לתקן" אותו) . אכן בן זוגי ואני דיברנו על זה ומאוד קשה לו ל...
-
מצב קשה.
בת 37 נשואה לאדם בן 38, נשואים כ 13 שנה פלוס שלושה.הוריי נפטרו , גם הוריו אינם בחיים.יש לנו משפחות קטנות,ואין שום עזרה כלכלית מאף אחד.מתמודדים דיי לבד בעולם....
-
הרבה ידידות...
התחלתי לצאת עם מישהו לאחרונה. מאוד כיף לנו יחד. הוא בהחלט בעניין וגם אני. (בתחילת שנות ה20 שלנו).הבעיה היחידה שקצת מטרידה אותי היא שיש לו המון ידידות. ויש לה...
-
בן זוג גרוש
שלום, אני בת 35 רווקה, אני יוצאת עם גבר גרוש +2 המשפחה שלו גרה בחו״ל. אנחנו יוצאים כשנה וחצי, הבעיה העיקרית היא שהורי מתנגדים לקשר בגלל היותו גרוש עם ילדים. ...
-
לא אוהבת את בעלי בהריון!
אני בחודש שלישי ויש לנו ילדה בת 11 חודשים מהממת. ההריון הנוכחי הוא רצוי ומתוכן כראוי. כבר חודש שאני מרגישה שאין לי כוחות לבעלי, אין לי כוח כל כך לדבר איתו ול...
-
נישואין במשבר
שלום היום היה לי ויכוח נוסף מבין הרבה ויכוחים עם בעלי והחלטתי להיכנס לבדוק ולראות מה לעשות, אני מרגישה הרבה פעמים אובדת עצות... אני נשואה מזה 7 חודשים.. הדבר...
-
בן זוג שהוא מוציא אותי מדעתי
שלום אני בת 23 ויש לי חבר כבר 4 שנים ...בתחילת הקשר תמיד הכל טוב ויפה זה היה בערך שנתיים של קשר טוב והשנתיים האחרונות פשוט מזעזע אני באמת מרגישה שאני אוהבת א...
-
חבר שלי מדבר כמו תינוק
בא לי להרביץ לו לפעמים. הוא מדבר בקול תינוקי כזה וזה משגע אותי. לאחרונה הוא אימץ לעצמו את הדפוס הדבילי הזה וזה פשוט מוריד לי את החשק להכל! הום שם עליי את הרא...
-
פחד מדחייה
אורן שלום,הסיפור שלי מתחיל לפני שנה וחצי כאשר נפרדתי מחבר שלי לאחר שגיליתי שהוא בגד בי, יצאתי מרוסקת מהקשר כיוון שאהבתי אותו מאוד והביטחון העצמי שלי נרמס בלש...
-
משבר קשה
רקע: נשוי כ20שנה, 4 ילדים 13-23, זוג רגיל משכיל ומצב כלכלי ממוצע.לפני כ5 שנים עשיתי קורס והיכרתי בחורה נשואה, שדי התלבשה עלי בהתחלה אבל גילינו שיש לנו דברים ...
-
בבקשה עצה!
אני חיב עצה בבקשה עצה אוביקטיבית לפני חמישה חודשים יצאתי מקשר ארוך של 8 שנים,הטעות העיקרית בקשר שאני והאקסית שלי עברנו לגור ביחידה של ההורים שצמודה לבית של ה...
-
משבר גיל 40 דחוף
שלום רב אנחנו נשואים מזה 14 שנה בני 40 וקצית עם שלושה ילדים שהגדול בן 12.אני מחשיב את עצמי שבעל טוב מידי שמאוד סגור על עצמו כדי לעבור את המשבר שלי התחלתי ללמ...
-
מיואשת ומאוכזבת- קצת ארוך
שלום אנו זוג בני 45-50 נשואים 20 שנה ולנו שלושה ילדים בגיל ההתבגרות. הדבר שהכי אהבתי בבעלי היה העקשנות שלו לגבי ז"א לא מוכן לוותר לי כשאני כועסת, או עצובה. א...
-
פערים
שלום רב, אני יוצאת עם מישהו 4 חודשים מההתחלה שמנו לב לפערים בינינו, אנחנו ממש שונים, מה שאומר שאין לנו תחומי עניין משותפים..הוא בשנות ה-30 לחייו אני בשנות ה-...
-
חוגג בלילות
שלום רב לד''ר אורן חסן היקר,אני חדשה פה בפורום, אני כל כך נהנית לקרוא את התשובות החכמות שלך. כמה עומק..!!! אז ישר כח ותודה לך.אני בת 26 וחבר שלי בן 33 , אני ...
-
ללכת או להשאר?
אני יוצאת עם מישהו שנה וחצי ואנחנו מאורסים טריים.מאז שהתארסנו הכל הולך נגדנו, מלא מריבות על שטויות, חוסר הבנה חוסר תקשורת ..משהו לא ייאמן. דברים שפשוט לא צצו...
-
האם איפה שיש חשד יש גם אמת?
אורן שלום,אני ובעלי נשואים כשנה בסך הכל אנחנו שנתיים יחדיו, בחצי שנה הראשונה בן זוגי היה מחלק לי הרבה קומפלימנטים ואימר לי גם שאיתי הוא " אפילו לא מסתכל על א...
-
שאלות חשובות
הי,אני נשואה לגבר מקסים, כארבע שנים ואנו הורים לשתי בנות.בעלי באמת בן אדם מקסים- מפרנס בכבוד, עוזר המון בבית, משקיע בבנות ובי.אני מרגישה שאני אוהבת אותו מאוד...
-
חרדת בגידה
שלום, אני ובעלי נשואים כמעט שנתיים ויש לנו ילד קטן.אני כל הזמן בחרדה שהוא יבגוד בי ואני לא יודעת מה לעשות זה מעייף כל כך!!!הוא אמור לנסוע לחופשה בקרוב ויכול ...
-
לא יודע מה לעשות
היי,אנחנו זוג נשוי 3.5 שנים ללא ילדים.לפני כשנה היינו בטיפול זוגי של מס' מפגשים שלא הוביל לשינוי/ שיפור כלשהוהיחסים שלנו יודעים הרבה עליות ומורדות. מה שמוסיף...
-
מה אפשר לעשות?
אני בת 21 יצאתי עם חבר שלי לשעבר מגיל 17 אחרי שהוא חיזר אחריי הרבה מאוד זמן לבסוף נשברתי והתחלנו לצאת האהבה לא באה ישר כמובן אבל אחרי 3 חודשים פשוט התאהבתי ב...
-
בגידה
שלום ד"ר חסון.הגעתי לאתר שלך לאחר ימים רבים של שוטטות באתרי אינטרנט ובמאמרים הקשורים לייעוץ זוגי כאשר אני נמצאת במצב נפשי קשה מאד תיסכול גדול.אני בת 35, נשוא...
-
מצב של חוסר עונים
שלום רב, אנחנו נשואיים שנתיים פלוס ילד, ואחד נוסף בדרךהילד הראשון הגיע מאוד מהר ובעלי שכח את תפקידו כבעל ומשקיע את כל כוחו כאבא, לא מסכים בדרך חינוך שלי, שגו...