טיפים לזוגיות: איך להתמודד עם התעלמות
חסויה
קשר רשמי
⌄
שלום רב,
אני וחבר שלי כמעט 4חודשים בקשר אך עדיין בפייסבוק לא רשומים כך. הוא מצידו לא אמר לי על זה כלום וגם אני לא .. אבל הייתי רוצה שזה יהיה יותר רשמי. הוא אומנם בנאדם סגור טיפה ואוהב לשמור על הפרטיות שלו אבל מכיוון שכבר נוכחתי לראות שבעבר כשהיתה לו חברה הם כן היו רשומים כחברים בפייס זה מציק לי נורא. ואני מניחה שאם וכאשר אני יבקש ממנו לעשות זאת והוא לא יסכים אני יסיק מכך שהוא לא לוקח אותי ברצינות ולכן גם אין טעם להמשיך בקשר. יש לציין כי הוא טיפוס קשה ועקשן שלא אוהב שאומרים לו מה לעשות.. :)) ולכן אני מתייעצת איתך.. כיצד לעשות את זה??? תודה רבה לך!!!
ד"ר אורן חסון
הצהרות בפייסבוק
⌄
חסויה יקרה,
אם הוא אוהב לשמור על הפרטיות, אני מניח שהסטטוס שלו ריק. ואם הוא עשה זאת בכל זאת בעבר, כנראה שלמרות העקשנות שלו, הוא עשה זאת. האם תוך כדי מריבות וויכוחים והתעקשויות? לא יודע. את יכולה לשנות את הסטטוס שלך, ולהניח לו לחודשיים. הוא יראה מה עשית ויחשוב לבד מה הוא רוצה לעשות עם עצמו. ולאחר אותם חודשיים, אם הוא לא ישנה, תוכלי לומר לו: שמע, אהובי... אני חושבת שזה היה יכול להיות חמוד מצידך לו היית רושם זאת גם כן. שיידע שאת שמה לב לדברים כאלה, ולרדת מהעניין לעוד זמן מה. יתכן שהוא יעשה זאת לבד כך, הרבה יותר מהר מאשר כאשר תתעקשי או תתלונני. וגם, הוא יעריך מאד את הסבלנות שלך. אני חושב... אם תהיה לך סבלנות..