פורום לבני נוער - עזרה ותמיכה

תאריך פנייה: 14.09.2011 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מישהי
אני מאוהבת בשתי בנים מה לעשות?
14.09.2011 • 16:44

אני מאוהבת בשתי בנים ואני לא יודעת מה לעשותאחד הוא היה חבר שלי והוא ניפרד ממני בגלל שכתבתי לילד אחר משהו בפייסבוק והוא קינא יותר מידי אבל אני לא היתכוונתי לזה באמת והוא לקח את זה רציני היסברתי לו הוא לא האמין לי הוא אמר לי ''מאמי אני רוצה להיפרד שהיה לך בהצלחה איתו'' וזה עיצבן אותי כי הוא ניסה לעצבן אותי וכל פעם שהוא היה רואה אותי הוא היה אומר לי ''מזל טוב ובהצלחה'' ולמרות שלא שמתי לב זה עיצבן אותי מאוד והילד ואז חזרנו להיות ביחד וחבר שלו אמר לי ''הוא מביא חברה עכשיו'' הייתי בשוק חזרתי הביתה אמרתי לו ''עומר?!ישלך חברה'' והוא חבר שלי מאיפה זה הגיע הוא אמר ''לא אין לי חברה'' הייתי בשוק הוא אמר שאין לו חברה ורק היום הוא לי שאנחנו חוזרים אז הילד השני שאני אוהבת הם היו חברים אז הראשון שאני אוהבת אותו כל הזמן אמר לו ''חזרנו איזה מושלמת היא'' ניסה לעצבן אותו וניפגשתי אם הילד השני והיתנשקנו אני פשוט לא יודעת מה לעשות ....! תודה

ד"ר אורן חסון
פורום לבני נוער
16.09.2011 • 10:23

מישהי יקרה,
צר לי שאת פונה בשאלה בפורום הזה, כי אני מרגיש שלא בנוח עם תשובות לבני נוער, בשל הקשיים המיוחדים שלהם. יש בסטארמד פורום אחר, העוסק ביחסי הורים ומתבגרים, ויתכן בהחלט שבשל העיסוק של מנהלת הפורום בבני נוער, תקבלי שם תשובה מתאימה יותר.הפורום נמצא כאן:http://www.starmed.co.il/forum-185

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הר הכרמל
אני מאוהבת בשתי בנים מה לעשות?
10.01.2012 • 19:00

תפרדי משניהם...תצאי מהארון...וחפשי אותי בפייסבוק :)