רומן: סיכונים והשלכות

תאריך פנייה: 15.01.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נחמה
לפרוץ גבולות
15.01.2012 • 12:30

שלום רב,
אני בת 34 אם לארבעה ילדים ונשואה מזה 9 שינים , התחושה המרחפת מעל הזוגיות היא כי אני ובעלי אינונו מתאימים מאחר ואנו אנשים שונים מאוד ומנוגדים מאוד, מאז ומתמיד היו בעיות אך עם השנים הם התעצמו, בעלי אדם מאוד ישיר וחד משמעי , עצבני מאוד ואף מדבר בתוקפנות רב הזמן, לאחר המשבר האחרון החלטנו לעשות שינוי ושיכלול שינויים מהותיים בגישה שלנו ובהתנהגות, והחלטנו לצאת לסופ"ש במלון הכרתי בחור שגורם לי לפרפרים בבטן ונראה כי הוא יותר דומה לי באופיו כך שנעים לי מאוד לשוחח איתו ולהיות בקרבתו, במקביל בעלי מאוד משתדל להחזיר את היחסים למקום טוב יותר כך אני בספק מאחר ואין לי האמונה כי הוא יכול לשנות את התנהגותו התוקפנית כלפי ןכלפי הילדים, אני לא מצליחה לראות בו אמפתיה ורגישות, אני שוקלת להתחיל רומן עם הבחור אגב גם הוא נשוי, מאחר ונעים לי להרגיש שווה, סקסית, מוערכת, יפה ונעימה והוא גורם לי לפרפרים בבטן בכל פעם שאנו מדברים, מנגד אני מאוד חוששת לעשות מעשה כזה מאחר ואני נשואה, עולות בי שאלות כמו איך אדע מתי להפסיק לנסות להציל את הזוגיות או האם מגיע לי טוב יותר ולמה להמשיך את החיים כך וזאת למרות שיש לי ארבעה ילדים, אז איך אדע באמת עד מתי לנסות? מתי צריך להכיר בעובדות ולאמר אין סיכוי לנישואין כאלו? האם ניסיתי מספיק? מקווה שדבריך יכניסו סדר לחיי.

ד"ר אורן חסון
רומן או לא: איך להחליט?
16.01.2012 • 16:30

חמה יקרה,
אם תעשי זאת, את מסכנת הרבה. את יודעת את זה. קל להאמין ש"לי זה לא יקרה", והפעם את חושבת לא על אפשרות של בגידה, לא על אפשרות של גילוי. אבל אם זה יקרה, הסיכון של פרידה בתנאים קשים הוא עצום.אני מציע לך לקרוא שני מאמרים, האחד עלרומן עם גבר נשוי, והשני עלהמחיר של בגידות שלא התגלו. את זה של אלו שכן נתגלו את יכולה לתאר לעצמך לבד (ורק חשבי על ההשלכות על הילדים, למשל).אם יש לך בעיה בזוגיות, וחסכים שהביאו אותך למחשבות על פרפרים והתפרפרויות, זה אומר קודם כל שיש לך בעיה בזוגיות. חשוב קודם כל לנסות לטפל בה (יעוץ זוגי הוא אופציה), ואם לא – להחליט שלא מתאים קודם, להיפרד בדרך החברית והטובה ביותר לילדים, ורק אחר-כך לחפש משהו אחר. הסיכוי של הצלחה של רומן עם גבר נשוי (הצלחה במובן הזה שגם הוא יעזוב את אשתו ויחיה איתך) הוא לא משהו, כך שתעשי מה שאת רוצה – אבל אל תבני על זה. בשביל זה שלחתי אותך לקרוא...

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083