כשהאהבה לא הדדית
מיכל
איך הוא פתאום לא אוהב?
⌄
שלום
ד"ר אורן חסוןבשבעה חודשים האחרונים הייתי בתוך זוגיות אוהבת ותומכת, הגבר שאיתי אהב אוותי מאוד ונהג להראות לי את זה בכל צורה ואופן (ויתורים למעני,מילים חמות,מחוות רומנטיות ועוד), חברות שלי קנאו על החבר הכל כך אוהב וגם אני הוחמאתי אבל בחודש האחרון שלנו יחד חשתי שאולי אני לא אוהבת אותו מספיק ולקחתי ממנו הפסקה של שבועיים בה לא דברנו בכלל..במשך השבועיים האלה לא התגעגעתי והוא לא חסר לי ורצית לסיים את הקשר אחרי התקופה הזאת , בו זמנית הייתי בטוחה שהוא נקרע מגעגועים ושהיה קשה לו מאוד אבל הסתבר לי בתום ה/שבועיים שהוא חסר רגש אליי, הוא אמר שהוא לא אוהב ולא לא אוהב,שבתקופה שהיינו יחד הוא היה מוצף רגש ועכשיו כלום.לא מרגיש אליי דבר. זה מאוד הפתיע אותי כי במשך התקופה שהיינו יחד באמת ובתמים הרגשתי וידעתי שהוא אהב אותי מאוד..זה פוגע באגו ודי מפתיע,איך קורה היפוך של 180 מעלות כזה בן שבועיים? איך אני יכולה למנוע מקרה כזאת לקרות בקשר הבא שלי?
מיכל
איך הוא פתאום לא אוהב?
⌄
יש לציין שהוא משרת ביחידה צבאית מובחרת ואין לו ולא היה לו זמן להכיר בחורות אחרות בטווח תקופת ההפסקה שלנו
ד"ר אורן חסון
לאהוב את מי שלא אוהב...
⌄
מיכל יקרה,
אנחנו בוחרים בני זוג, ומתאהבים בהם לא רק בשל מה שהם, אלא גם בשל כוונותיהם כלפינו. הוא הבין שאת לא מאוהבת בו, וירד לו ממך. זה טבעי, גם אם לא מחמיא במיוחד. כי למה שימשיך לרדוף אחר מישהי שלא מעוניינת בו? וקחי בחשבון שייתכן גם שהפגיעה בו לא רק הורידה לו ממך, אלא אולי גם באופן כזה או אחר, הוא הוא רוצה לפגוע בך בחזרה בשל אותה פגיעה.והלקחים לקשר הבא הם פשוטים:א. אם לא יירד לך ממנו, אז זו גם לא תהיה הסיבה שיירד לו ממך.ב. אולי לא כדאי לחפש אהבה אצל מי שאין לך (או כבר אין לך) אהבה כלפיו.