פרידה: מה גורם לבן זוג לא לחזור?
בטי
צריכה עזרה..
⌄
אני וחבר שלי רבנו לפני שבוע על שטות שעשיתי, שממש התנצלתי עליה, אך הוא מאוד כעס ולא רצה לדבר איתי, נתתי לו כמה ימים לחשוב עם עצמו מה הוא רוצה, במהלך הימים האלה הייתי קצת לחוצה והתקשרתי אליו כמה פעמים..בתום הזמן דיברתי איתו והוא החליט שעדיף לנו להיפרד.. אני ביקשתי ממנו לתת לזה עוד הזדמנות שאני יודעת מה לא בסדר ואני רוצה לנסות ולראות אם זה יכול להסתדר אבל הוא לא הסכים והתעצבן..הוא אמר שנתננו לזה מספיק הזדמנויות ושאחנו רבים הרבה ושהכול נגמר וזהו..הכי מוזר זה שלפני שבוע היו לו רגשות והכול ועכשיו הוא אומר שכבר אין לו..אנחנו אמורים להיפגש ולדבר על הענייןאני לא יודעת מה לעשות אני אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו בגלל טעויות טפשיות שעשיתי..אבל הוא לא מוכן להקשיב לי..מה לעשות?מה להגיד לו כשניפגש?
ד"ר אורן חסון
אמון בכך שדברים מסויימים לא יחזרו
⌄
בטי יקרה,
אני בטוח שהסיבה שבגללה הוא החליט להיפרד ממך אינה רק שטות אחת. או שזה משהו שהוא מאד חושש ממנו, או שקשיים ומריבות ביניכם הם משהו שחוזר על עצמו, והוא עייף מזה. אני מניח שהוא היה רוצה להיות בטוח שכל אותם דברים שמפריעים לו, לא יחזרו על עצמם, כדי להיות איתך עם התחושה הנקייה של הדברים שכן אהב בך. אני לא יודע מה את יכולה לומר לו כדי שייתן את האמון הזה בך, אבל זה הכיוון שעליו את צריכה לחשוב.אני מקווה בשבילך שזה לא מאוחר מדי.