השמנה וזוגיות: מה לעשות?
דניאל
חברה שלי
⌄
ערב טוב,רציתי להתיעץ בנוגע לבעיה שמפריעה לי רבות לאחרונה,אני בן 23, ויש לי חברה כבר שנתיים וחצי, אני אוהב אותה והכל הולך בינינו בסדר,מלבד דבר אחד שמפריע לי, היא קצת שמנמונת, אני לא יודע איך להגיד לה את זה בצורה יפה ועדינה, אני לא מסוגל!ורציתי את עזרתך, מה אוכל לעשות בנידון, זה מפריע לי בקשר שלנו, וגם ביציאות מהבית,תודה מראש,....דניאל....
ד"ר אורן חסון
"לגלף", או לקחת את מה שיש?
⌄
דניאל יקר,
אם אתה רוצה לבדוק איתה, אתה יכול. אבל נדמה לי שהיא כבר יודעת שהיא שמנמונת.אלא שלא זה מה שאתה רוצה לומר לה. אתה רוצה לומר לה שזה מפריע לך, ובעיקר אתה רוצה שתתחיל להרזות ואתה חושש – ובצדק – לפגוע בה או שזה יזיק לקשר, ולכן אתה הכי רוצה שהיא תעשה זאת אפילו מבלי שתגיד לה.נדמה לי שאת ההחלטה אתה צריך לעשות עם עצמך קודם כל. כי נגיד שהיא תגיד לך – "אתה יודע מה? הכי נוח ונעים לי כמו שאני. לא רוצה את המאמץ, לא רוצה את המחיר שקשור בתהליך הזה ואת המשטר הנדרש, ובעיקר – טוב לי כך עם עצמי. אני לא רואה את עצמי רזונת, אף פעם." האם תישאר איתה?ואם היא תוסיף ותשאל: האם היית בונה קוביות למעני, או עובר ניתוח אף למעני, או מתחיל להשקיע כדי לקנות לעצמך מכונית פרארי, כי אני הכי אוהבת גבר עם פרארי?"אני חושב שאתה צריך להחליט על המכלול, ולא להתחיל לגלף אותו אחרת. ויום אחד, אם היא תחליט לעשות זאת, אולי יתאים לך יותר, אבל אז זה יהיה לך רק בונוס.