הסכסוך הזוגי: מה לעשות?
מיטל
צריכה עזרה דחוף
⌄
אני בת 32 נשואה עם שני ילדים קטנים , הבעל שלי הוא בעל טוב לכל הדעות: מפרגן, תומך, אבא טוב, חבר נהדר אך הייתה מאז ומתמיד בעייה באינטימיות עניין התשוקה לוקה בחוסר מאוד גדול , אם אני מסכמת מרגישה שהוא חברי הטוב ואוהבת אותו מאוד על כך, אך הוא לא מאהב שלי. מסיבה זו ומסיבות נוספות כנראה.. ניהלתי רומן עם מכר משותף שלנו, הרומן הפך לאהבה גדולה ביני לבין המאהב על סמך תקופת הרומן וההיכרות הקודמת שלנו והייתה החלטה שלי ושל המאהב לפרק את הזוגיות וללכת על זה עד הסוף כלומר הקמת בית משותף וחיים משותפים, מיותר לציין כי מבחינה מינית חוויתי דברים בעוצמות מאוד חזקות שלא היו קיימים עם בעלי. כרגע אני נמצאת במצב שכולם יודעים על סיפור האהבה הזו- הבעל המשפחות ואני שנייה לפני פירוק הנישואים שלי, כוללללם כולל כוללם אומרים לי שאני עושה את טעות חיי וכדאי לי לשקם את יחסיי עם בעלי (בעלי רוצה בכך במידה ויהיה בי רצון אמיתי לשקם) הבעייה היא שאני מאוהבת מאוד ולא מסוגלת לשכוח את מה שהיה ביני לבין המאהב, יש לי התלבטיות ומחשבות שניות רגע לפני המהלך האם ללכת עם ליבי או שקיים דבר כזה להחזיר או להמציא תשוקה מחודשת לבעל שלי, אני יודעת שבמידה ואחליט לעזוב חיי לא יהיו כמו החיים ברומן ויהיה בעיות ואח"כ תהיה שיגרה אך איך אני מביאהאת עצמי לוותר על האהבה הזו או שאולי אני לא צריכה לוותר ?????היחידים שמאמינים בלב שלם שהסיפור בינינו יכול להצליח זה אני ואהובי, כל השאר לא נותנים לזה סיכוי....
ד"ר אורן חסון
לב שלם
⌄
מיטל יקרה,
לו היית מאמינה בזה "בלב שלם" לא היית שואלת שאלות כאן בפורום. אבל את יכולה לקחת בחשבון שכמו שאת מתחילה להסס, ייתכן שגם הוא מתחיל להסס מסיבות דומות. זוגות רבים נפרדו בשל הבטחה מעין זו שלא מומשה. מצד שני, אני לא בטוח עד כמה בעלך באמת ייתן בך אמון, ומתי תוכל להיות ביניכם הנינוחות שאולי היתה לך איתו פעם. האמירה שלו "במידה ויהיה בך רצון אמיתי לשקם" היא אמירה של כוונה, אבל גם של אמון מסוייג. אני גם לא יכול לדעת אם תהיה בך התשוקה כלפיו שלא היתה בך אף פעם.יש המון אי ודאות בכל בחירה שתבחרי, שכן אם תבחרי במאהב, אולי יום אחד תתגעגעי דווקא לשלווה שהיתה לך עם בעלך. אחרי הכל, עוד לא ניסית לחיות עם המאהב שלך. ואולי הכל יסתדר. אני לא יודע עד כמה את מכירה אותו היטב במובן זה. ואם תישארי עם בעלך, בודאי שיועיל לכם מאד ייעוץ זוגי ,כדי להרגיע וכדי לסייע לכם לקבל ביטחון, ואולי גם טיפול מיני, כי נראה לי שמשהו לא עבד ביניכם במיניות שלכם, ואני לא יודע מה בדיוק.