בגרות בזוגיות: טיפים להתמודדות

תאריך פנייה: 10.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נדב
תחילת הדרך
10.09.2011 • 15:37

אני והחברה שלי בני 20 בקשר טרי(חודש) יש סיטאוציה קטנה שאני חושב שצריך בה מה שנקרא "פעולה כירוגית" אני צריך את עזרתך איך עלי להתנהג באופן בוגר ולהגיב?דיברנו בטלפון ולמחרת בבוקר הבנתי שהיא יצאה עם עוד חברה וכמה בנים מהאזור שלה שדיברנו בבוקר היא סיפרה לי שהיא יצאה איתם וזהו.. ולאחר מכן ראיתי הודעות ממישהו שהיה איתם ביציאה שמזמין אותה לצאת שוב (בקבוצה)והיא עונה בצורה חיובית..לאחר מכן דיברנו והיא הזמינה אותי לראות את המשפחה שלהמה עלי לעשות?

ד"ר אורן חסון
בגרות
11.09.2011 • 15:23

נדב יקר,
עושה רושם שהיא לוקחת אותך ברצינות. אתם בקשר טרי, ולא פלא שיש לה חברים קודמים, בנים ובנות. ובעצם, למה לא?מצד שני, ברור שזה מפריע לך, כי אתה עוד לא בטוח בה. מכאן הצורך בסבלנות. למד להכיר אותה, והיא תלמד להכיר אותך. במשך הזמן תדע בדיוק עד כמה אתה יכול לסמוך עליה. ובאשר למקרה הספציפי הזה, אתה יכול לדבר איתה על החברים שלה, ועל החברה שבה היא נמצאת. כך תלמד יותר.מה שאני לא בטוח שאני שומע ממך, מצד שני, הוא עניין הבגרות שלך. אתם חודש ביחד, ואתה כבר "רואה הודעות"? – זה לא נשמע לי טוב. גם המונח "פעולה כירורגית" לא נשמע לי טוב. שניהם מעידים על חוסר ביטחון, ועל צורך בשליטה. הרגע. אתה צריך ללמוד לתת בה אמון, וגם לדעת לשחרר במידה הנכונה. חשוב על כך עוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083