הסכם ממון על ילד - נקודת מבט
פיטר פרקר
מציאת דרך להביא ילד למרות מורכבות
⌄
אני גרוש עם ילדים ומשלם מזונות , נמצא בקשר מספר חודשים עם גרושה עם ילדההיא מאוד חפצה ומעלה את נושא יצירת ילדים משותפים אך מודעת ומשלימה עם העובדה שיתכן שגם אנו נפרד ואז יהיו לי עוד מזונות לשלםאני מחפש דרך לבטחון שבה נוכל לדעת שאנו יחד עם ילדינו המשותפים או שלחילופין אם היא תוותר בקלות אז שלא אפגע כלכליתאני יודע שבחיים אין בטחונות אך אני מחפש ליצור איזה הסכם של כבוד שיאפשר זאת
ד"ר אורן חסון
הסכם ממון על ילד עתידי
⌄
פיטר יקר,
אני מבין שאתה בקשיים כלכליים, ולא רוצה להעמיס עוד על ההוצאות שלך. מכיוון שאיני כלכלן וגם לא משפטן, אשיב לך מנקודת המבט שלי, וזו אומרת שברגע שאתה מסכים להיות אבא לילד נוסף, אתה גם צריך לקחת אחריות עליו, שזה אומר גם אחריות כלכלית בין אם אתה ואמו גרים ביחד, ובין אם בנפרד. לאור זה אתה צריך לשקול את סוג יחסיך ואת אופי השותפות שתהיה לך עם בת זוגך. ונדמה לי שמה שאתה רוצה ממנה זה הסכם ממון מוקדם שישחרר אותך מהאחריות הזו. זה יהיה הבן או הבת שלך, לא פחות ולא יותר מאשר כל ילד אחר שלך, למרות שכרגע זה רק ילד בתאוריה ואתה עדיין לא מכיר אותו או אותה. נסה לחשוב על זה, ועל נכונותך לקחת אחריות מלאה.
פיטר פרקר
הסכם ממון על ילד עתידי
⌄
אינני מחפש להסיר אחריותאני רוצה שאם היא תתקפל אז שלא אפגע במזונות משולשים
פיטר פרקר
הסכם ממון על ילד עתידי
⌄
האחריות מובנתאך אני לא רוצה להפגע מהפתעההיא לחוצה בגלל הגילואני חושש שאם נחפז אז אני עלול להפגעאי מסכים להתארגן יחד אך בתנאי שהיא לא תתהפך פתאום ואני אגלה מזונות מספר 3