ייעוץ זוגי: מתי כדאי לפנות אליו?
קרן
מיואשת טוטאלית
⌄
שלום
לך....אנחנו נשואים שנתיים + 1 ובחצי שנה אחרונה כל האהבה שלי פשוט נעלמה.בעלי הבן אדם הכי משעמם בעולם לא אוהב להינות מכלום, בן אדם מוזר כזה, כל בילוי אפשרי הבן אדם פשוט א אוהב, הוא לא איש שיחה, ברגעים הקטנים שלנו יחד הוא יכול פשוט לשבת ולשתוק וכשיש לו על מה לדבר זה על הבעיות הכספיות שלנו... אני מוצאת את עצמי כל הזמן מעירה לו על דברים כל הזמן כועסת פשוט לא מאושרים כבר תקופה ארוכה. כל הזמן הוא מתלונן על זה שהוא שמן(והוא לא) אבל אוכל בגרגרנות, מכור לחדר כושר ואף פעם לא מרוצה מהתוצאות.אמרתי לו כמה פעמים על המצב ומה אני מרגישה בכל דרך אפשרית. אתמול פשוט נשברתי הרגשתי כבר את הרעד בשפתיים כשהבהרתי לו שיתעורר!! שהזוגיות שלנו מסריחה ושאני לא מאושרת ועד שהוא לא יזום ירצה לדבר ולחשוב יחד איך לתקן אני לא רוצה שום קרבה. לאחר חצי שעה שאני מסבירה לו את הבעיה ומה אני מרגישה הוא פשוט אומר לי " אני לא מבין מה את רוצה ממני" נגנבתי, איך הוא לא מבין כמה אדיוט הוא יכול להיות, סתימות כזאת ריקנות חוסר תגובה משגעת.ברור לי שאנחנו צריכים טיפול זוגי, אבל לפני כן אולי יש עוד שלב לפני שאפשר להמליץ? משפט מחץ שיעיר אותו ויוציא ממנו יחס כלשהו? הוא חי בסרט שהכל בסדר . אם אני יגיד לו שאני לא אוהבת אותו יותר יעזור במשהו?תודה על הסבלנות :)
ד"ר אורן חסון
משפט מחץ לכל בעיה מהותית
⌄
קרן יקרה,
לו הייתי מכיר משפט מחץ לכל בעיה מהותית, הייתי עושה מזה רב מכר, ופושט את הרגל בתור יועץ זוגי. אבל הייתי עושה את שניהם. זה לא הולך כך, למרבה הצער.אבל אם אתם הולכים ליעוץ זוגי, זה משום שעדיין יש סיכוי לאהבה. זה עדיין משום שאת רוצה להמשיך ולחיות איתו, ועדיין משום שיש תקווה. יתכן שהיא לא תתממש בסופו של דבר, אבל ליעוץ הולכים מתוך רצון טוב, אחרת אין בו טעם. האם יש לך את זה עדיין?אם כן, ואם אתם בסביבה, את מוזמנת לתת לי צ'אנס בתור יועץ זוגי, ולכם בתור זוג...